woensdag 29 augustus 2012

Candida Symptomen bij kinderen


Spruw, huiduitslag, eczeem zijn een aantal veel voorkomende symptomen van Candida bij kinderen. Dit artikel geeft je meer informatie over de symptomen en de behandeling methoden voor candida of gist infectie bij kinderen.

Als je onder de indruk dat candida infectie (ook wel bekend als gist infectie of candidiasis) is een volwassen ziekte, alleen beperkt tot volwassenen, dan vergist u zich. Kinderen, en zelfs baby's, kunnen last hebben van orale gist infectie bekend als de lijster. De Candida is normaal aanwezig in het lichaam en veroorzaakt geen stoornis. Sommige factoren leiden tot een verstoring in het niveau of de hoeveelheid van de candida, waardoor de infectie. Gebruik van antibiotica en steroïden is de meest voorkomende oorzaak van Candida ontwikkeling in kinderen. Deze gist wordt ook gevonden in de huidplooien wat kan leiden tot verdere symptomen. Hier zullen we meer te zien op de symptomen en de behandeling methoden van Candida-infectie bij kinderen.

Candida Symptomen

Het merendeel van de kinderen lijden onder de spruw, dat wil zeggen, de ontwikkeling van de schimmelinfectie in de mond. De klassieke symptomen van spruw bij kinderen zijn onder andere wit krijt zoals patches in de mond. Een witte film achtig uiterlijk is ook waargenomen op de tong en op de lippen. Spruw symptomen zoals laesies, die zelfs kan bloeden, in en rond de mond kan ook worden gevonden bij kinderen. Ten tweede, een eczeem zoals huiduitslag is ook een van de meest herkenbare Candida symptomen bij kinderen. De uitslag wordt meestal gezien in de huidplooien en de liesstreek. Dit staat bekend als luieruitslag en is een van de gemeenschappelijke gistovergroei symptomen bij baby's en kinderen. Samen met deze symptomen kunt u ook waarnemen gedragsproblemen en andere stoornissen bij kinderen, als ze last hebben van Candida-infectie. De baby / kind kan voortdurend prikkelbaar, kunnen last hebben van hyperactiviteit, kan voortdurend last hebben van hoesten en een verstopte neus. Sommige kinderen hebben ook last van oorpijn, hoofdpijn, of maagpijn. Al deze factoren kunnen ook bijdragen aan de concentratie van het kind, en kan storen zijn leerprocessen. Daarom is het essentieel om de Candida overgroei symptomen te identificeren en snelle behandeling van candida zien bij kinderen.

Candida behandeling

Zoals hierboven vermeld, is het essentieel dat ouders aan om de symptomen te herkennen, om eerst de toestand onmiddellijk behandeld. Candida overgroei bij kinderen wordt behandeld op dezelfde manier als het wordt behandeld in geval van volwassenen. Echter, op de gelukkiger kant, moet men er rekening mee dat kinderen herstellen van de Candida-infectie sneller dan volwassenen. Als de eerste en de meest gebruikte gist infectie behandelmethode wordt de arts antischimmelmedicatie de hoeveelheid schimmelinfectie verminderen in het lichaam. Antischimmelmedicijnen worden gewoonlijk voorgeschreven, samen met antibiotica, om zich te ontdoen van alle schadelijke bacteriën en schimmels in het lichaam.

Naast geneesmiddelen, zijn er verschillende natuurlijke remedies die worden gebruikt voor de behandeling van Candida. Het is gebleken dat Candida gedijt op suiker en dus zal de arts een dieet dat ontbreekt of weinig suiker. Als ouder moet je er ook voor zorgen dat uw kind beperkt het eten van suiker, snoep en suikergoed, wanneer die lijden aan deze aandoening. Tegelijkertijd, eten gefermenteerde voedingsmiddelen zoals brood, taarten, ook beperkt. Naar aanleiding van dit dieet kan helpen bij het wegwerken van de aandoening sneller. Er moet echter ook worden opgemerkt dat de natuurlijke remedies dient te worden gevolgd alleen na overleg met een arts.

Als een sommatie van het bovenstaande rekening mee dat krijtwit film in de mond, tong, huiduitslag en laesies, zijn Candida symptomen om op te letten. Indien geconstateerd, wacht dan niet verder, een arts raadplegen en de conditie zo snel mogelijk te behandelen. Vergeet niet dat aan deze voorwaarde kan worden behandeld en volledig genezen. Let op!

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten