woensdag 15 augustus 2012

Candida infecties en vaginale schimmelinfecties - waarom, wie, hoe, wat te doen


Een vreemd woord voor de meeste mensen, maar voor miljoenen mensen de woorden Candida albicans-infectie is een dagelijkse herinnering aan dat het menselijk lichaam niet functioneert goed, maar de meeste van deze mensen blijven leven met deze aandoening. Candida-infectie albicans is een vorm van schimmel die stressvolle en soms pijnlijke vaginale schimmelinfectie is veroorzaakt in ons lichaam.Deze schimmel is eigenlijk ons ​​te vertellen dat er iets fout gaat aan de binnenkant.
Deze bacterie kan meestal te vinden in vochtige, warme en donkere (lichaam) plaatsen zoals de geslachtsorganen / vagina gebieden, de mond, voeten en het maagdarmkanaal. Van de laatstgenoemde deze bacterie kan uiteindelijk verspreiden naar andere delen van het lichaam zoals de longen, spieren, hersenen, ruggengraat, beenderen / gewrichten, sinussen, hersenen, bloed of het even waar het kiest in het lichaam.
Ooit gehoord van de atleten voeten? Hoe zit het met Lijster? Hoe zit het met de gemeenschappelijke vaginale vaginale schimmelinfectie?
Ga je gang maar zeggen dat het ... omg!
Dus wat veroorzaakt dit? De voor de hand liggende factoren waarom zoveel mensen hebben te maken met Candida-infectie, zijn onder meer:
1. diëten met een lage tot geen voedingswaarde, met inbegrip van alle suikers en eenvoudige / junk koolhydraten die we eten elke dag 2. Het overmatig gebruik van antibiotica die worden voorgeschreven. We krijgen op een punt dat sommige antibiotica niet eens meer werken ... de vaginale schimmelinfectie / candida-infectie is meer dan het nemen van het 3.Een overvloed aan gechloreerd drinkwater 4. Een zwak immuunsysteem 5. Giftige stoffen
Zodra Candida-infectie wordt gestart, blijft groeien en heeft het potentieel om verschillende soorten gifstoffen vrijkomen in het bloed.Wat leidt tot verdere complicaties met inbegrip van fysieke en mentale problemen.
Mensen vinden verlichting van deze aandoening, en eindigend andere aandoeningen, zoals:-spijsverteringsstoornissen-het elimineren van allergieën, vermoeidheid en spierpijn-heup-en knie-pijn-vermindering cravings voor lege en junk-koolhydraten beter slapen gedurende de nacht-het wegwerken van de stemming schommels hersenen mist en migraine-urinewegaandoeningen - het eten van vers voedsel zal toenemen-over eten, obesitas-acne of rosacea-het stoppen van de jeuk, ongemak, pijnlijke huiduitslag, het herwinnen van verloren energie en vitaliteit-elimineren artritis-gewrichtspijn en zwellingen te besparen 1000 ' s euro's aan medicijnen, lotions en doktersbezoeken
Sommige mensen beheersen hun vaginale schimmelinfectie candida en de infectie met lotions, medicijnen, enz., maar dit alleen werkt als een cover-up.Om de totale controle over te nemen en deze schimmel uit te elimineren van je lichaam, achterhalen van de oorzaak van uw probleem, waar het begon, waarom het begon, wat kun je veranderen? Begin met de wortel van de situatie.
Weer voelen als een vrouw. Leer hoe je een vaginale schimmelinfectie voor altijd te stoppen. Klik hier nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten