donderdag 13 september 2012

Is Besmetting van de Gist Contagious


Gist of Candida-infectie kan besmettelijk zijn of worden overgedragen van de ene persoon naar de andere slechts in enkele gevallen. Kennisnemen van door de oorzaken en de besmetting van gist infectie.

Schimmelinfectie, ook wel candida-infectie is door schimmelwoekering in ons lichaam veroorzaakt. De schimmel   candida albicans   nature aanwezig is in het lichaam van de mens, en is onschadelijk.Wanneer echter de hoeveelheid van deze schimmel abnormaal stijgt, resulteert in een infectie bekend als schimmelinfectie, het candida-infectie of candidiasis. Het is een algemene misvatting dat mannen niet kunnen last hebben van schimmelinfectie, dat is niet waar. Zowel mannen als vrouwen hebben gelijke kansen van de aanbestedende schimmelinfecties.

Oorzaken en symptomen van Besmetting van de Gist
Overmatig gebruik van antibiotica is de meest prominente oorzaken van gist infectie. Antibiotica genomen om de urinewegen of andere vaginale infecties te behandelen kan leiden tot de schimmel te onnatuurlijk vermenigvuldigen. Aan de andere kant, kan de chemotherapie en het nemen van de pil ook het risico van schimmelinfecties. Suiker wordt ook beschouwd als een van de oorzaken van schimmelinfecties. Mensen consumeren teveel suiker hebben een hoge kans op contact met schimmelinfecties. Jeuk in de lies in het belangrijkste symptoom van gist infectie. Vaginale afscheiding, jeuk, branderig gevoel of pijn in de vagina is ook een symptoom van infectie bij vrouwen. De symptomen van infectie bij mannen zijn onder andere pijn in de genitale regio's en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap. Laat ons weten of gist infectie is besmettelijk of niet.

Zijn schimmelinfecties besmettelijk?
Er is geen specifiek antwoord op deze vraag. Zoals gistinfecties door de onbalans in de hoeveelheid gist in het lichaam veroorzaakt, kan niet worden verspreid van persoon tot persoon. Daarom kan gezegd worden dat infectie niet wordt verspreid door contact van de geïnfecteerde persoon om de gezonde. Ten tweede, orale schimmelinfectie is niet besmettelijk. Anderzijds zijn er hogere kans van overdracht van de infectie, als een gezonde persoon geslachtsgemeenschap met de besmette persoon. Mannen kunnen krijgen schimmelinfecties van hun geïnfecteerde vrouwelijke partners, en vice versa. Maar moet men bedenken dat schimmelinfectie is geen seksueel overdraagbare ziekte en dus geen levensbedreigende aandoening. Anderzijds wordt ook opgemerkt dat gist infecties kunnen worden overgedragen van een geïnfecteerde zwangere vrouw haar baby. Daarom moeten zwangere vrouwen erg voorzichtig zijn en krijg schimmelinfecties behandeld zo vroeg mogelijk.

Het behandelen van Besmetting van de Gist
Als men ervaart een van de symptomen van infectie, moet hij / zij met de arts onmiddellijk. Onmiddellijke schimmelinfectie behandeling noodzakelijk is om de abnormale schimmelwoekering beperken. Anti schimmel tabletten kunnen helpen bij de behandeling van schimmelinfecties. Deze tabletten kunnen ook worden gebruikt in de behandeling van orale schimmelinfecties. Anderzijds, candida reinigen is ook zeer effectief bij de behandeling van schimmelinfecties. Dubbele punt schoonmaken is ook goed in het wegwerken van de schadelijke schimmel van.Het is ook noodzakelijk om een ​​goede dieet te volgen om candida of gist overgroei te voorkomen. Men moet verminderen van de inname van zuivelproducten, suiker, gefermenteerde levensmiddelen en ook sojaproducten. Men moet ook verminderen of stoppen met roken en alcoholgebruik.

U kunt altijd aan bepaalde voorzorgsmaatregelen om op de veiliger kant. Bedenk dat de hygiëne is het belangrijkste aspect van preventie van infectie. Men moet volgen safe sex praktijken en ook gebruik maken van anticonceptiemiddelen als die lijden aan gist infectie. Aan de andere kant moet men regelmatig een bad en schone en droge kleren. Antibiotica en de pil moet worden vermeden indien mogelijk. Tenslotte met een gebalanceerde voeding helpt bij het voorkomen van verschillende ziekten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten