donderdag 13 september 2012

Besmetting van de Gist De behandeling Over the Counter


Als u lijdt aan gist infectie en kijken ernaar uit om te behandelen, over-the-counter gels en pillen zijn enkele van de remedies die u kunnen helpen ...

Menselijke lichamen zijn schimmel en deze zijn vrij onschuldig, tenzij ze groeien buiten proportie. Schimmelinfectie is wegens over schimmelvorming op ons lichaam, en deze kan elk deel van het lichaam. Er zijn vele oorzaken van infectie, en een van de belangrijkste redenen is een zwak immuunsysteem. Bij vrouwen zijn orale anticonceptiva is bekend dat gist infectie te veroorzaken, en vrouwen zijn ook vatbaar voor infectie tijdens de zwangerschap. Hormonale veranderingen, HIV en inname van antibiotica zijn enkele van de andere redenen schimmelinfectie. Antibiotica veroorzaken gist infectie, omdat ze vernietigen de bacteriën die de schimmel groei op afstand houdt.

Symptomen

Menselijk lichaam kan een schimmelinfectie in een deel van het lichaam, zoals de schimmel die veroorzaakt dat aanwezig is in heel kleine hoeveelheden. Het uitbreken van deze schimmel, bekend als candidiasis, kan leiden tot huid-infectie, orale infectie, darminfectie, of infectie van de voortplantingsorganen van mannen en vrouwen. Sommige van de symptomen van infectie in deze gebieden zijn:
·         Huid Infectie:   Dit gebeurt meestal op de huid plooien en gebieden van de huid, die het grootste deel van de tijd, zoals de genitaliën.Een zichtbare rode huiduitslag kan worden gezien op het getroffen gebied, samen met crenations, zal het gebied ook worden jeukende en pijnlijke.
·         Intestinale infectie:   Een uitbraak van gist in de darmen kan leiden tot maag-pijn en maagkrampen.Constipatie, gas, en een opgeblazen gevoel zijn enkele van de andere ongemakkelijke symptomen van een intestinale infectie. Diarree is een teken dat je nodig hebt om waakzaam van, als je een darminfectie.
·         Orale infectie:   Moeite met slikken en pijn in het tandvlees zijn symptomatisch voor orale schimmelinfectie.U kunt ook wonden op de tong en het tandvlees, en kunnen bloedingen ervaren in de mond. Men ervaart ook het verlies van smaak en kauwen voedsel zal moeilijk worden.
·         Genitale infectie:   Vaginale schimmelinfectie zal leiden tot een branderig gevoel in het vaginale gebied en jeuk.Ook is er een witte afscheiding is zichtbaar rond het besmette gebied. Penile schimmelinfectie bij mannen heeft vergelijkbare symptomen, met jeuk en pijn rond de penis vergezeld van een witte kaas als ontlading.
Behandeling

Als u lijdt aan een infectie, zijn er een aantal producten die u zullen helpen. Er is een assortiment van producten die beschikbaar zijn in uw lokale apotheek die u zal helpen bij het omgaan met dit probleem. Schimmelinfectie pil die antischimmelmiddelen heeft is een van de meest gebruikte in de behandeling van de infectie. Hoewel deze pillen zijn effectief en beginnen vruchten af ​​te werpen binnen 3 dagen, ze hebben een aantal bijwerkingen, zoals misselijkheid en hoofdpijn. Voor mannen zijn er een breed scala aan anti-schimmel crèmes die hulp te bieden. Deze crèmes hebben ook een anti-jeuk formule, dat geeft je verlichting van de constante jeuk tijdens een schimmelinfectie. Als het gaat om de behandeling tijdens de zwangerschap, vrouwen moeten een arts te raadplegen voordat ze nemen pillen of toe te passen crèmes. Sommige schimmelinfectie huismiddeltjes die je zou kunnen proberen zijn kokosnoot olie en azijn aan de getroffen gebieden te wassen.

Zelfmedicatie kan soms achterlaten als u niet voorbereid op bijwerkingen, dus over-the-counter medicijnen misschien niet altijd een goed idee. Wanneer je over-the-counter medicatie, is het belangrijk dat u uw arts te raadplegen. Het handhaven van een dagelijkse hygiëne routine is de beste manier om gist infecties te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten