woensdag 15 augustus 2012

Meer informatie over Vaginale vaginale schimmelinfecties


Vaginale vaginale schimmelinfectie's zijn de meest voorkomende vormen van infecties die een groot aantal aan te vallen.Deze infectie wordt weergegeven in de interne omgeving van de vagina. Het komt door de sterke groei van schimmels genaamd Gist of Candida-infectie.Deze schimmel leeft normaal gesproken in vaginale gebied samen met andere goede bacteriën die de groei onder controle te houden. In medische termen, zijn vaginale vaginale schimmelinfecties genoemd als "candidiasis" of "monilla".
Tekenen en symptomen
De tekenen en symptomen van deze infectie komen veel voor bij alle vrouwen. Deze omvatten branden, jeuk en irritatie in het vaginale gebied of op de huid buiten de vagina dat heet vulva. Als u rekening met de volgende tekenen en symptomen in je vagina, moet u uw arts te raadplegen voor medische controle.
Wat is de oorzaak Vaginale vaginale schimmelinfecties?
Er zijn verschillende dingen die vaginale vaginale schimmelinfectie is veroorzaakt bij vrouwelijke.Deze oorzaken zijn de volgende.
Douchen
Zwakke immuunsysteem
Het gebruik van antibiotica die goede bacteriën die gevonden worden in de vagina te doden en te houden van de begroeiing van gist onder controle
Diabetes of een hoge bloedsuikerspiegel
Letsel aan de binnen-vaginale gebied, zoals ernstige schade aan de cellen van de chemotherapie of een andere behandeling
Geslachtsgemeenschap
Is er een manier om een ​​Candida-infectie infectie te voorkomen?
Vaginale vaginale schimmelinfectie is kan zeer storend voor u, omdat deze infecties u beperken in het uitvoeren van activiteiten in de buitenlucht door het creëren van ongemak voor uw vaginale gebied.Er zijn een aantal erg effectieve manieren die u kunt gebruiken om deze infecties te voorkomen. Echter, je moet houden in gedachten dat je niet volledig de kans op het krijgen van een vaginale schimmelinfectie te elimineren.U kunt alleen verminderen uw kansen op het ontwikkelen van deze infectie. Een zeer belangrijk ding dat je moet doen om deze infectie te voorkomen is om een ​​sterk immuunsysteem te behouden en een natuurlijk evenwicht van micro-organismen in uw vaginale gebied te behouden. Hieronder volgen enkele effectieve manieren die kunnen worden gebruikt om de vaginale schimmel te voorkomen.
Blijf uit de buurt van douchen
Vermijd het gebruik van geurende hygiënische producten zoals sprays, bubbelbad, tampons en pads
Wijzig tampons en maandverband vaak tijdens de menstruatie
Vermijd het dragen van strak ondergoed
Vermijd het dragen van ondergoed of kleding gemaakt van synthetische vezels
Wijzig uit natte oefening kleding of badkleding zo snel als je kan
Vermijd warme baden en hot tubs
Hoe Vaginale vaginale infecties worden behandeld?
Deze types van infecties worden behandeld met verschillende methoden. Er zijn over-the-counter geneesmiddelen die kunnen worden gekocht bij een grote drogist. Er zijn een aantal huismiddeltjes die kunnen worden gebruikt thuis om deze infectie vanzelf te behandelen. Daarnaast zijn er een aantal geneesmiddelen op recept, dat zal uw arts u voorschrijft.
Het is goed geadviseerd arts of een zorgverlener te raadplegen indien u problemen ondervindt deze infectie eerste keer. Als u een baby verwacht, moet u voorkomen met behulp van zelf-medicatie, omdat het schadelijk kan zijn voor u en uw baby. De wijze de praktijk van deze infectie te behandelen is om medische consultatie te krijgen van een gekwalificeerde arts.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten