donderdag 13 september 2012

Hoe weet je dat als u een Besmetting van de Gist


Omdat er veel verschillende tekenen en symptomen waargenomen, het identificeren van schimmelinfectie is niet moeilijk. Dit artikel geeft je meer informatie over de symptomen van infectie die u zullen helpen weten of u last heeft van of niet.

Schimmelinfectie wordt veroorzaakt door de schimmel, Candida albicans.Het is ook bekend als spruw, candidiasis of schimmelinfectie. De   Candida albicans   schimmel is van nature in het lichaam, vooral in de mond en genitale regio.Het is niet schadelijk zolang de groei onder controle wordt gehouden. Sommige factoren leiden tot de groei van Candida, resulteert in infectie, bekend als gist of schimmelinfectie. Onder deze factoren, overmatig gebruik van antibiotica is een van de belangrijkste oorzaken van infectie. Antibiotica bedoeld urinewegen of andere vaginale infecties kan leiden tot ongecontroleerde vermeerdering van de schimmel. Ook chemotherapie, het verbruik van overmatige hoeveelheden suiker, kan nemen van de pil ook het risico van schimmelinfecties. Candidiasis of schimmelinfectie is een van de meest voorkomende omstandigheden waarin vrouwen. Er is een wijdverspreide misvatting dat alleen vrouwen last hebben van deze infectie, die onjuist is. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van gist of schimmelinfectie.

Wat zijn de tekenen van een Besmetting van de Gist

Gist infectie kan worden onderverdeeld in twee soorten: orale infectie (spruw) en genitale infectie (vaginale infectie (bij vrouwen) en penis infectie (bij mannen)). De volgende zijn de symptomen van orale en genitale schimmelinfectie die u zal helpen bij het identificeren van deze aandoening.

Orale Besmetting van de Gist Symptomen
Orale schimmelinfectie kan worden ervaren door zowel mannen als vrouwen. De infectie in de mond is gemakkelijk te herkennen vanwege de duidelijk gezien symptomen:
·         Roomwit laesies in de binnenkant van de mond, op tong en tandvlees
·         Soms lichte bloedingen van deze laesies
·         Moeite met slikken
·         Verlies van smaak
·         Scheurvorming in de hoeken van de mond
·         Constant gevoel alsof er iets vast zit in de mond
Vaginale schimmelinfectie symptomen
Vaginale infectie bij vrouwen, ook bekend als vulvovaginale candidiasis, vaak genegeerd door vrouwen en dus niet snel gediagnosticeerd. De symptomen van het lijkt een paar dagen voorafgaand aan de menstruatie. De volgende zijn vaginale schimmelinfectie symptomen bij vrouwen.
·         Vaginale afscheiding met een kwark achtige uitstraling
·         Jeuk, branderig gevoel en irritatie in de vagina
·         Pijn bij het ​​vrijen
Penile Schimmelinfectie Symptomen
De symptomen van de penis schimmelinfectie verschijnen binnen een paar dagen om besmet te raken en zijn bijna gelijk aan die van vaginale infectie. De volgende zijn de symptomen van infectie bij mannen.
·         Jeuk en pijn rond penis
·         Witte afscheiding
·         Gebarsten huid
Zowel mannen als vrouwen ervaren pijn tijdens de geslachtsgemeenschap wanneer die lijden aan genitale infectie. Het moet worden opgemerkt dat deze infectie kan worden overgedragen van de ene persoon naar de andere tijdens een geslachtsgemeenschap en dus is het essentieel te identificeren en te behandelen zo spoedig mogelijk.

Gist infectie behandeling omvat het gebruik van anti schimmel medicatie en zalven of het gebruik van huismiddeltjes zoals tea tree olie en knoflook. Anderzijds, is het essentieel om de candida reinigen dieet volgen voor de behandeling en preventie van deze ziekte. Omdat er kans op infectie tot meer dan een keer voorkomen, is het altijd beter om een ​​arts te raadplegen en de toestand goed wordt behandeld direct op het observeren van de symptomen.

Als afsluitende opmerking, kan worden gezegd dat gist infectie kan effectief worden behandeld als de symptomen zijn snel geïdentificeerd en tijdige behandeling wordt uitgevoerd. Let op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten