maandag 1 oktober 2012

Toddler Besmetting van de Gist


Het probleem van de peuter gist infectie kan worden behandeld met gemakkelijk, als de juiste zorg wordt genomen. De verschillende aspecten van de schimmelinfectie bij peuters worden besproken in het volgende artikel.

De infectie van gist (een schimmel) komt meestal in omgevingen / lichaamsdelen waar gunstige omstandigheden (vocht) beschikbaar. In peuters, de mond en genitale gebieden zijn de gemeenschappelijke ruimtes van gist infectie. Gisten zijn ook gevonden in spijsverteringsstelsel en extern op de huid. De luieruitslag is een ideale plek voor gist infectie bij peuters. Men ziet dat kinderen met schimmelinfectie in de mond ook besmet in de schaamstreek. Dit komt doordat de gist verplaatst in het lichaam door natuurlijke progressie.

Besmetting van de Gist in Peuters

De soort gist infectie / causale organisme dat de peuters van invloed op staat bekend als Candida albicans. Het is een van de darm flora, die de relatie die commensalisme met mensen deelt. De schimmel is aanwezig in bijna 80% mensen. Stijging van het aantal resultaten in candidiasis. De oorzaken van gist infectie omvat vocht en inname van voorgeschreven antibiotica. Als een peuter wordt gegeven receptplichtige geneesmiddelen (antibiotica), er is kans dat hij / zij zou kunnen besmet raken door gist. Antibiotica zijn bedoeld om bacteriën en andere microben doden in het lichaam. Deze antibiotica echter niet verschillen / onderscheid tussen positieve en schadelijke bacteriën. Zo krijgen nuttige bacteriën als gevolg van hun inname gedood. Het verhoogt het risico van infectie.

Peuter symptomen van de gistbesmetting
De symptomen van schimmelinfectie in de mond onder de aanwezigheid van witte vlekken op het tandvlees en de tong. Een uitslag kan worden gezien in het genitale gebied als een symptoom van schimmelinfectie. Echter, men moet niet verwarren huiduitslag met gist infecties. Huiduitslag zijn slechts een van de symptomen van schimmelinfecties; hun onderliggende symptomen kunnen worden gevarieerd. Men kan onderscheid maken tussen de normale / gewone uitslag van gist infectie door het uiterlijk. De uitslag, die het gevolg is van schimmelinfectie is rood van kleur en heeft geschulpte randen. Het is echter altijd aan te raden om de baby te nemen voor een onmiddellijk check-up.

Behandelingen voor Besmetting van de Gist in Peuters
Het belangrijkste ding om te overwegen bij de behandeling van infectie is het bijhouden van de peuter het lichaam droog. Het helpt bij het voorkomen van de overgroei van gisten. De volgende punten zouden een licht werpen op de behandeling maatregelen die moeten worden gebruikt voor de peuter schimmelinfectie
·         Toepassing van een antischimmel topische crème helpt bij een goede behandeling van infectie in de respectieve lichaamsdeel.De ingrediënten van een dergelijke crèmes niet alleen de bacteriën te doden, maar ook helpen bij het verzacht de huid.
·         De behandelingen / schimmeldodende crèmes die kunnen worden aanbevolen door kinderartsen zijn Nystatin, Lotrim AF, etc.
·         Een bad in warm water moet worden gegeven aan de kleuters om gist infectie te behandelen.Half kopje azijn moet worden gemengd in water voor het doden van verschillende types van schimmels, bacteriën en schimmels.
·         De luier crème die tea tree olie bevat, wordt voorgeschreven door een aantal van de holistische artsen.Gist infecties in de luier gebied worden gewist met behulp van dergelijke crèmes.
·         Men moet een arts raadplegen als de bovenstaande behandeling maatregelen werken niet.Het probleem moet onmiddellijk worden behandeld, voordat het erger wordt.
Preventie van Besmetting van de Gist
De volgende maatregelen zouden helpen bij het voorkomen van het probleem van infectie bij kinderen.
·         Reinigen en drogen het lichaam goed is de fundamentele ding dat moet in gedachten worden gehouden voor de preventie van infectie.
·         Het is raadzaam om ontdekt de baby te houden gedurende enige tijd na bad.Het voorkomt ontwikkeling van gist / microben in de luier.
·         Diaper worden gebruikt voor de baby moet goed passen.Die luiers die strak zijn leiden tot problemen in de luchtcirculatie.
Peuters hebben extra zorg in het geval van enige vorm van ziekte of medische problemen. Dit komt omdat kinderen kunnen hun gezondheidstoestand niet uitleggen aan de ouders. Men moet opvoeden hem / haar zo veel mogelijk, met betrekking tot de gezondheidsproblemen van kinderen en kinderopvang in het algemeen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten