woensdag 29 augustus 2012

Onbehandelde Besmetting van de Gist


Onbehandelde gist infecties kan alleen maar leiden tot de verspreiding naar andere delen van het lichaam van de geïnfecteerde persoon. Andere personen die in contact komen met de besmette persoon kan ook besmet raken als gevolg van een onbehandelde infectie. Voor meer informatie over onbehandelde infectie weten, lees dan verder ...

Ons lichaam is altijd onder vuur van ziekteverwekkende bacteriën, virussen en schimmels, enz. Het is ons immuunsysteem, die hen ervan weerhoudt in te checken door voortdurend vechten ze af. Wat gebeurt er met ons, als onze immuniteit afneemt, zoals in AIDS-patiënten? In deze omstandigheden deze pathogenen succesvol in die ziekten in ons zoals schimmelinfectie, die ook wel candidiasis. Candida albicans, een schimmel infectie veroorzaakt, geeft de voorkeur aan vochtige omgeving en kiest mond, rectum, oksels en vagina voor zijn aanvallen. Een onbehandelde infectie kan fataal blijken te zijn, als het in de bloedstroom.

De meeste mannen en ongeveer 50% van de vrouwen contract candidiasis ten minste een keer in hun leven. De soorten schimmelinfecties, afhankelijk van de plaats van schimmelinfectie, zijn als volgt:
·         Orale infectie, ook wel spruw.
·         Skin schimmelinfectie, die een externe infectie.
·         Systemische gist infectie
·         Vaginale schimmelinfectie
·         Penile schimmelinfectie, die ook wordt aangeduid als mannelijke schimmelinfectie.
Symptomen van infectie zijn pijn en een branderig gevoel op het moment van plassen. De persoon die lijden als gevolg van het, is verontrust en vindt seksuele activiteit ongemakkelijk en pijnlijk. Het zorgt ervoor dat witte afscheiding bij vrouwen die lijden aan vaginale candidiasis. Hoe langer je laat een schimmelinfectie onbehandeld, zal de meer ernstige symptomen ervan zijn. Gist infectie wordt ook waargenomen bij kinderen.

Effecten van Besmetting van de Gist

De infectie, als over het hoofd gezien of genegeerd, zal blijven groeien en zich verspreiden, te profiteren van de depressieve immuunsysteem. Tenzij je behandelen, zul je merken dat het wordt steeds erger. Het branderige gevoel op het moment van plassen zal overstappen naar de zeer ernstige pijn, waardoor u een zeer slecht moment. De constante jeuk als gevolg van de infectie wordt erger en je seksuele leven zal worden verstoord, in feite, het zal ophouden te bestaan.

Op de top van deze ongemakken en moeilijkheden, het gevaar bestaat dat het zich verspreidt naar de andere delen van het lichaam via de bloedbaan, in de vorm van systemische schimmelinfectie. Dit wordt ook wel aangeduid als sepsis en een letale aandoening. Sepsis wordt gekenmerkt door de vorming van bloedstolsels, wat kan leiden tot orgaanfalen door de obstructie deze stolsels kunnen aan de bloedtoevoer naar de vitale organen.

Wat gebeurt er met een onbehandelde infectie, in het bijzonder in het geval van vaginale candidiasis? In het geval van vrouwen die lijden aan vaginale candidiasis, tijdens de menstruatie cyclus, de stroom bloed verandert de pH-niveau van de vloeistoffen in de vagina. Dit stelt ongunstige omstandigheden op de gistcel en belemmert hun activiteiten en groei. Een schimmelinfectie die niet wordt behandeld, kunnen zich ontwikkelen tot vulvovaginale candidiasis.

De symptomen, als het erin slaagt om infecteren de darm, vergroten in intensiteit en aantal. Dit kan leiden tot extra problemen, in de vorm van geestelijke gezondheid, zoals depressie, stemmingswisselingen, en leer-en geheugenproblemen. U kunt ook worden gestoord door slapeloosheid en voedselallergieën. Maagproblemen zoals diarree, opgeblazen gevoel, gas, prikkelbare kom syndroom, malabsorptie leidt tot constipatie kan ook worden waargenomen. De infectie kan leiden tot colitis en premenstrueel syndroom.

Het is zeer belangrijk om de symptomen te herkennen en geschikte gist infectie behandeling, natuurlijk of huismiddeltjes om het kuur. U kunt ook proberen candida gist dieet of candida reinigen. Aan de andere kant, is het beter om het advies van uw huisarts of gynaecoloog te zoeken, in het bijzonder in het geval van een schimmelinfectie onbeheerd voor een lange tijd.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten