woensdag 29 augustus 2012

Oorzaken van terugkerende schimmelinfecties


Er kunnen verschillende oorzaken van infectie en het is van groot belang dat deze oorzaken kennen, om deze schimmelinfectie genezen. In dit artikel wordt daarom legt een aantal van de factoren die kunnen bijdragen aan de herhaling van deze infectie.

Gist infecties worden vaker veroorzaakt door candida albicans, een soort gist die gevonden kunnen worden in het menselijk darmkanaal.Gist is niets anders dan een soort schimmel dat en schimmelinfecties zijn een type van schimmelinfecties, veroorzaakt door de overmatige groei van   candida albicans.Onder normale omstandigheden, deze schimmels veroorzaken geen gezondheidsprobleem, omdat hun bevolking onder controle gehouden door een sterk immuunsysteem en de nuttige bacteriën die in het darmkanaal. Maar, factoren die het immuunsysteem kan verzwakken of vernietigen de populatie van gunstige bacteriën in het lichaam dragen aan schimmelinfecties of candidiasis. Voor sommige mensen, kunnen dergelijke infecties worden terugkerende in de natuur.

Herhaling van Candidiasis

Oorzaken
In het algemeen kan worden veroorzaakt door factoren die de populatie van gunstige bacteriën in de darm te verminderen, wat op zijn beurt mogelijkheid tot snelle proliferatie van schimmels zoals, gisten. Langdurig gebruik van antibiotica is een dergelijke factor die kan doden zowel schadelijke en gunstige bacteriën in die in ons lichaam en dus het bevorderen van de snelle groei van gist of candida albicans.

Afgezien van antibiotica, kan worden geassocieerd met medicatie zoals, steroïden en anticonceptiepillen. In feite, het gebruik van de pil is een belangrijke oorzaak van deze aandoening bij vrouwen. Terugkerende gist infectie kan ook worden veroorzaakt door een dieet rijk aan suiker. Gist graag,   candida albicans   gedijen op suiker en suikerhoudende voedingsmiddelen.Gisten ook behoefte aan een vochtige en vochtige omgeving te gedijen, dat is waarom schimmelinfecties van de mond en het genitale gebied zoals vaginale schimmelinfecties komen vaker voor. Strakke kleding kan een gunstig klimaat voor de groei van de schimmel op de huid door te bewijzen een vochtige en warme omgeving.

Diabetes is een aandoening die een individu kan zetten op een verhoogd risico van aanbestedende deze aandoening. De relatie tussen deze twee voorwaarden kan worden verklaard door het feit dat de bloedsuikerspiegel verhoogt bij ongecontroleerde of slecht gecontroleerde diabetes, waardoor   candida albicans   groeien en vaak infecties veroorzaken.Vrouwen aan de andere kant kan kwetsbaar voor frequent schimmelinfecties tijdens de zwangerschap. Ten slotte zou herhaling van deze aandoening zijn een indicator van een aangetast of verzwakt immuunsysteem. Dit is de reden waarom, HIV / AIDS-patiënten kan herhaaldelijk last krijgen van deze aandoening.

Symptomen
De symptomen kunnen variëren afhankelijk van het deel van het lichaam dat wordt beïnvloed. Zoals bijvoorbeeld, spruw of gist infectie die de mond beïnvloedt kan produceren symptomen zoals, cottage cheese-achtige verschijning in de mond, tong en de keel. Schimmelinfectie van de huid kan zich manifesteren in symptomen zoals, huiduitslag, jeuk, roodheid van de huid en zwelling. Gist kunnen de schaamstreek en de symptomen bij mannen kunnen bevatten verschijnen van kleine letsels aan het hoofd van de penis, en jeuk en branderig gevoel in de schaamstreek. Vaginale schimmelinfectie symptomen kunnen worden gekenmerkt door jeuk, irritatie en een branderig gevoel in de vagina, cottage cheese-achtige vaginale afscheiding en pijn, vooral tijdens de geslachtsgemeenschap. Overgroei van gist in de darm anderzijds, kan spijsverteringsproblemen.

Behandeling
De conventionele behandeling omvat het gebruik van schimmeldodende crèmes, zalven en orale antifungale medicatie. Orale antifungale medicatie wordt meestal aanbevolen voor infecties die niet genezen met actuele antifungale preparaten. Naast deze, worden vaginale zetpillen gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties. Echter, veel mensen hebben de neiging om schimmelinfectie herhaaldelijk te krijgen, en de antifungale medicatie kan niet aan de terugkerende episodes van deze schimmelinfectie te voorkomen. Daarom, samen met medicijnen, is het belangrijk om uit te vinden en de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Veel tijd, kan natuurlijke remedies ook nuttig blijken in dit verband. Enkele van de bekende huismiddeltjes zijn gewone ongezoete yoghurt, karnemelk, knoflook, tea tree olie en azijn. Daarvan kunnen yoghurt en knoflook worden geconsumeerd, alsmede plaatselijk aangebracht op het getroffen gebied. Karnemelk kan gebruikt worden voor het behandelen van deze aandoening, terwijl tea tree olie en azijn kan topisch worden aangebracht op het geïnfecteerde gebied. Naast deze, kan probiotica supplementen die de talrijke nuttige bacteriën bevatten helpen om de groei van check   candida albicans in het lichaam.

De beste manier om deze herhaling van dit probleem te voorkomen is om een ​​aantal veranderingen in het dieet zoals het vermijden van suiker, suikerhoudende voedingsmiddelen en gist-bevattende voedingsmiddelen. U kunt ook overwegen om een ​​gist vrij dieet volgen om zich te ontdoen van deze aandoening. Het houden van het genitale gebied schoon en droog, het vermijden van strakke kleding en onderkleding en het drinken van veel water de hele dag kan bewijzen nuttig in dit verband. Echter, moet u uw arts te informeren als de infectie blijft bestaan, zelfs na het gebruik van de home remedies en het nemen van alle mogelijke preventieve maatregelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten