woensdag 29 augustus 2012

Candida in de ontlasting


Onder de vele soorten flora die normaal zich in verschillende delen van het lichaam, is een species van schimmels bekend als Candida albicans. Dit artikel helpt u te begrijpen wat het betekent als Candida verschijnt in de ontlasting.

Behalve in gecontroleerde aantallen in andere lichaamsdelen, Candida albicans is een normaal onderdeel van de darmflora. Nu een leek zou kunnen denken dat het hebben van iets als schimmels in de maag niet kan goed voor de gezondheid. Maar zoals ik al zei, de populatie van deze soort blijft onder controle, en dit wordt gedaan door de   Lactobacillus bacteriën.Echter, onder bepaalde voorwaarden, kan Candida albicans reproduceren en vermenigvuldigen overdreven dus, waardoor infectie bekend als intestinale candidiasis. De meest voorkomende oorzaak van onbalans van de schimmels en bacteriën vriendelijke manier, waardoor de eerste over te nemen, is langdurig gebruik van antibiotica. Andere oorzaken zijn, ongecontroleerde diabetes, een dieet te hoog in suikerhoudende producten, en verminderde immuunsysteem. De symptomen van de infectie zijn oa lusteloosheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen, slecht geheugen, verhoogde behoefte aan zoetigheid, en buikpijn een paar te noemen. Naast al deze symptomen, de aard van de kruk helpt ook het vaststellen van de getroffen persoon met intestinale candidiasis.

Betekenis van Candida in de ontlasting

Wanneer de infectie onbehandeld blijft, extreme groei van de schimmels optreden, en hetzelfde kan ook afsterven in grote aantallen. Wanneer deze micro-organismen worden overvloedig in aantal, het lichaam probeert om deze op te heffen door middel van stoelgang. Aanwezigheid van Candida in de feces kan worden aangegeven door slijm met een melkachtige of crème-achtige uitstraling. De ontlasting kan blijken eveneens dunne stukjes vergelijkbaar met die van string kaas bevatten. Hetzelfde kan ook worden weergegeven als een gel die is duidelijk, glinsterend en slijmerig. Omdat de infectie veroorzaakt ook diarree kan de waterige ontlasting bevatten een film als die op het oppervlak. Dit kan eruit zien zoals olie op water drijft. De ontlasting kan ook kijken schuimige, of met een textuur lijkt op cottage cheese.

Diagnose en Behandeling

Een van de diagnose methode, na bepaling van de symptomen, een Candida ontlasting test. Deze test bevestigt de diagnose wanneer het aantal schimmels uitzonderlijk hoog zijn. Dit is omdat bij sommige mensen, ondanks een Candida overgroei, ze een normale hoeveelheid gist in de ontlasting test. Artsen voeren ook aanvullend onderzoek naar het nummer van de vriendelijke darmbacteriën te bepalen.

De behandeling wordt gewoonlijk uitgevoerd met behulp van antifungale medicatie. Echter, er zijn een paar natuurlijke behandelmethoden die van pas kan komen. Deze omvatten:
·         Eten yoghurt het aantal nuttige bacteriën acidophilus herstellen.Deze bacteriën produceren zuur dat de groei van Candida onder controle houdt.
·         Meer vezels in de voeding helpt ook bij de behandeling.Meng vezels bevat psylliumvezels, lijnzaad, in 8 liter water, en drink twee keer per dag op een lege maag.
·         Het nemen van een knoflook capsule tweemaal daags produceert ook significante verbetering van de symptomen van de infectie.
Tot slot, vermijd voedingsmiddelen zoals suiker, glucosestroop, honing, melasse, vruchtensap, en gedroogde vruchten. Gist producten zoals brood, crackers, en bagels moet ook worden vermeden. Voedselallergenen, en tenzij het absoluut noodzakelijk is, moet medicatie zoals antibiotica, de pil, steroïden, en het immuunsysteem onderdrukken drugs, ook worden vermeden.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten