woensdag 29 augustus 2012

Apple Cider Vinegar en Gist Infecties


Als het gaat om de behandeling van schimmelinfecties, je ziet er een aantal veilige en natuurlijke remedies. Apple cider azijn is een van die betrouwbare oplossing voor dit doel. Voor meer informatie over deze behandeling optie, hieronder te bladeren.

Schimmelinfectie ook als candidiasis wordt veroorzaakt door overmatige groei van een specifieke schimmels genaamd candida albicans genoemd. De gebieden waar dit schimmels groeien snel zijn onze huidplooien, mond en maag-darmkanaal. Vrouwen meestal gist infectie in het vaginale gebied dat bekend staat als vaginitis. De symptomen zijn ernstige jeuk en een branderig gevoel dat gepaard gaat met witte vloed. Een mondelinge gistbesmetting genoemd spruw kunnen worden geïdentificeerd met witte zweren in en rond de mond. Rode, jeukende huiduitslag als gevolg van gist infecties worden meestal gevonden in het genitale gebied, oksels, tussen de vingers of tenen, nagels bedden, enz. Gist-infectie in het darmkanaal veroorzaakt diarree, buikkrampen, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en ga zo maar door. Zoals je kunt zien dat gist infectie symptomen veroorzaakt veel ongemak. U kunt uitstel van hen met de hulp van appel cider azijn.

Apple Cider Vinegar en Gist Infecties

Apple cider azijn wordt verkregen door gisting van biologische appels. Het is een rijke bron van een aantal waardevolle voedingsstoffen die vitamine A, vitamine C, bèta-caroteen, drie verschillende vormen van vitamine B, bioflavonoïden en diverse nuttige mineralen zoals calcium en kalium bevatten. Er zijn zo veel voordelen voor de gezondheid van appel cider azijn vooral omdat het bevat al deze voedingscomponenten.

De giftige opbouw in ons lichaam dat afkomstig is van het voedsel dat we eten en onze omgeving slecht verstoort de pH-balans van het lichaam. Dit is de ideale voorwaarde voor groei en overleving van de candida. Wanneer appelciderazijn wordt gebruikt voor de behandeling van infectie, de zure eigenschappen van de azijn herstelt de juiste pH balans van het lichaam. Het bevordert ook de groei van 'goede' bacteriën in het lichaam. Zo ontstaat een ongunstige voorwaarde voor de infectie veroorzaken van schimmel en controle over hun groei. Het levert ons ook voedingsstoffen die het immuunsysteem versterken en in staat stellen om te vechten tegen de infectie. De anti-inflammatoire eigenschappen vermindert de ontsteking en verlichting van symptomen van de gistbesmetting.

Hoe kan ik Apple Cider Vinegar Gebruik voor het Genezen van een Besmetting van de Gist

Apple cider azijn kan zowel intern als extern worden gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties. Enkele eenvoudige manieren om deze azijn zijn:

Zoals Tonic
Je kunt je voorbereiden van een drankje door het mengen van 2 theelepels appelazijn in een glas water en drink het. Deze tonic, wanneer de dagelijkse genomen, kan de behandeling van de infectie van binnenuit. Het is niet alleen voordelig voor intestinale infectie maar even goed voor infectie bij andere delen van het lichaam. Bij de voorbereiding van de tonica, voegen geen suiker om de smaak te verbeteren als suiker bevordert de groei van candida dat de infectie kan verergeren. In plaats van gewoon water, kunt u de azijn verdunnen met vruchtensap of groentesap. Apple cider azijn mag niet worden verbruikt in onverdunde vorm. Dit komt omdat de zure eigenschappen kunnen grote schade aan het tandglazuur.

In Bad Water
Degenen die lijden aan huid schimmelinfecties moet gebruiken appelazijn in hun badwater. Voeg een kopje appel cider azijn in je bad gevuld met water. Nu, dompel je lichaam in dit water voor 15-30 minuten. Al snel na het bad, voel je de jeuk en een branderig gevoel van de huid is gedaald voor een groot deel. U dient dagelijks te gaan met de azijn bad tot de infectie volledig is genezen.

Zoals Mondwater
Pijnlijke symptomen van spruw kunnen worden behandeld met behulp van een zelfgemaakte mondspoeling die appelazijn heeft als een component. Om de mondspoeling voor te bereiden, moet je 2 theelepels azijn in een glas water toe te voegen en roer het mengsel. Neem deze vloeistof in je mond en draai hem rond voor 2 minuten. Dan kunt u spuug het uit. Zelfs als je hem doorslikt, is er geen kwaad in. Moet driemaal worden herhaald per dag. Tijdens het gebruik van dit mondwater, kunt u het gevoel een licht brandend gevoel, maar de symptomen van de gistbesmetting zal zeer binnenkort worden verlicht.

Zoals Douche
Veel vrouwen hebben gevonden appel cider azijn als douche is de beste behandeling voor vaginale infectie behandeling. Hiervoor moet je 3 eetlepels appel cider azijn verdunnen met 2 liter water. Het dient te worden toegepast twee keer in een dag tot je volledige vrijstelling van gist infectie symptomen.

Nu, terwijl de aankoop van appel cider azijn voor de behandeling van schimmelinfecties, je moet een beetje voorzichtig zijn. U moet selecteren rauw en ongefilterde azijn voor dit doel. Zij kunnen worden geïdentificeerd met troebel uiterlijk. De heldere vloeistof appelazijn in de voedingswinkels eigenlijk gedistilleerde azijn die minder voedingswaarde heeft en moet worden vermeden. Dit komt omdat veel van de voedingsstoffen verloren gaan tijdens de verwerking van de azijn en je mag niet goede resultaten te krijgen van de behandeling.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten