donderdag 13 september 2012

Zwangerschap Besmetting van de Gist Cures


Er zijn vele natuurlijke behandelingen voor de zwangerschap gist infectie die men kan gaan voor het omgaan met deze ongemakkelijke schimmelinfectie. Hieronder worden de gegevens met betrekking tot de verschillende zwangerschap gist infectie geneest ...

Een schimmelinfectie tijdens de zwangerschap is een van de meest ongemakkelijk maar vaak gezien omstandigheden. Een vaginale schimmelinfectie komt vaak voor bij vrouwen, maar het is vaker gezien bij zwangere vrouwen. Er wordt gewoonlijk verlaging van de immuniteit die leidt tot micro-organismen zoals   Candida albicans   groei van meer dan candidiasis en het veroorzaken.Echter, de keerzijde van deze aandoening is het feit dat je nooit moet zelfmedicatie in de zwangerschap, want er zijn veel voorkomende geneesmiddelen die zijn gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap als ze kunnen schade toebrengen aan de foetus. Ook worden bepaalde geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van vaginale Candida gemakkelijk geabsorbeerd door de bloedbaan en dus kan de foetus bereiken. Nieuwere en meer effectieve schimmeldodende drugs, zoals Diflucan kan interfereren met de normale embryonale ontwikkeling. Op sommige momenten, zelfs meer dan plaatselijke toepassing van antimycotica in het vaginale gebied kan de foetus blootstellen aan bepaalde risico's tijdens het eerste trimester.

Remedies voor Zwangerschap Besmetting van de Gist
·         Een gezond dieet tijdens de zwangerschap helpt om sterk verminderen van de ernst van de symptomen.Een eenvoudige manier om gist infectie te genezen is van nature door het eten van acidophilus rijk voedsel, zoals yoghurt. Ook proberen om uw inname van knoflook te verhogen, aangezien deze ook dient als een natuurlijke anti-schimmel middel. Dit onderdrukt de groei van microorganismen die tot schimmelinfecties.
·         Neem enkele druppels tea tree olie en breng het op een tampon en gebruiken.Dit is een van de best infectie geneest tijdens de zwangerschap.
·         Azijn is bekend om zijn anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen.Hoewel u gewoon azijn gebruiken als goed, appel cider azijn is het meest effectief voor de behandeling van infectie tijdens de zwangerschap. Vul uw bad met warm water en voeg dan een kopje azijn bij dit water. U kunt genieten in dit water voor ongeveer vijftien minuten. Zorg ervoor dat u niet voor een langer verblijf en er ook voor zorgen dat u uw vaginale gebied goed droog met absorberend papier.
·         Honing doet wonderen als een van de remedies voor gist infectie.Alvorens in te gaan om een ​​bad te hebben, kunt u een aanvraag honing aan de getroffen regio. Na het aanbrengen van honing, wacht ongeveer vijftien minuten. Hierna kunt u een warm waterbad. Zorg ervoor dat u de regio te drogen met een absorberende papieren handdoek na het bad.
·         Bepaalde actuele schimmeldodende crèmes mogen worden gebruikt als de zwangerschap gist infectie geneest.Deze crème wordt ingebracht in de vagina elke avond voor het slapen gaan. Op sommige momenten, is het raadzaam om een ​​inlegkruisje te gaan met de afvoer te dragen.
·         Als u een dieet dat rijk is aan suiker, dan moet je bezuinigen op uw suiker inname.Dit komt omdat geraffineerde suiker is wat gist leeft.
·         Een van de eenvoudige tips die u kunt gebruiken is om te proberen om bepaalde voorzorgsmaatregelen die kunnen helpen om het optreden van een zwangerschap schimmelinfectie te voorkomen.Probeer katoen innerlijke slijtage in plaats van het dragen van synthetische stoffen dragen. Ook loszittende innerlijke slijtage, zodat u comfortabel in. Gebruik geen geparfumeerde zeep of een nieuwe wasmiddel dat je misschien allergisch voor. Bovendien proberen te vermijden zitten natte ruimten, zoals in een bad of in een natte badpak voor lang.
·         Er zijn een aantal eenvoudige tips die kunnen helpen om het optreden van de zwangerschap schimmelinfecties geheel te voorkomen.Deze omvatten het omgaan met stress (zoals teveel stress kan leiden tot een uitbraak), het vermijden van het nemen van te veel antibiotica (omdat deze de neiging om de immuniteit van een persoon te verlagen) en ervoor te zorgen dat u te allen tijde een goede hygiëne te handhaven.
Dit was alles over de verschillende behandelingen voor de zwangerschap gist infectie die men kan gebruiken. Zorgen dat zoveel mogelijk te vermijden overtollige warmte en vocht. Zorg er ook voor dat u extra zorg te dragen voor een goede persoonlijke hygiëne, want zoals ze zeggen, voorkomen is altijd beter dan genezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten