woensdag 15 augustus 2012

De feiten over vaginale vaginale schimmelinfecties


Een vaginale vaginale schimmelinfectie heeft gestuurd meer vrouwen met hun arts te zien dan vrijwel elke andere oorzaak.Helaas voor veel vrouwen ze hebben om door te gaan terug voor behandeling omdat deze infectie steeds terugkeert. Als je toevallig een van de vrouwen, dan weet je dat een vaginale schimmelinfectie is niet leuk om te maken met, en je bent ongetwijfeld bereid te doen over iets te houden van het krijgen van een andere.
Uit onderzoek blijkt dat uitbraken van vaginale vaginale schimmelinfectie is verdubbeld in de afgelopen 20 jaar.Dit is waarschijnlijk te wijten aan veranderingen in levensstijl, gist organisme mutaties of veranderingen in het milieu. Niemand is precies weet, maar we weten dat het bestaat.
De gist die deze infecties in het vaginale gebied en spruw veroorzaakt staat bekend als 'Candida albicans-infectie'.Soms vaginale schimmelinfectie s worden veroorzaakt door een of andere vorm van deze gist dat is niet zo vaak voor.De gisten kunnen bestaan ​​uit een Candida-infectie Dubliniensi en Candida-infectie Stellfoidea.Er zijn tests voor het bepalen welk type gist wordt uw problemen veroorzaakt, maar het vinden van infecties die worden veroorzaakt door gisten die niet de Candida albicans-infectie is vrij zeldzaam.
Candida-infectie is eigenlijk de meest voorkomende schimmelinfectie soort gevonden worden bij mensen en kan leiden tot een aantal zeer ernstige gezondheidsproblemen. Vaginale schimmelinfectie s kan dodelijk zijn bij mensen met een zwak immuunsysteem.Dat is waarom een ​​vrouw die deze symptomen krijgt tijdens chemotherapie moet medisch advies krijgen van een arts.
Er zijn drie fundamentele gemeenschappelijke oorzaken voor een vaginale schimmelinfectie:
1 - Een oorzaak is de gist op in je lichaam worden gegooid uit balans met betrekking tot bacteriën. De bacteriën helpen ons om deze gist in toom te houden. Wanneer de bacteriën gedood, dan is de gist bevolking explodeert en komt uit de hand.
Een ding dat kan oorzaak zijn van dit is het gebruik van antibiotica als je ziek bent. Het eten van een dieet dat hoog is in geraffineerde suiker en diverse andere koolhydraten kunnen ook verstoring van het gehele saldo. Het kan de voorkeur de gistgroei en remmen de groei van bacteriën. Deze vorm van onbalans leidt tot spruw, hetzij in uw mond of in de vagina.
2 - Er zijn chronische infecties dat er iets ten grondslag liggen aan die kunnen vrij ernstig zijn, zoals schildklier aandoening, diabetes, aids of leukemie kan betekenen. Als u een aandoening die steeds weer op, zie over het krijgen van een volledig onderzoek door uw arts.
3 - Dingen als de zwangerschap kan ook gooien alles uit balans. Hormoonvervangende therapie is een ander ding. Menopauze, samen met orale anticonceptiva kan soms de daders.
Helaas kunnen de symptomen sterk op verschillende andere soorten voorwaarden die worden veroorzaakt door parasieten of bacteriën. Vaginale schimmelinfectie de totale in het algemeen niet zo gevaarlijk met vrouwen die goed immuunsysteem, maar zo niet behandeld, kunnen nog steeds ervoor zorgen dat sommige schade aan uw voortplantingsorganen.Dit moet een snelle behandeling.
Dat is wat maakt het zo vitaal belang voor u om te gediagnosticeerd, ook al is dit niet de eerste keer dat je hebt gehad een vaginale schimmelinfectie.Het is ook een goede reden om voorzichtig wanneer u de behandeling van de aandoening zelf. Ongeveer tweederde van alle vrouwen die kopen over-the-counter-behandelingen eigenlijk niet een vaginale schimmelinfectie hebben, maar een bacteriële infectie.Dat betekent dat alle anti-fungual medicijnen zullen niet effectief zijn. Met behulp van deze medicatie als je niet echt nodig hebt kan een toekomstige infectie-uitbraken moeilijker voor u om te behandelen.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten