donderdag 13 september 2012

Besmetting van de Gist Jeuk


Home remedies om zich te ontdoen van jeukende gevoel geassocieerd met infectie, inclusief het gebruik van appel cider azijn, yoghurt en essentiële oliën, zoals tea tree olie.

Jeuk! Dit lijkt de algemene klacht van mensen met de diagnose schimmelinfectie (candidiasis). Jeuk dat een schimmelinfectie begeleidt is gewoon ondraaglijk. Hoewel krabben kan een bepaalde hoeveelheid van verlichting, overmatig krabben kan de infectie verergeren geven, de huid irriteren en verhoging van de jeuk gevoel. Bij vrouwen, de infectie zich vaker voordoet in de vagina, op de mond en in de oksels. Bij mannen, de infectie binnendringt de penis die pijn en penis pijn veroorzaakt.

Zelfgemaakte Yoghurt
Om hulp te krijgen van de jeuk en een branderig gevoel in verband met gist infectie, het gebruik van gewone, ongezoete yoghurt is zeker een goede optie. U kunt het toepassen op het getroffen deel van het lichaam zo goed als inwendig gebruiken om de jeuk te verlichten. Het toepassen van yoghurt met suiker zal verergeren de infectie en verergeren de symptomen. Eens, yoghurt (zonder suiker) wordt toegepast, laat het op het getroffen gebied nog maar voor een paar minuten en onmiddellijk te verwijderen met een schone doek. Yoghurt wordt beschouwd als de beste huis remedie voor gist infectie effectief te beheren zijn. Hoewel er diverse eet-merken verkopen yoghurt, zou een betere optie zijn om een ​​die bereid is thuis te gebruiken.

Knoflook
Een frisse teentje knoflook kan wonderen verrichten om onmiddellijke verlichting van schimmelinfectie Dit komt omdat knoflook heeft een anti-schimmel eigenschappen. Voor het aanbrengen van, neem het witte papier shell die fungeert als een beschermende laag en schermt het af tegen stof en vuil deeltjes. Vrouwen bij het naar bed gaan 's nachts, kan dan rechtstreeks plaats het teentje knoflook in de vagina. Laat het blijven de hele nacht en verwijder deze vervolgens de volgende ochtend en gooi het weg. Men kan ook voor te bereiden een pasta uit knoflook en breng het waar nodig. Om volledig verwijderen van de jeuk, herhaald gebruik van knoflook essentieel.

Apple Cider Vinegar
Apple cider azijn is een andere betrouwbare remedie om dit soort infectie. De toepassing van puur appelazijn niet aanbevolen. In plaats daarvan kan men een klein kopje appel cider azijn te introduceren in het zwemwater. Het hebben van een bad met lauw water dat apple cider azijn bevat, is een van de beste strategieën om schimmelinfectie jeuk te verminderen.

Waterstofperoxide
Een andere manier om jeuk bij dit schimmelinfectie bestrijden is plaatselijk aanbrengen van waterstofperoxide. Neem 1 liter gebotteld water en voeg 3 eetlepels van waterstofperoxide in. Breng deze oplossing in de vagina dagelijks, met behulp van een jet spray (peroxide douche).

Tea Tree Oil
Het gebruik van verdunde tea tree olie is ook heel gunstig voor aanzienlijke vermindering van de jeukende gevoel. Zorg ervoor dat het wordt verdund en vervolgens toepassen op de geïnfecteerde deel van het lichaam. Een andere manier om jeuk te bestrijden effectief wordt plaatselijk toepassen van oregano-olie. De natuurlijke ingrediënten in deze olie vernietigen schimmel, waardoor de huid vrij van infectie.

Hoewel de infectie niet een zorgwekkende toestand, de schimmel kan muteren en invloed op andere gebieden van het lichaam zoals de darm eventueel behandeling niet ondernomen. In dergelijke omstandigheden, de jeukende gevoel versterkt, en breidt zich uit naar het hele lichaam. Dus de diagnose van de infectie en behandelen zo vroeg mogelijk cruciaal voor volledig herstel binnen een korte tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten