woensdag 15 augustus 2012

Wat is een vaginale schimmelinfectie


Een vaginale schimmelinfectie is een schimmel die het meest voorkomt in de vagina, vaak de vorm van vaginale infectie gevonden in het is Candida-infectie Albican.Gist is normaal en gezond te vinden in vochtige gebieden, zoals de vagina of de mond, die is waar ze normaal gesproken optreden. Op de vraag wat is een vaginale schimmelinfectie te beantwoorden, moeten we eerst een paar dingen, zoals te bespreken: wat de oorzaak is, wat voor klachten heb je met de infectie, hoe vaak komt het, en wat zijn de behandelingen.
Oorzaken van een vaginale infectie kan variƫren van vrouw tot vrouw en bovendien dezelfde vrouw kan verschillende oorzaken van de vaginale infectie op verschillende tijdstippen.Dit gebeurt wanneer de vagina normaal en gezond milieu is wakker geschud en verstoord. Een van de belangrijkste oorzaken aan hen is douchen. De vagina is delicaat en hoeft niet gereinigd te worden door externe producten. Wanneer u douche, het verstoort de vagina normale natuurlijke balans, wat leidt tot de infectie. Inname van anticonceptie, zwangerschap, en vrouwen met diabetes lopen een hoger risico op infecties in de vagina veroorzaakt door de gist.
Als u de aandoening heeft of vermoedt dat je dat doet, zult u merken dat het jeukt in en rond je vagina. Jeuk is een veel voorkomende systemen van de vagina vaginale schimmelinfectie s.Pijnlijke geslachtsgemeenschap en pijn kunnen ook aanwezig zijn. Mogelijk ziet u cottage cheese, zoals ontslag en het kan voelen als je vagina in brand staat. De infectie is geen SOA, ook al kan voelen en lijkt een. Gonorroe en Chlamydia veroorzaakt symptomen net als de vaginale infectie. Vrouwen die seksueel actief zijn en hebben onbeschermde seks nodig hebt om uit te sluiten symptomen die kunnen soa's door wordt geƫvalueerd.
Vaginale vaginale schimmelinfectie s zijn vaak voor bij vrouwen van alle rassen.In feite, wordt 75% van de vrouwen last hebben van hen een keer in hun leven, met veel vrouwen met meer dan alleen maar een van hen voordat ze sterven. Het is waar dat zelfs mannen kunt ze mondeling en rond de geslachtsdelen. De meest voorkomende bij mannen komt voor in de mond worden Lijster. Mannen kunnen krijgen ook pijnlijke penis infecties. Het onderzoek is onduidelijk of deze besmettingen bij mannen komen uit seksuele activiteit of een andere bron.
Zodra wordt vastgesteld dat het een vaginale infectie van gist niet een SOA kunt u medicatie voorschrijven zijn. De behandeling wordt meestal gegeven door orale medicijnen soms in combinatie creme te wrijven in de vagina en er omheen. Echter, vaginale tabletten nu de voorkeur van de meeste artsen voor de behandeling van de meeste vaginale infecties veroorzaakt door gist. Medicijnen uit de drogist kunnen ook verlichting brengen, maar als u nog steeds klachten na inname van deze generieke geneesmiddelen om uw vaginale infectie te behandelen, moet u een arts uit te sluiten andere mogelijkheden te zien.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten