woensdag 15 augustus 2012

Oorzaken en Preventie van Vaginale schimmelinfectie


Vaginale schimmelinfectie is een infectie in de vagina die kan leiden tot ongemak.In sommige gevallen kunnen deze vaginale infecties veroorzaken jeuk aan de vagina, wat betekent dat de patiënt kan voelen als krassen op de vagina. Bovendien kan de patiënt niet in staat zijn om goed uit te voeren echtelijke verplichtingen als zij kan zich ongemakkelijk voelen. Het is derhalve belangrijk voor een te weten de oorzaken van vaginale infectie zodat de nodige stappen om niet de infecties.
Het dragen van natte kleren
Dragen natte kleding kan leiden tot de verandering van een omgeving rond de vagina die kunnen leiden tot infecties. Natte kleren aan te moedigen natte omstandigheden te omringen de vagina die kunnen leiden tot de bacteriën die ervoor zorgt dat de infectie te groeien. Daarbij de persoon in kwestie kan ontwikkelen jeuk op de maag een van de symptomen van vaginale infectie.
Voor u om veilig te zijn, moet u ervoor zorgen dat je droge kleren dragen na het nemen van een zuur of behandeling van water. Bijvoorbeeld, als je gaat ver van huis zwemmen, moet je draagt ​​droog omkleden met je mee. Na het zwemmen kunt u veranderen in droge kleren om naar huis te rijden met je vagina goed beschermd tegen vaginale infecties.
Door na te laten een douche regelmatig in te nemen, u toestaan ​​dat bacteriën op te bouwen rond de vagina. Dit kan leiden tot de ontwikkeling van een omgeving die vaginale schimmelinfectie zou leiden.Er zijn veel dagelijkse activiteiten die je onderneemt die kan je veel zweet. Het zweet dat je loslaat zal accumuleren meer op prive-delen en meer rond de vagina gebieden. Als u niet onder de douche regelmatig dan ook, kan het zweet dat zich ophoopt in de vagina leiden tot de noodzakelijke voorwaarden voor de groei van de vagina infectie veroorzakende bacteriën.
Om te voorkomen dat men in dit scenario, moet je een douche regelmatig in te nemen na zware oefeningen. Na het nemen van een douche, moet je je vagina droog gebied zeer goed met een handdoek om sporen water links te verwijderen. Dus je nodig hebt om je vagina schoon en droog.
Bepaalde medicijnen
In sommige gevallen kan vaginale infecties veroorzaakt worden door een antibiotica dames nemen. Deze antibiotica kan leiden tot ophoping van bacteriën die kunnen veroorzaken jeuk rond de vagina zo te komen tot vaginale schimmelinfecties.
Het is daarom belangrijk voor vrouwen om te controleren wat voor soort antibiotica die ze nemen en hoe de medicatie hun gezondheid beïnvloeden. In dit verband is het niet goed voor de dames aan een geneesmiddel in te nemen zonder te worden onderzocht door de arts, omdat dit kan leiden tot bijwerkingen en een van de bijwerkingen kunnen vaginale infecties.
Warme klimaten
Vaginale schimmelinfectie kan worden veroorzaakt door bloot aan fel zonlicht.Zoals eerder gezegd ophoping van zweet rond de vagina omgeving zijn vaginale infecties veroorzaken. Als je naar buiten naar het strand met strakke kleding, zweet is het waarschijnlijk te accumuleren die later kan u problemen.
Om te voorkomen dat infecties moet je juiste kleding te dragen wanneer u stelt zich bloot aan het zonlicht. U kunt bijvoorbeeld loszittende kleding anders dan strakke kleding. Loszittende kleding in staat zal stellen gemakkelijk te verwijderen vuur en laat in de frisse lucht om je vagina te drogen. Bovendien kunt u katoenen ondergoed, om zo te absorberen zweet verlaten van je vagina altijd droog.
Hoewel vaginale infectie gebruikelijk is, kan worden voorkomen en behandeld.Als u vaginale infecties dan ook, moet je geen zorgen te maken want het is gemakkelijk en snel om zich te ontdoen van hen.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten