maandag 1 oktober 2012

Penile Besmetting van de Gist


Een penis gist infectie wordt gekenmerkt door een branderig gevoel tijdens het urineren. De huid van de penis hard en ontwikkelt een rode uitslag.

Een penis schimmelinfectie die de huid van de penis aanvallen wordt veroorzaakt door de schimmel Candida. Hoewel, schimmelinfectie (candidiasis) vaak voorkomt bij vrouwen, ook mannen kunnen contracteren genitale infectie onbewust.Het beoefenen van anale of seks met een vrouw die reeds besmet zijn met vaginale schimmelinfectie is een van de meest voorkomende oorzaken van de penis schimmelinfectie. Zelfs langdurig gebruik van antibiotica of het gebruik van voorbehoedsmiddelen (condooms) die gesmeerd met nonoxynol-9 kan leiden tot genitale schimmelinfectie bij mannen.

Mannen lijden aan diabetes zijn ook gevoelig voor penile candidiasis. Diabetici hebben abnormaal hoge bloedsuikerspiegel, die bevorderlijk is voor de proliferatie van candida. Hoewel antibiotica helpen om zich te ontdoen van de infectie, ze vernietigen ook de goede bacteriën. Als de aanwezigheid van goede bacteriën is cruciaal om candida bevolking onder controle te houden, de vernietiging van nuttige bacteriën veroorzaakt het begin van de infectie. Mensen die lijden aan aandoeningen van het immuunsysteem, zoals HIV / AIDS of het nemen van medicijnen die het immuunsysteem onderdrukken kan ook contracteren penis candidiasis.

Symptomen

Het is zeer zeldzaam dat een man die getroffen zijn met genitale infectie niet ervaren geen symptomen. Dit komt omdat de symptomen zijn opgevallen binnen een dag of twee na de schimmel de penis binnendringt. Wat nog belangrijker is, is de infectie gekenmerkt door symptomen die andere seksueel overdraagbare aandoeningen weer te geven. De volgende symptomen worden waargenomen:

Jeuk:   Jeuk van de hele penis, vergezeld van pijn tijdens het plassen is het meest voorkomende symptoom van deze vorm van infectie.Naast jeuk, de patiënt vreselijke pijn in de penis. Hoewel de hele penis pijnlijk is, het hoofd van de penis, veroorzaakt met name meer pijn.

Huiduitslag:   Een gist gerelateerde uitslag kan worden gezien op het besmette gebied.De rode, jeukende uitslag kan leiden tot ernstige irritatie van de huid. Om precies te zijn, door infectie, kan de penis lijkt gedeeltelijk met kleine blaren.

Gebarsten droge huid: Sommige gebieden op de penis lijken ruw en droog, dat de aanwezigheid van blaren en rode vlekken vertonen.

Witte afscheiding: een witachtig, klonterig, dikke afscheiding uit de punt wordt opgemerkt bij mensen met penis schimmelinfectie.

Onaangename Sensation:   Brandend of tintelend gevoel van mening is dat beperkt bij het ​​uiteinde van de penis.Dit is zeer oncomfortabel en kan leiden tot storingen slapen.

Behandeling

In de meeste gevallen, met de juiste behandeling, de infectie verdwijnt binnen 2-3 weken. Veel liever home remedies om deze gist infectie te behandelen. Echter, medicijnen zijn ook nuttig om zich te ontdoen van de schimmel. Enkele van de meest voorkomende gist infectie behandeling opties worden hieronder gegeven:

Geneesmiddelen:   Receptplichtige geneesmiddelen worden vaak gebruikt om mannelijke genitale gist infectie te behandelen.De arts kan de patiënt te nemen Nizoral of Diflucan. Deze medicijnen zijn zeer effectief om de schimmel die de oorzaak is van de penis infectie te vernietigen.

Tea Tree Oil:   Mannen gediagnosticeerd met genitale infectie kan ook gebruik maken van tea tree olie.Dit is een bewezen natuurlijke remedie voor tea tree olie te bestrijden. Neem 1 eetlepel olijfolie en voeg 3 druppels tea tree olie in. Breng deze oplossing in kleine hoeveelheden om de penis. Houd er rekening mee, dat zonder verdunnen tea tree olie, directe toepassing van deze essentiële olie kan de huid beschadigen.

Knoflook:   Knoflook werkt als een krachtige antischimmelmiddel, die kunnen helpen om deze infectie te genezen.Om deze vorm van behandeling te gebruiken, kopen vijf-zes knoflook capsules en breken ze door het toepassen van druk. Matige druk voldoende open te breken deze capsules. Houd de knoflook poeder, verkregen uit capsules in een kom. Doe 2 kopjes lauw water in de kom en meng het met de knoflook. Nu volledig onder te dompelen de penis in de oplossing gedurende ongeveer 15-20 minuten. Eens, het is voorbij, zorg ervoor dat de penis droog met een schone doek. Deze behandeling methode moet twee keer worden gedaan in een dag ('s ochtends en voor het slapen gaan).

Schimmeldodende crèmes:   Monistat is een over de toonbank antifungale middel dat beschikbaar is in de vorm van een crème.Hoewel, monistat, is ontwikkeld voor vaginale infecties, kunnen mannen ook gebruiken om hun genitale infectie te genezen. Direct Breng de crème op het getroffen gebied en men zal verbluffende resultaten zien binnen een paar dagen. Voor monistat effectiever te zijn, neemt u de crème in kleine hoeveelheden en meng het met een paar druppels witte azijn voor de toepassing ervan. Andere schimmeldodende crèmes waarvan bekend is dat verlichting van de penis gist infectie symptomen zijn lotrimin, Micatin, Vagisil en Lamisil.

Kaneel Olie:   Gebruik van kaneelolie is nog een andere effectieve remedie om de infectie te verwijderen.Toepassing van kaneelolie is een eenvoudig huis remedie en krachtig genoeg om de schimmel die heeft geleid tot de penis candidiasis te vernietigen. Met een watje, zal dep de kaneelolie op de penis, twee of drie keer elke dag en je al snel te observeren uw infectie verdwenen.

Biologische Virgin Coconut Oil:   Organische virgin kokosolie als een natuurlijke antischimmelmiddel, zodat de toepassing ervan extern zelfs wanneer het intern nuttig worden geacht de infectie te elimineren.De twee belangrijkste ingrediënten in kokosolie zijn caprylzuur en laurinezuur, zowel bekend om hun unieke antifungale activiteit. Vandaar dat deppen het op de penis en het consumeren van een theelepel van organische virgin kokosolie is elke effectief in het vernietigen van gist begroeiing. Met behulp van gehydrogeneerde of geraffineerde kokosolie is zinloos. Dit komt omdat zowel hydrogenering en raffinage berooft van de goede eigenschappen van kokosolie. Vandaar, vergeet dan niet om organische virgin kokosolie te kopen.

Dieet:   Zoals hierboven vermeld, waardoor de populatie van gunstige bacteriën is zeer belangrijk om tegen candida.Dit kan worden bereikt door natuurlijke bronnen van nuttige bacteriën zoals yoghurt. Het nemen van een kopje ongezoete yoghurt per dag kan zeker helpen om de infectie te overwinnen. Na karnemelk (zonder suiker) zou ook ten goede komen aan de infectie effectief te bestrijden. Mensen die lijden aan genitale infectie moeten bepaalde voedingsmiddelen die deze aandoening verergeren te vermijden. Artsen vaak advies om weg te blijven van voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte, zoals gebak, fruit, vruchtensappen, desserts en gebak. Echter, men kan eten kwark om de symptomen te verminderen. De voedingsmiddelen die helpen om genitale schimmelinfectie bij mannen bestrijden effectief zijn:
·         Bramen
·         Pompoenen
·         Amandelen
·         Rauwe kool
·         Radijs Wortels
Mannen gediagnosticeerd met penis candidiasis moet ook voorkomen dat het dragen van een onderbroek als je gaat slapen. Dit klinkt misschien een beetje ongemakkelijk, maar dit houdt het geïnfecteerde lichaamsdeel droog, waardoor de schimmels verspreiden. Het houden van het getroffen gebied schoon en na de juiste behandeling kan zeker helpen om de penis gist symptomen in minder tijd te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten