woensdag 29 augustus 2012

Vaginale Besmetting van de Gist Cure


Vaginale schimmelinfectie is een veel voorkomend probleem van vrouwen over de hele wereld. Het is belangrijk dat de juiste maatregelen worden genomen voor vaginale infectie genezing van de aandoening erger worden voorkomen.

Vaginale schimmelinfectie is ook wel bekend als 'candida vaginale infecties'. Deze infectie wordt veroorzaakt door een schimmel, die zich in de naam   Candida albicans.De schimmel is normaal aanwezig in kleine hoeveelheden in de vagina. Als statistieken mogen geloven, moet ongeveer drie tot vier miljoen vrouwen lijden aan deze infectie, ten minste een keer in hun leven. De gist infectie kan niet altijd ernstig te zijn, maar het kan zeer hinderlijk. Vaak vaginale infectie kan worden verward met bacteriële vaginosis, niet-infectieuze vaginitis, trichomoniasis, etc., dus is het belangrijk om de symptomen van deze aandoening mee met de oorzaken.

Oorzaken van vaginale schimmelinfectie
Het nemen van antibiotica kan leiden tot een onevenwichtigheid in de gemeenschappelijke bacteriën, die helpen bij het voorkomen schimmelinfecties. Het kan ook worden veroorzaakt door immunosuppressiva, die de gist veroorzaken vermenigvuldigen binnenvallen weefsels. Dit geeft aanleiding tot irritatie van het slijmvlies van de vagina. Schade aan de inwendige vaginale gebied is ook bekend aanleiding te geven tot de aandoening. Diabetes is ook bekend om aanleiding geven tot de aandoening. Een aantal vrouwen last van vaginale schimmelinfectie tijdens de zwangerschap of wanneer ze op orale anticonceptiva. De andere aandoeningen waarbij een vrouw kan lijden deze infectie omvatten het gebruik van vaginale hygiëne spray, douches, etc.

Symptomen van vaginale schimmelinfectie
De meest voorkomende symptomen van vaginale schimmelinfectie is de vaginale jeuk. De jeuk kan ernstig in geval van wijdverspreide infectie. Dikke, witte, kaas zoals kwijting kan worden waargenomen bij vrouwen die lijden aan gist infectie. Er kan een brandende pijn, die kan worden waargenomen rond de vaginale opening, terwijl urineren. Deze aandoening wordt vaak gezien na ernstige aanval van jeuk. Vrouwen kunnen ook last hebben van pijn en / of ongemak tijdens de geslachtsgemeenschap.

Vaginale Besmetting van de Gist Cure
Er zijn natuurlijke behandelingen voor schimmelinfecties bij vrouwen. De eerste stap die je kunt nemen in vaginale schimmelinfectie behandeling is om te consumeren probiotica. Er zijn levende micro-organismen in het maagdarmkanaal en in de vagina. Consumeren probiotica helpt bij het onderdrukken van de groei van de schadelijke organismen. Probiotica kunnen worden gevonden in yoghurt, knoflook, ui, enz. Daarom is het belangrijk dat zij worden opgenomen in een regelmatig dieet. Als je op alle antibiotica, dan is het het beste om probiotica in uw dieet op te nemen op hetzelfde moment, zodat u niet besmet zijn met vaginale gist.

Een van de effectieve home remedies voor gist infectie is tea tree olie. Het is een natuurlijke anti-schimmel. Het is belangrijk dat alleen verdunde tea tree olie gebruikt, opdat het veroorzaakt ernstige branderig gevoel. Een paar druppels tea tree olie moet worden gegoten op een tampon. Plaats de tampon in de vagina. Herhaal dezelfde methode in de avond ook. Met andere woorden, moet u uw tampon te wijzigen twee keer per dag. Het zal niet meer dan een paar dagen om zich te ontdoen van de aandoening.

Anders dan tea tree olie, de andere vaginale schimmelinfectie remedie, wilt u misschien proberen is azijn. Het is het beste om te kiezen voor appelazijn. Net als tea tree olie, azijn heeft ook schimmelwerende eigenschappen. Tegelijkertijd heeft ook antibacteriële eigenschappen. In een bad gevuld met warm water voeg 1 à 2 kopjes azijn. Ga in het bad gedurende 30 minuten. Zodra u klaar bent droog het gebied met behulp van zachte katoenen doek of met absorberend papier. De resultaten worden gezien in een paar dagen.

Het voorkomen van vaginale schimmelinfectie
Is het niet zei: "voorkomen is beter dan genezen"? Hetzelfde is het geval met de infectie ook. De eerste maatregel is dat het gebied rond de vagina schoon en droog. Indien u gevoelig bent voor infecties, is het het beste om je ondergoed te veranderen twee keer per dag. Voor zover mogelijk, weg te blijven van bubbelbad zeep of andere zeep, vaginale sprays of douches. Het kan gevoelig je bent voor infecties. Het wordt vaak waargenomen dat vrouwen voorkomen veranderen maandverbanden en tampons regelmatig. Dit is echter niet aanbevolen. Zorg ervoor dat u katoenen ondergoed, zodat vocht niet zit in de val en aanleiding geven tot infectie. Als je zwemmen regelmatig, dan is het belangrijk dat u veranderen in droge kleren zodra je uit het water.

Als u denkt dat u een ernstige infectie en de vaginale schimmelinfectie te genezen oplossingen niet lijken te werken, dan is het het beste om in contact te komen met uw zorgverlener. In het geval dat u zwanger bent, dan is het best niet aan de voorwaarde te negeren en onmiddellijk medische hulp. Evenzo, als u merkt dat abnormale vaginale afscheiding of vaginaal ongemak, medische hulp zoeken.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten