donderdag 13 september 2012

Besmetting van de Gist Cream


Gist-infectie crème wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk als gevolg van gist manifestatie bij zowel mannen als vrouwen te behandelen. Scroll naar beneden voor meer informatie over dergelijke crèmes weten voor brandwonden, jeuk, huiduitslag, enz.

Gist infectie wordt veroorzaakt door een schimmel of gist genaamd Candida albicans die gevonden kunnen worden bij zowel mannen als vrouwen. Candida albicans algemeen wonen onder de plooien van de huid, vandaar de meest voorkomende locatie voor een candida uitbraak bij vrouwen is het vaginale gebied, terwijl bij mannen het normaal bloeit op en rond de penis schacht en kop. De infectie is meer vatbaar voor te komen bij vrouwen die zwanger zijn, obesitas, diabetes of lijden een andere gezondheidsproblemen, wat leidt tot een wit tot geel cottage cheese-achtige afscheiding uit de vagina. Mannen met een zwak immuunsysteem of een ongezonde levensstijl zijn meer kwetsbaar voor infectie, wat resulteert in zweren of ontstekingen aan het uiteinde of het hoofd van de penis.

Naast deze kan de infectie jeuk en branderig gevoel in de besmette gebied dat ook kan worden vergezeld door het ontstaan ​​van witte vlekken. Een persoon die lijden aan gist infectie kan ook pijn of ongemak terwijl het hebben van een geslachtsgemeenschap of tijdens het urineren. Omdat er veel over-the-counter schimmeldodende medicijnen voor de behandeling, kan men zeker in de war raken dat is de beste en meest effectieve. Een van de meest effectieve en veiligste medicijnen voor de behandeling van schimmelinfectie is de infectie crème. Dus laten we proberen om meer te leren over het met de onderstaande informatie gegeven.  

Schimmeldodende crèmes voor Besmetting van de Gist

Er zijn verschillende soorten van schimmeldodende crèmes op de markt beschikbaar en plukken een die bij u past het meest kan een intimiderende taak zijn. Een belangrijke parameter die moet worden gehouden bij het inkoop is om te controleren of het een merknaam crème of een generieke naam crème. Hoewel beide zijn bijna dezelfde, maar verschillen zij in hun prijs, dwz merknaam crème is duurder dan de generieke naam crème. Bovendien als je hun ingrediënten vergelijken, zul je merken dat ze bijna hetzelfde zijn. Dus, als je geld wilt besparen, koop dan een generieke crème, die namen die eindigen op 'ole' hebben. Bijvoorbeeld miconazol en clotrimzaole zijn twee veelgebruikte generieke crèmes. Sinds schimmelinfectie medicijnen zijn hetzelfde voor zowel mannen als vrouwen, hieronder zijn een aantal over-the-counter topische, schimmeldodende crèmes voor zowel mannen als vrouwen.  

Miconazol vaginale crème
Miconazol of monistat is een antifungale vaginale crème, gebruikt om gist infectie bij vrouwen. De crème zorgt voor verlichting van de twee meest voorkomende vaginale schimmelinfectie symptomen, jeuk en een branderig gevoel. Femizol-M vaginale crème, monistat 3 vaginale crème, monistat 7 vaginale crème, en monistat vaginale crème zijn enkele van de merknamen voor deze generieke schimmelinfectie crème. Vermijd het gebruik van miconazol crème en de andere producten met een bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine omdat het kan leiden tot verdunning van het bloed en vervolgens leiden tot blauwe plekken en bloeden.

Butoconazole vaginale crème
Butoconazole antischimmelcrème is de algemene naam voor een aantal merken, waaronder Femstat, Gynazole 1, Myselex 3. De schimmelwerende eigenschappen verlichten de symptomen van schimmelinfecties, en bieden onmiddellijke verlichting.

Clotrimzaole Anti schimmel crème
Clotrimzaole antischimmelcrème is de algemene naam voor merken als Gyne-lotrimin, Bynix, Mycelex-7, Myselex-G en Trivagizole. De antischimmelmiddelen de behandeling van de symptomen van infectie en voorkomen dat ze terugkerende.

Echter, als twee kanten van de medaille, deze crèmes ook een aantal bijwerkingen die verband houden met hen. Een van de belangrijkste bijwerkingen is dat samen met de 'slechte' bacteriën doodt van de 'goede' bacteriën nodig zijn om 'bacteriën balans' in het lichaam te handhaven. Ook sommige crèmes wanneer toegepast op het besmette gebied kan leiden tot ernstige verbranding en irritatie in dat gebied, dat is zo intens dat men weg te wassen de crème meteen voor onmiddellijke verlichting. Vandaar dat, wees voorzichtig, terwijl de aankoop en het aanbrengen van de crème.

Afgezien van het gebruik van deze crèmes, het dragen van verliezen en katoen innerlijke draagt, het vermijden van synthetische vezels kleding, het bijhouden van de genitale gebied schoon en droog zijn een aantal effectieve manieren om te genezen en schimmelinfecties te voorkomen in de toekomst. Maar zelfs na het proberen van deze behandelmethoden, als er geen verandering in de toestand of de infectie zich blijft voordoen, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen om de zaak toe te lichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten