woensdag 15 augustus 2012

Wat is een vaginale schimmelinfectie?De waarheid achter een vaginale schimmelinfectie


De vraag "wat is een vaginale schimmelinfectie?"kan eenvoudig worden beantwoord. Dat is in feite wordt veroorzaakt door een schimmel en de ziekte is algemeen bekend als candidiasis. De infectie heeft gevolgen voor alle vrouwen, maar zal meestal van invloed op diegenen die tussen de 30 en 50 jaar oud. De ziekte wordt ook vaak gezien onder degenen die zwanger zijn of een zwak immuunsysteem.
Wat is een vaginale schimmelinfectie en hoe dit van invloed op vrouwen
De infectie wordt meestal vrouwen treffen op een bepaald punt in hun leven. De schimmel Candida albicans-infectie is van nature aanwezig in de vagina van de vrouwen.Als het veroorzaakt geen pijn of niet leidt tot ongemak, zal het niet worden gevoeld of gezien door hen. Soms is de schimmel kan ook vermenigvuldigen en veroorzaken veel ongemak voor vrouwen. Op andere momenten is er een dikke afscheiding iets als vloeibare kaas. In extreme gevallen kan dit leiden tot veel pijn en irritatie. Het kan ook leiden tot een toename van de omvang van de vulva en de vagina.
Soms is de vaginale infectie kan zich ook uitbreiden naar de partner van degene die de vaginale schimmelinfectie hebben.Dit kan een zwelling van de kop van de penis. Dit is echter vrij zeldzaam. De vaginale schimmelinfectie is niet seksueel overdraagbare.
Wat is een vaginale schimmelinfectie en kan het worden genezen
De vaginale schimmelinfectie kan worden gediagnosticeerd door de arts nadat zij hebben gecontroleerd de tekenen en de symptomen van het probleem.De ziekte kan worden behandeld met schimmelwerende middelen. Het verloop van de behandeling duurt meestal 4-5 dagen. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, kan de behandeling langer. Meestal is de medicatie wordt oraal en intra-vaginaal gegeven. Soms is de orale geneesmiddelen zijn mogelijk een aantal bijwerkingen, zoals misselijkheid, maagpijn, constipatie, enz.
Medicatie die wordt gegeven voor intra-vaginaal gebruik bevat clotrimazol, econazol of miconazol. Ze veroorzaken minder bijwerkingen, maar kan leiden tot milde prikkeling en kan lastig zijn voor sommige vrouwen te gebruiken. De arts zal meestal vragen de vrouwen af ​​te zien van het hebben van seks in de periode van de behandeling, omdat dit kan leiden tot ongemak voor de patiĆ«nten.
Meisjes die de leeftijd van 12-16 jaar worden meestal gegeven orale medicatie. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven moeten de intra-vaginale medicatie. De orale medicatie kan worden doorgegeven aan de baby als een vrouw zwanger is of borstvoeding geven en dit kan schadelijk zijn voor de baby.
Zelfs na het gebruik van medicijnen, als het probleem aanhoudt, dan onmiddellijk contact op met de arts.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten