woensdag 29 augustus 2012

Yoghurt met Gist infectie te voorkomen


Mensen over de hele wereld, geconfronteerd schimmelinfectie op een bepaald punt in hun leven. Er zijn natuurlijke remedies die u kunt beschermen tegen deze infectie. Lees meer over de voordelen van yoghurt aan gist infectie te voorkomen ...

Het pathogeen infectie die veroorzaakt een schimmel, Candida albicans   die soms wordt aangeduid als een gist ook.Deze gist is pre-existent in onze maag-darmkanaal en de mond, en blijft inert in de meeste tijden. Echter, plotselinge veranderingen in het lichaam veroorzaken deze schimmels snel groeien, wat kan leiden tot afscheiding van toxinen van deze eencellige organismen. Het is dit toxine die een gezondheidsrisico aandoening die bekend staat als candidiasis of spruw veroorzaakt.

Oorzaken van Besmetting van de Gist
De waarschijnlijke factoren die de kans dat dit pathogeen groeiende verhogen zijn vele, waaronder die lijden aan pre-diabetes, diabetes mellitus, het gebruik van orale anticonceptiepillen, dragen synthetische onderkleding, die op antibacteriële antibiotica te lijden aan ziekten immuunsysteem. Er zijn veel gezonde mannen en vrouwen die last hebben van schimmelinfectie 2-3 keer in een jaar, waardoor ze nog kwetsbaarder voor verdere periodes van infectie. Het is niet altijd noodzakelijk dat de infectie veroorzaakt door een stam van fungi; kan veranderen of meer resistent zijn tegen behandeling met elke terugval. Veel last heeft van deze infectie meestal wanneer hun immuniteit op een laag, die meestal optreedt wanneer ze op sterke medicijnen. Een van de bijwerkingen van sterke medicijnen is candidiasis.

Gelukkig zijn er bepaalde kruiden waarvan bekend effectief te zijn tegen deze infectie. Een van hen is tea tree olie, dat is veruit de beste voor de genezing van de meeste schimmelinfecties, maar veel mensen vinden deze olie te sterk voor topische toepassing en moet er niet aan prikkelend gevoel van de olie. Dat brengt ons bij onze tweede beste optie die yoghurt. Dit artikel bespreekt de voordelen van yoghurt voor het voorkomen van infectie.

Waarom Yoghurt Cures Besmettingen van de Gist?
Yoghurt heeft vriendelijke bacteriën bekend als Lactobacillus acidophilus, die melkzuur afscheidt.Dit melkzuur doodt de overgroei van fotogenieke gist en herwint de pH-evenwicht in de vagina en de gastro-intestinale flora. Dit vriendelijke bacteriën is ook een normaal lid van de vaginale flora, die helpt bij het handhaven van een normale pH-balans, maar wordt verminderd wanneer de bevolking van schimmels groeit drastisch. Het eten van yoghurt helpt weer wat van het verloren lactobacillus, dat is waarom het wordt vaak aanbevolen dat vrouwen een hele portie yoghurt elke dag te eten.

Probiotische Alternatieven
Mensen houden niet van het eten van yoghurt en sommige kunnen gewoon niet tolereren zuivelproducten, omdat ze lactose-intolerantie. De enige remedie voor deze mensen is om probiotische pillen, die vermoedelijk veel effectiever dan alleen eet yoghurt, omdat terwijl yoghurt is zeer beperkt levende bacterie deze pillen verzadigd met probiotische bacterie van verschillende stammen, die toenemen immuniteit helpen en weerstand tegen de schimmelinfectie. Het enige nadeel aan het nemen van deze pillen is dat die mensen die al met verschillende medicijnen, zou consumeren meer pillen vinden te veel van een last. Ook het effect van deze pillen drastisch te verminderen of vernietigd vanwege de sterke bestanddelen van de medicatie.

Geen Gezoete / smaak gebrachte yoghurt
De eerste regel om te onthouden voor het begin van de yoghurt therapie is dat gezoete / smaak gebrachte yoghurt nooit mogen worden geconsumeerd door mensen vatbaar voor deze infectie, ten tweede moeten ze zoete yoghurt ook nooit gebruiken voor lokale toediening. De reden is heel simpel, suiker is voedsel voor schimmels en zal alleen maar aanmoedigen de infectie te verergeren en verergeren de toestand.

How To Yoghurt gebruiken?
Mannen en vrouwen die lijden aan deze infectie moet eten 1 kopje yoghurt twee keer per dag, totdat de infectie verdwijnt. Zij moeten onder meer yoghurt in hun dagelijkse voeding goed ook, want yoghurt is goed voor het houden van deze infectie op de baai en het is vet-vrij. Voor het behandelen van schimmelinfectie lokaal, vrouwen die zijn lijden aan vaginale schimmelinfectie, moet genieten van een tampon in verse yoghurt en plaats voor ongeveer 30 minuten of zo. De tampon moet daarna worden verwijderd en het getroffen gebied worden gereinigd. Infectie kan voorkomen in de mond, de huidplooien en de maag en in dat geval yoghurt kan worden toegepast en gemasseerd op het getroffen gebied.

Met behulp van eeuwige Melkzuur hygiëne wassen elke keer dat u een bezoek aan de badkamer, zal ook helpen bij het houden van schimmelinfecties op de baai. Raadpleeg uw arts voor het geval u kiest om te kiezen voor probiotische pillen, zodat ze kunnen u begeleiden met de juiste dosering.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten