woensdag 29 augustus 2012

Coconut Oil voor Candida Cure


Kokosolie bezit een aantal fantastische eigenschappen die helpt bij het candida genezen. Het kan zowel intern als extern worden gebruikt. Om meer te weten over kokosolie voor candida genezen, ga door dit artikel.

De andere naam voor candida is systemische candidiasis. Dit is een infectieziekte veroorzaakt door een eencellige schimmels genaamd Candida albicans die behoort tot het geslacht van gisten. Het bestaat in uw maag zonder dat een infectie. Zolang de zuurgraad van het lichaam normaal is, is er geen abnormale groei van de schimmel. Wanneer deze zure balans een of andere manier wordt verstoord als gevolg van een giftige opbouw in het lichaam, dan is het begint te groeien ongecontroleerd en zorgt voor een schimmelinfectie. Dit soort van onbalans ontstaat wanneer de toxine komt het lichaam hetzij door voedsel of geneesmiddelen die u of door een verandering in de omgeving. Hormonale veranderingen, gebruik van antibiotica, een zwak immuunsysteem, gebrek aan persoonlijke hygiëne zijn enkele van de factoren die bijdragen aan de abnormale groei. Candida groeit goed in vochtige en donkere gebieden. Daarom de symptomen van infectie gewoonlijk worden aangetroffen in de huidplooien, mond, tussen vingers en tenen, genitaliën, maagdarmkanaal, etc. Dit resulteert in ontsteking en irritatie in deze gebieden.

Coconut Oil voor Candida

Er zijn drie belangrijke werkzame bestanddelen in kokosolie die betrokken zijn bij het genezen van candida. Ze zijn: caprinezuur, caprylzuur en laurinezuur. Dit zijn middellange keten verzadigde vetzuren, die samenwerken en zorgen voor een snellere eliminatie van de infectie. Van deze drie, caprinezuur en laurinezuur sterkere schimmelwerende eigenschappen. Wanneer deze stoffen in contact komen met de enzymen vrijgegeven door de microben, ze zetten in een antimicrobieel middel dat de celwanden van schimmels aanvalt en breekt ze vervolgens. Het lichaam van de schimmel wordt vrijwel direct vernietigd. Echter, deze zure bestanddelen geen schade toebrengen aan de 'goede' bacteriën in het lichaam. Dus de balans tussen de goede en slechte bacteriën wordt hersteld en de infectie symptomen verdwijnen.

Wanneer kokosolie verbruikt voor de behandeling van schimmelinfectie, brengt de ontsteking van de infectiehaard en regelt de irritatie. Geleidelijk wordt de gist infectie genezen. Er zijn een aantal andere voordelen van kokosolie. Wanneer het topisch wordt gebruikt, geeft een directe verzachtende werking op de huid. Bovendien helpt de huid om meer vocht vast te houden en te voorkomen dat het opdrogen dat is heel gebruikelijk tijdens dergelijke infecties.

Met behulp van Coconut Oil voor Candida Cure

U moet extra vierge kokosolie altijd als een remedie. Gehydrogeneerde kokosolie mag niet worden gebruikt voor deze behandeling. Zoals reeds besproken dat kan worden geconsumeerd of kan rechtstreeks op de geïnfecteerde plaats. De aanbevolen dosering van kokosolie voor candida genezen is 3-5 eetlepels per dag. In eerste instantie moet je beginnen met een kleinere dosis en geleidelijk verhogen. Dit komt omdat je lichaam niet in staat om te gaan met een hogere dosis van kokosolie ineens. Begin met een kwart eetlepel driemaal per dag en later, verhogen tot een eetlepel drie keer per dag. U kunt de kokosolie direct slikken als alle andere geneesmiddelen. Of anders, kunt u uw normale bakolie te vervangen door kokosolie want het heeft een lichte smaak. Zo zal een deel van je dagelijkse recepten te worden. U kunt ook toevoegen aan havermout, smoothies, enz.

Voor extern gebruik, kunt u gewoon wrijf een beetje kokosolie op de plaats van de infectie met een zachte hand. Het moet 3-4 keer per dag voor de beste resultaten. Het werkt echt goed in te kalmeren de jeuk of een branderig gevoel veroorzaakt door de infectie. Die vrouwen die lijden aan vaginale schimmelinfectie van toepassing kan zijn kokosolie door het weken een tampon in de olie en dan het dragen van het voor een paar uur. Het effect van kokosolie op Candida is heel geleidelijk. Daarom moet u de olie te gebruiken in ieder geval voor een week voordat je kunt zien enige tekenen van verbetering. Belangrijker, de tijd om de infectie te genezen varieert van individu tot individu en is afhankelijk van de ernst van de infectie.

Het beste deel van kokosolie voor candida is dat de olie geen enkele nadelige bijwerkingen. Daarom kan het veilig worden gebruikt door mensen die niet kunnen verdragen andere antifungale geneesmiddelen voorgeschreven door de artsen. Wie krijgt de infectie heel vaak kunt gebruiken kokosolie als en wanneer dat nodig is, omdat er geen kwaad in het gebruik op lange termijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten