maandag 1 oktober 2012

Candida infectie bij mannen


Candida-infectie is een zeer gemeenschappelijke maar over het hoofd gezien en vaatziekten bij mannen zoals zo vaak mannen niet beseffen dat ze zijn besmet met het. Lees verder voor een aantal gedetailleerde inzichten over de candida infectie ...

Candida is een infectie veroorzaakt door een groep van microscopische schimmels of gist die kan zich manifesteren in zowel mannen als vrouwen. Er zijn ongeveer 20 soorten van candida, de meest voorkomende zijn   Candida albicans   die leven in de vochtige en vochtige gebieden van ons lichaam.Bij volwassenen is de candida gist overgroei manifesteert zich meestal als een uitslag op de huid, die zouden kunnen worden op de armen, oksels, onderbuik, onder de huidplooien, en gesloten of vochtige gebieden, zoals de lies / schaamstreek.

Oorzaken van Candida
Candida-infectie in mensen ontwikkelt als gevolg van overmatige groei van de Candida albicans.Hier volgen enkele veelvoorkomende oorzaken die bijdragen aan de abnormale groei van deze infectie.
·         De meest voorkomende oorzaak van candida gist infecties bij mannen is onbalans in de verhouding van goede bacteriën te gisten in het spijsverteringsstelsel, waardoor de gist schimmels gedijen en verspreid over het hele lichaam.
·         Voedingsmiddelen, zoals, maïs, alcohol, pinda's, tarwe, gerst, enz. zijn besmet met schimmels en zwammen die aan de gist overgroei leiden door enerverende het immuunsysteem van het lichaam en het uitroeien van goede bacteriën door de zuurgraad van deze voedingsmiddelen te genereren in de darm.
·         Een zwak immuunsysteem als gevolg van stress, gebrek aan slaap, slechte voeding, enz., is een andere belangrijke oorzaak voor candida.
·         Onbeschermde seks kan nog een andere oorzaak als de mannelijke urethra volledig is kan worden blootgesteld, waardoor het kwetsbaar voor besmetting met een besmette vrouw.
·         Het gebruik van antibiotica kan ook veeg uit een aantal van de goede bacteriën die de candida bevolking in het lichaam te controleren.
·         Candida gedijt op suiker-geladen voedsel, dus als een persoon lijdt aan diabetes, kan de gist groeien en zich verspreiden door het hele lichaam.De gist kan regelen van de spijsvertering van het lichaam beginnen doorboren het slijmvlies van de darmen en geleidelijk systemisch.
Symptomen van Candida
De candida gist symptomen zijn niet altijd direct duidelijk. Echter, na een aantal gemeenschappelijke symptomen die een persoon mocht lijden tijdens de infectie:
·         Irritatie / pijn rond de mannelijke genitale gebied
·         Roodachtig uitslag / jeuk op het hoofd van de penis
·         Witte klonterig afscheiding uit de penis
·         Kleine blaasjes op het hoofd en schacht
·         Seksuele dysfunctie
·         Aandoeningen van de urinewegen, zoals, vaak moeten plassen, pijn bij het ​​plassen, etc.
·         Blaas infecties, zoals blaasontsteking
Candida infectie Test
Hier is een eenvoudige candida gist test om te bepalen of een persoon besmet is of niet. Vroeg in de ochtend vóór het tandenpoetsen, spuug twee keer in een glas water en leg het opzij gedurende 15 minuten. Als het spit lost volledig, er is geen risico van infectie, maar als het weer troebel wordt, met strijkers en zinkt naar de bodem van het glas, er kan een kans op infectie. Na 20-25 minuten, als er een afzetting op de bodem van het glas kan de persoon ook parasieten.

Als op enig moment is er verwarring over het huis testresultaat, dan kunt u een arts raadplegen voor bevestiging. De arts zal een kleine schrapen van de mond of de huid te nemen, plaatst u deze op een dia met kaliumhydroxide en te onderzoeken voor een vertakking patroon consistent met gist.

Behandeling van Candida
Beperkte inname van suiker rijk voedsel, gluten (granen), gist voedingsmiddelen, zuivelproducten, soja voedingsmiddelen, tonijn, zwaardvis, haai, transvetten en Splenda, enz. is de eenvoudigste manier van behandelen van de infectie. De consumptie van verse groenten, fruit, en schoon water dat vrij is van chloor en fluoride wordt sterk aanbevolen. The Ultimate Colon Cleanse of candida reinigen geeft onmiddellijke candida infectie opluchting door het doden van de parasiet, het reinigen van de candida gist en het verwijderen van de afvalstoffen uit de dikke darm. Schimmeldodende drugs of medicijnen, wil, kan azol, nystatine en amfotericine B. Nystatin worden gebruikt om candida te behandelen. Regelmatige inname van probiotica en wat kruiden kunt machtigen uw afweersysteem en het voorkomen van de infectie. Het gebruik van biologische kokosolie of kokosnoot capsules en kaneel schors kunnen ook nuttig zijn bij de behandeling van candida gist infectie als ze vernietigen de kern van de candida gist cel.

Candida is niet dodelijk en kan worden genezen met de juiste behandeling en voorzorgsmaatregelen. Het beoefenen van veilig vrijen, het onderhouden van de hygiëne, vooral in de genitale gebieden, het dragen van losse katoenen kleding, slapen goed, zijn het hebben van evenwichtige en voedselrijk dieet om uw immuunsysteem sterk, etc, een aantal eenvoudige methoden die kunnen worden genomen om het risico op infectie te vermijden en te voorkomen dat de herhaling in de toekomst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten