donderdag 13 september 2012

Besmetting van de Gist Blaren


Kan een gist infectie veroorzaken blaren? Zijn schimmelinfectie blaren echt? Lees verder om de antwoorden op al deze vragen en nog veel meer te krijgen ...

Een schimmelinfectie is een van de meest voorkomende huidinfecties dat een individu kan beïnvloeden. Het wordt vooral gezien bij personen die zijn stoornissen van het immuunsysteem. Hoewel schimmelinfecties komen vaker voor bij vrouwen, zijn er mannen gist infecties die zijn gerapporteerd als goed. De symptomen zijn vergelijkbaar, dat wil zeggen gezien in zowel mannen als vrouwen. Echter, een vraag die veel verwondering is over kan een schimmelinfectie veroorzaken blaren? Hieronder zijn details over schimmelinfectie blaren, de prevalentie ervan en hoe ze te presenteren.

Can You Get Blaren Van een Besmetting van de Gist?
Een schimmelinfectie wezen candidiasis, dat een schimmelinfectie. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een schimmel, Candida albicans.Meeste mannelijke gist infectie symptomen zijn vergelijkbaar met die bij vrouwen, met uitzondering van enkele verschillen. Blaren van gist infectie zijn eigenlijk gezien in cutane candidiasis en worden meer als de gist actief groeit op de huid waardoor schaalvergroting en een jeukende huiduitslag gezien. Deze blaasjes zijn vaker aangenomen dat een van de tekenen en symptomen van infectie bij mannen, dan bij vrouwen. Ze zijn veel meer pijnlijk ook. Ze worden gezien in de vochtige gebieden van de huid en slijmvliezen knooppunten. Het krijgen van gist infectie blaasjes op de penis of in de oksels en andere dergelijke vochtige gebieden kan blijken te zijn zeer pijnlijk. U moet echter niet voor dat doel barsten of krassen deze blaren, omdat ze de neiging om erger en nog pijnlijker, omdat ze uiteindelijk onthullen ruwe gebieden van de huid.

De ontwikkeling van blaren niet plotseling hun uiterlijk wordt in het algemeen voorafgegaan door het verschijnen van een uitslag. Naar een dokter in de fase waarin er slechts een uitslag is een goed idee, zoals door het nemen van medicijnen in dit stadium, kunt u voorkomen dat verergering van de tekenen en symptomen van infectie bij mannen.U heeft een hogere kans op het krijgen van deze vorm van gist infectie als u lijdt aan diabetes, overgewicht of zijn op antibiotica voor een lange tijd.

Omgaan met Besmetting van de Gist Blisters
Er zijn vele manieren van omgaan met deze infectie. De behandeling voor deze aandoening zal afhangen van vele factoren, zoals de locatie van blaren, de ernst van de aandoening, enz. Als de symptomen niet zeer ernstig, dan zij gemakkelijk kunnen worden genezen met behulp van een actueel antischimmelcrème. Echter, als u pijn, roodheid, jeuk, branderig gevoel, huiduitslag, zwelling met blaren, dan is het het beste om een ​​arts te bezoeken en krijgen de diagnose van de aandoening, want dit kan iets meer intensieve behandeling nodig. Zodra u ziet blaren op je huid, kun je bijna zeker dat ze niet zullen asymptomatische zijn en zal niet verdwijnen op hun eigen. Vandaar dat medische interventie is alles behalve noodzakelijk. Verder in dit stadium, als je blaren in je lies regio, dan kunnen ze gemakkelijk worden overgedragen door seksueel contact. Daarom is dit een fase waarin je bent zeer besmettelijk, dus probeer te onthouden van elke vorm van seksuele of intiem contact.

Het beste is om een ​​arts te bezoeken en deze voorwaarde gediagnosticeerd op zijn vroegst te krijgen. Het probleem is dat wanneer een persoon schimmelinfectie blisters ontstaat dan, de symptomen sterk lijken op die van genitale herpes. Dit maakt dan de diagnose van deze aandoening een beetje moeilijker. Herpes leidt ook tot kleine blaasjes die jeuken en dan barsten, waardoor kleine littekens die pijnlijk zijn. Aldus is het belangrijk om onderscheid te maken tussen deze twee voorwaarden als verwekkers en resulterende behandelingen zijn zeer verschillend van elkaar. Echter, door ervoor te zorgen dat u een goede en gezonde voeding te houden, samen met een goede persoonlijke hygiëne, kun je blijven schimmelinfecties op de baai voor het leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten