vrijdag 3 augustus 2012

Natural Cures voor schimmelinfecties bij vrouwen

Er zijn veel van dergelijke natural cures voor vaginale schimmelinfecties bij vrouwen die even doeltreffend zijn als de geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling. Ga hieronder om meer te leren.

Gist infectie is bekend onder een andere naam candidiasis. Dit is omdat het wordt veroorzaakt door een enkele eencellige microscopische schimmel genaamd candida albicans. Hoewel zowel mannen als vrouwen deze infectie krijgen kunnen, is gebleken dat vrouwen meer vatbaar voor het zijn. Dit schimmel infectie groeit goed in warme en vochtige delen van het lichaam zoals de oksels, mond, huidplooien, tussen de tenen en natuurlijk, genitale gebied. In feite, vrouwen meestal de neiging om het te krijgen in het vaginale gebied en wordt vaak aangeduid als vaginale candidia of vaginale infectie. De gemeenschappelijke identificeerbare gist infectie symptomen zijn constant jeuk gevoel op de huid die wordt begeleid door roodheid en zwelling van de huid. Wanneer het beïnvloedt het vaginale deel, dan de symptomen meer ongemakkelijk zijn omvatten die dikke vaginale afscheiding en brandende pijn die wordt verergerd tijdens het urineren en geslachtsgemeenschap.

zorgt ervoor dat

die u verrast om te weten worden zult dat het micro-organisme veroorzaken infectie eigenlijk al bestaan op verschillende delen van het huidoppervlak van de van je lichaam, alsmede de vaginale gebied, maar zij niet leiden infectie tot doen. Het lichaam houdt de groei van de schimmel infectie in toom door de zure evenwicht op het huidoppervlak van de. Echter toe te schrijven aan sommige redenen, als dit evenwicht wordt verstoord dan de schimmels overwoekeren en leiden tot infectie. Enkele van de factoren die verantwoordelijk voor dit probleem bij vrouwen zijn zijn als volgt:
  • zwak immuunsysteem

  • hormonale veranderingen die tijdens de zwangerschap en menstruatiecyclus plaatsvindt

  • gebruik van anticonceptiepillen

  • bijwerkingen van geneesmiddelen zoals antibiotica

  • gebrek aan goede hygiëne

  • dragen strakke kleding
Home Cures

Wanneer een patiënt een arts met een infectie bezoeken, zij voorschrijven orale geneesmiddelen en actuele crèmes. De orale geneesmiddelen moeten worden voortgezet, zelfs als de symptomen verdwijnen of anders de infectie kan terugkeren. Om deze reden zijn veel vrouwen niet al te graag gebruik van geneesmiddelen voor de behandeling van de infectie. Ze liever om te proberen bepaalde huismiddeltjes. Sommige uitstekende natural cures voor vaginale schimmelinfecties bij vrouwen worden hieronder besproken:

ongezoete yoghurt: yoghurt topisch kan worden toegepast op een besmet deel met de hulp van een tampon. De 'nuttige' bacteriën aanwezig zijn in de yoghurt helpt om het herwinnen van het evenwicht tussen de 'goed' en 'slecht' bacteriën in de regio en dus de infectie is genezen. Twee keer in een dag moet worden toegepast: eenmaal in de ochtend en één keer voordat u naar bed.

Tea Tree olie: de olie kan worden gebruikt in verdunde vorm als goed als onverdund vorm. Wanneer u het gebruikt in zuivere vorm, nemen een paar druppels van de olie op een tampon en zet het in de vagina. Echter, bent u enigszins bezorgd gebruiken op deze manier kunt branderig gevoel veroorzaken, dan combineren met gelijke hoeveelheid alcohol wrijven. Verdun 8-10 druppels van dit mengsel in een glas leidingwater en douche van het besmette gebied met deze oplossing.

Knoflook: voor een snelle verlichting van de vervelende symptomen van candida-infectie, knoflook is een van de beste kuren. Invoegen een teentje verse knoflook in het gebied en binnen enkele minuten, je kunt voelen dat de jeuk sensatie voor een groot deel is gedaald. Blijven gebruiken het meerdere keren in een dag en na 2-3 dagen zult u vinden dat alle symptomen verdwenen. Breng een verse knoflook plakken en het royaal aanbrengen op het getroffen gebied.

als de infectie in een ander deel van het lichaam is, Apple Cider azijn: dit is de veiligste optie van natural cures voor schimmelinfecties bij zwangere vrouwen. Als je zwanger en onrustige door gist infectie bent, dan Voeg een kopje appel cider azijn aan uw badwater en genieten zelf in dit water voor een half uur. Dit zal voorkomen dat de groei van de gist en verlichting van de symptomen. Andere vrouwen kunnen ook opteren voor deze behandeling.

honing: honing is een uitstekend huis remedie voor infectie. Neem ongeveer een halve kop van honing en het royaal aanbrengen op een besmet deel en het voor de komende 20 minuten ongewijzigd te laten. Zitten op één plaats na het toepassen van de honing. Na 20 minuten, neem een bad in warm water.

verhogen van uw inname van Water: de behandeling voor infectie met deze natuurlijke stoffen zal werken in uw voordeel mits u je lichaam gehydrateerd met voldoende water houden. U bent altijd wordt geadviseerd om 8-10 glazen water per dag drinken. Als u hebt van gist of schimmelinfectie last, dan hebben een paar meer glazen water. Dit zal vergemakkelijken blozen uit alle toxines die aanwezig zijn in uw lichaam en treden op als voedsel voor de infectie veroorzaakt gist. Dus, ze kunnen niet overleven lang en u zal worden genezen.

de natuurlijke behandelingen gegeven in dit artikel kunnen de behandeling van het probleem in een kwestie van een week of tien dagen. Als dit niet het geval is, dan is het tijd voor bezoek aan een arts of overwegen een natuurlijke alternatieven zoals YEASTROL die tot de beste natuurlijke producten behoort voor de behandeling van candida of gist infecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten