donderdag 13 september 2012

Besmetting van de Gist Side Effects


Ontsteking van de vagina en pijn bij het plassen en rode jeukende huid van het aangetaste deel, zijn enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van deze infectie. Voor meer informatie over deze schimmelinfectie weten, lees dan verder ...

In tegenstelling tot andere infecties die gewoonlijk worden veroorzaakt door bacteriën of virus, een schimmelinfectie is het gevolg van invasie van schimmel, ook wel aangeduid als Candida albicans. Gist is eigenlijk een schimmel, die van nature meestal gedijt in warme, vochtige gebieden van het lichaam, zoals de vagina, mond en de lies. Bij vrouwen het meest getroffen gebied is de vagina terwijl bij mannen, de schimmel vaak binnendringt de penis.

Oorzaken van Besmetting van de Gist
Deze schimmel, Candida albicans is daadwerkelijk aanwezig in ons lichaam en veroorzaakt geen schade. Echter, wanneer de concentratie toeneemt dan een normale bereik, veroorzaakt het een breed scala van gezondheidsproblemen. Langdurig gebruik van antibiotica, hormonale onbalans of ongecontroleerde diabetes, kan een persoon kwetsbaar voor schimmelinfecties. Een verzwakt afweersysteem, HIV-infectie en de inname van chemotherapie drugs zijn enkele van de andere factoren die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van infectie in het genitale gebied. Ten tijde van de zwangerschap, het oestrogeengehalte dramatically schieten die ook kunnen leiden tot candida. Mensen die hormonale substitutietherapie (HST) zijn ook een verhoogd risico op infectie.

Besmetting van de Gist Side Effects ...
Gist-infectie, of bij mannen of vrouwen is vervelend en kan een persoon heel ongemakkelijk. Vermoeidheid, verlies van energie en huidproblemen zoals acne of uitslag zijn enkele van de meest voorkomende symptomen van infectie.

... In Vrouwen
Wanneer de aanwezigheid van gist, hoger is dan voorbij een bepaalde grens, na de vervelende bijwerkingen die optreden bij vrouwen.

Wanneer de schimmel de vagina raakt, wordt het ontstoken. Overgroei van gist is zeer irritant, want het veroorzaakt extreme jeuk in het vaginale gebied. Krassen op de vagina, alleen voorziet in een tijdelijke verlichting. Echter, overmatig krabben, moet worden vermeden als het kan de huid irriteren en verergeren jeuk. Ook kunnen vaginale schimmelinfectie geven een harde tijd tijdens het urineren. In het kort, is een pijnlijk urineren vaak geassocieerd met dit type schimmelinfectie. Typisch, een vrouw ervaart een branderig gevoel tijdens het plassen. Dit is omdat, urine zuur van aard en dus wanneer het in contact komt met de ontstoken huid van de vulva, activeert een ongewone prickly gevoel. De intensiteit van de pijn kan variëren van persoon tot persoon, maar in de meeste gevallen is aanvaardbaar. Sex kan niet langer een genot voor vrouwen gediagnosticeerd met gist infectie, omdat het leidt tot een pijnlijke geslachtsgemeenschap. Brandend gevoel in de vagina tijdens de geslachtsgemeenschap is een veel voorkomende klacht bij vrouwen die getroffen zijn met vaginale schimmelinfectie. Stinkende urine die gepaard gaat met een verandering in kleur is het meest voorkomende symptoom van overmatige groei van gist in het lichaam. Witachtige vaginale afscheiding wordt ook vaak geassocieerd met gist infectie bij vrouwen.

.. Bij mannen
Mannelijke schimmelinfectie algemeen invloed van de penis en in de meeste gevallen is het gevolg van onbeschermde seks met een besmette partner. In de loop van de infectie, de kop van de penis bevonden rood. Een penis schimmelinfectie maakt de huid van de penis jeukende en pijnlijke.Blaren kunnen ook verschijnen op de kop van de penis. Net als vrouwen, de getroffen mannen hebben een witte afscheiding die een duidelijke geur produceert. Gist-infectie bij mannen kan brengen ook prostaat problemen die een bezoek aan de arts kan nodig zijn.

Besmetting van de Gist in de darm
Wanneer de gist groeit dan in de darm, kan dat leiden tot spijsverteringsproblemen zoals constipatie, een opgeblazen gevoel en diarree. Intestinale infectie komt vaak voor bij mannen en komt in zeer klein percentage bij vrouwen.

Spruw
Wanneer de mond het getroffen gebied door infectie, kan het een nare ervaring. Een mond schimmelinfectie, ook wel aangeduid als spruw veroorzaakt de vorming van witte zweren die duidelijk zichtbaar in de mond. Likken de wonden met tong kan verergeren de infectie. Onjuiste mondverzorging tijdens infectie, kan leiden tot deze witte zweren aan hevig bloeden.

Behandeling van schimmelinfectie afhankelijk van welk deel van het lichaam wordt beïnvloed. In het geval van mond schimmelinfectie, het vermijden van hete vloeistoffen, suikerhoudende voedingsmiddelen en het gebruik van zout water om de mond te wassen, kan zeker helpen om de pijn te verminderen. Schimmeldodende zalven zoals miconazol (monistat) en orale medicijnen zoals fluconazol (Diflucan) worden gewoonlijk gebruikt om vaginale en penis schimmelinfecties. Toepassing van deze crèmes op het getroffen deel van de huid, tweemaal per dag, kan helpen om de symptomen van infectie te verlichten. Afgezien van crèmes, vergeet dan niet om een ​​kopje zelfgemaakte yoghurt dagelijks hebben als het helpt om effectief te beheren de symptomen van infectie.

Antischimmel geneesmiddelen oraal in te nemen kan ook helpen om de penis of gist infecties te behandelen. Echter, gebruik van orale antischimmelmiddelen heeft zijn eigen nadelen. Zo kan het nemen van deze antischimmelmiddelen mondeling een persoon het gevoel misselijkmakend en dit kan worden gevolgd buikklachten en hoofdpijn. Over het algemeen wordt orale behandeling aanbevolen om terugkerende gist infectie te behandelen. Ook zijn zwangere vrouwen die lijden aan schimmelinfecties geadviseerd om het gebruik van orale geneesmiddelen te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten