donderdag 13 september 2012

Lijster Cure


Spruw, die ook wel infectie of candidiasis wordt veroorzaakt door bepaalde schimmels. Lees verder om meer over hoe u deze aandoening te genezen weten.

Spruw is een schimmelinfectie, dat voornamelijk wordt veroorzaakt door Candida albicans, maar in sommige zeldzame gevallen, schimmels stammen zoals Candida tropicalis, Candida glabrata en Candida krusei, kan ook leiden tot het.De schimmel genaamd Candida albicans   normaal in het menselijk lichaam, vooral op de huid en mucosale oppervlakken zoals mond, darmen en vagina.Deze schimmel wordt door de heilzame bacteriën in ons lichaam. Echter, wanneer de omstandigheden gunstig worden voor de snelle groei van deze schimmels, resulteert in symptomen van spruw. In principe kan spruw worden ingedeeld in twee soorten - orale en vaginale. In sommige gevallen, spruw ernstig en valt andere lichamelijke systemen. Dergelijke omstandigheden kunnen levensbedreigend zijn.  

Spruw Cure

Zoals hierboven vermeld, orale en vaginale schimmel worden vaak gezien bij mensen. Spruw wordt gekenmerkt door verhoogde laesies in de mond, met name op de tong, gehemelte en de binnenkant van de wangen. Deze letsels zullen roomwit coating, die kan worden verwijderd, tijdens het poetsen, maar de laesies kunnen bloeden. Deze letsels kunnen leiden tot zweertjes in de mond en te leiden tot slechte adem. Indien onbehandeld, kan de infectie zich uitbreiden naar de slokdarm, longen en maag. Terwijl baby's zijn meer vatbaar voor spruw, immuungecompromitteerde volwassenen en mensen met diabetes of problemen met de schildklier zijn ook vatbaar voor spruw.

De behandeling voor spruw is actueel anti schimmel medicatie, voor een minimale periode van zeven dagen. Als de toestand niet verbetert met een dergelijke behandeling, worden orale anti schimmel geneesmiddelen voorgeschreven. De meeste gevallen van spruw kunnen effectief worden behandeld met orale geneesmiddelen. In sommige gevallen kunnen dergelijke behandeling ook mislukken en de conditie opnieuw. In dergelijke gevallen worden steroïden aan de patiënt. Echter, systemische anti schimmel drugs en steroïden ernstige bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen en dus, zoals geneesmiddelen moeten worden genomen volgens de instructies van uw arts. Onderhoud goede mondhygiëne en het gebruik van verdunde azijn van de appelcider of tea tree olie voor het spoelen van de mond. De consumptie van yoghurt en knoflook wordt ook gezegd dat zij heilzaam zijn voor de spruw te genezen.

Cure voor vaginale schimmel

Vaginale schimmel is de meest voorkomende vorm van candidiasis, die jeuk, pijn en roodheid veroorzaakt in de vagina, vulva en anus. Een andere veel voorkomende symptoom van deze aandoening is ongewone vaginale afscheiding, dat lijkt op cottage cheese. De getroffen vrouw kan ervaren ook pijn tijdens het plassen en geslachtsgemeenschap. Zoals in het geval van spruw, worden zowel lokale en systemische anti schimmel geneesmiddelen voor de behandeling van vaginale candidiasis. Terwijl milde gevallen kan worden genezen met plaatselijke toepassing van dergelijke geneesmiddelen op de vulva en vagina, ernstige degenen nodig systemische geneesmiddelen, samen met lokale degenen. Orale anti schimmel geneesmiddelen genomen moeten worden als behandeling voor spruw, onder de strikte supervisie van een arts, als ze kunnen bijwerkingen veroorzaken. Er dient te worden opgemerkt dat orale anti schimmel medicijnen niet mag worden gebruikt door zwangere en borstvoedende vrouw. Zoals hierboven vermeld, is de consumptie van yoghurt gezegd dat het goed voor mensen die getroffen zijn met spruw. Het vermijden van de consumptie van suiker en overmatig gebruik van antibiotica zijn ook gezegd dat zij heilzaam zijn voor het voorkomen en beheersen van spruw. Cranberry sap is ook gezegd dat een van de natuurlijke geneeswijzen spruw.

De hierboven gezegd is slechts een kort overzicht van een aantal gemeenschappelijke oplossingen voor spruw. In het geval van terugkerende vaginale of spruw, is het beter om te kiezen voor een langere behandeling, volgens het advies van uw arts.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten