woensdag 15 augustus 2012

Hoe bestrijdt u van een vaginale schimmelinfectie Natuurlijk en Snel


Probeer je te achterhalen hoe op een natuurlijke manier te ontdoen van een vaginale schimmelinfectie?Dan moet je eerst begrijpen wat de tekenen en symptomen zijn en wat de onderliggende triggers ertoe leiden dat de toestand voor te komen. Hier krijg je voor deze belangrijke aspecten en een aantal eenvoudige tips over hoe op een natuurlijke manier te ontdoen van een vaginale schimmelinfectie te leren kennen.
Vaginale schimmelinfectie Oorzaken
Deze voorwaarde, die meestal bij vrouwen, wordt veroorzaakt door een gistachtige schimmels naam "candida albicans. 'De Candida albicans schimmel infectie is van nature in het lichaam, maar toen in de wildgroei veroorzaakt de infectie.Er zijn verschillende redenen waarom de schimmel kan groeien uit de hand ...
Een van de grootste redenen is laag immuniteit in de patiënt. Dit kan gebeuren als de persoon aan het doen is te veel werk en niet genoeg rust, is onder een deel van de stress, of als ze toevallig ziek.
Andere triggers zijn zwangerschap, diabetes, slechte eetgewoonten en zelfs het gebruik van de pil. Het lichaam heeft verschillende hormonale veranderingen in het bijzonder tijdens de menstruatie van een vrouw en de aandoening meestal wordt gewist als de periode is voltooid.
In de zomer, mensen zijn gevoelig voor het ontwikkelen van deze aandoening als gevolg van het warme weer en dat geldt ook voor de winter, waar het dragen van de vele lagen kleding kan een warme, vochtige atmosfeer voor de schimmel om zich te vermenigvuldigen maken.
Deze infectie is niet bekend te worden veroorzaakt door seksueel overdraagbare ziekten, maar is het mogelijk om de schimmel te verspreiden tijdens de geslachtsgemeenschap. Hoewel het gebruik van een condoom verlaagt het risico van overdracht van de infectie van de ene partner naar de andere, sommige zaaddodende middelen gebruikt op condooms bekend om daadwerkelijk het risico op infectie.
Vaginale schimmelinfectie Symptomen
De meeste mensen zullen het erover eens dat ze meestal een jeukende gevoel in hun schaamstreek te krijgen. Naast de intense jeuk in het vaginale gebied, is er meestal een pasta-achtige witte afscheiding waarvan bekend is dat geen geur hebben. Een uitslag op de buitenste lippen van de vagina in combinatie met pijn en brandend gevoel tijdens het plassen zijn andere voorkomende symptomen van deze aandoening.
Naast de bovenstaande symptomen, een individu dat lijdt aan deze aandoening kunnen vinden dat hun hartslag onregelmatig is, hebben een verandering in de hersenfunctie en ook wazig zien. Ze kunnen ook last hebben pijnlijke gewrichten, duizeligheid, vermoeidheid, maagklachten, geheugenverlies, enz. Dit zijn slechts enkele van de extreme symptomen die men kan ervaren als de voorwaarde niet snel behandeld wordt.
Mannen die de aandoening meestal vertonen geen tekenen of symptomen geruime tijd, maar als ze optreden is het meestal een witte uitslag op de penis, jeuk (jock itch), pijn bij het plassen, moeite hebben met geslachtsgemeenschap en misschien zelfs verlies van de libido.
Vaginale schimmelinfectie Behandeling
Echter, niet iedereen die een vaginale infectie ervaart deze symptomen en anderen die last hebben van hen kan daadwerkelijk lijden aan een andere aandoening in totaal.Dus, voor personen die nog nooit deze voorwaarde voor, zou de beste manier van handelen is om een arts te raadplegen voor een juiste diagnose als vaginale schimmelinfectie symptomen kunnen indicatoren van andere voorwaarden.
Er zijn verschillende behandelingen die kunnen worden gebruikt door het slachtoffer en deze worden gekozen op basis van je voorkeuren. Sommige mensen denken dat ze slecht geïnformeerd hoeven geen actie te ondernemen en dat het probleem zal zichzelf corrigeren. Dit pad kan bewijzen zeer ernstige.
De arts kan voorschrijven vaginale inzetstukken en crèmes om te proberen het virus te klaren of ze kunnen suggereren dat de individuele antibiotica tabletten in te nemen. Voorzichtigheid is altijd geboden bij het gebruik van deze medicijnen, omdat er een risico van overdosering zijn. Het aantal dagen dat het individu wordt verwacht dat de medicatie gebruiken, moet ook strikt in acht worden genomen als er geen meer symptomen.
Bij het uitzoeken hoe zich te ontdoen van een vaginale schimmelinfectie, het slachtoffer moet niet vergeten dat de timing is alles als ze willen volledige afschaffing van hun infectie en zo te voorkomen dat steeds terugkerende vaginale schimmelinfecties.
U ziet, de ander zeer belangrijk punt is dat de steeds terugkerende vaginale schimmelinfectie s kan leiden tot ernstige, soms gevaarlijke, complicaties.Dat is erg belangrijk om niet alleen af van een vaginale infectie maar dat het niet blijven terugkomen.
Helaas kan dit gebeuren met reguliere geneesmiddelen op basis van medicijnen die gericht zijn op het elimineren van de symptomen en niet de onderliggende oorzaken van de infectie. Daarbij komt dat herhaaldelijk aanbrengen van geneesmiddelen gebaseerde medicatie kan leiden tot de Candida infectie schimmel opbouwen van een weerstand tegen de medicijnen.Dat is waarom zoveel mensen tegenwoordig op zoek zijn naar natuurlijke manieren om zich te ontdoen van een vaginale schimmelinfectie ...
Hoe bestrijdt u van een vaginale schimmelinfectie Natuurlijk
Hier zijn 3 eenvoudige tips over hoe op een natuurlijke manier te ontdoen van vaginale schimmelinfectie: -
1. Yoghurt: Consumeer yoghurt elke dag. Maar het moet wel duidelijk, natuurlijke yoghurt zonder suiker, kleur of vruchten toegevoegd. Dit is om de candida-infectie tegen te gaan in de darm.U kunt ook de vacht van een tampon en steek 's nachts aan het candida-infectie te bestrijden schimmel in de vagina.En toe te passen op de buitenste vagina de infectie ook daar te vechten.
2. Knoflook: Knoflook heeft natuurlijke anti-gist eigenschappen en is een zeer populaire natuurlijke remedie voor vaginale schimmelinfectie.Maak een pasta van een geschilde teentje knoflook en toe te passen over de buitenste vaginale gebied als er infectie daar. U kunt ook een overnachting in te voegen in de vagina en verwijder volgende ochtend. Het eten van knoflook elke dag zal helpen om zich te ontdoen van de candida-infectie in de darm.
3. Vermijd suiker: de candida-infectie schimmel voedt zich met suiker.Dit is wat helpt het om te groeien. Dus voorkomen dat suiker in al zijn vormen. Dit betekent ook het verminderen van de inname van geraffineerde koolhydraten, omdat deze metaboliseren in suiker.
Ik hoop dat je nu dat vaginale schimmelinfectie zie s moeten zeer serieus worden genomen.En dat het niet genoeg om zich te ontdoen van de symptomen, zodat u zich beter voelt. Je moet ook zorgen dat je de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat u niet hoeft te terugkerende infecties die ernstig kan uw gezondheid schaden lijden ...
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten