woensdag 29 augustus 2012

Candidiasis Behandeling


De behandeling van candidiasis vereist een zekere dieet wijzigingen, alsmede het gebruik van producten over de toonbank.

De term candidiasis, verwijst naar de schimmelinfectie die de huid en de mond kunnen beïnvloeden. Een specifiek type van de schimmel, die bekend staat als "Candida" (gist) is verantwoordelijk voor het veroorzaken van een dergelijke infectie. Alhoewel, gist is aanwezig op onze oppervlakkige huid en in de mondholte, wanneer hun bevolking overtreft buiten het normale bereik, de persoon is waarschijnlijk last van schimmelinfectie. De behandeling is meestal niet nodig voor gezonde volwassenen als de symptomen die verschijnen zijn niet hinderlijk en verdwijnen op hun eigen.

Symptomen

Zoals hierboven vermeld, candida symptomen bij mannen en vrouwen zijn niet zorgelijk, maar kan leiden tot milde tot ongemak, afhankelijk van de individuele gezondheid matig. Wanneer candidiasis van de mond van invloed op, het leidt tot de vorming van witte vlekken op de tong en innerlijke wangen. Het getroffen gebied met witte laesies is ontstoken en gezwollen. Een ernstige schimmelinfectie niet langer beperkt blijven in de mond alleen en kan ook de keel, waardoor het moeilijk om voedsel slikken. In dergelijke gevallen dient de behandeling van de schimmelinfectie. Wanneer de gist de huid binnendringt, het getroffen gebied geeft doorgaans de aanwezigheid van rode huiduitslag en wordt meestal gekenmerkt door jeukende sensatie. Het hebben van geslachtsgemeenschap zonder condoom met een besmette vrouw kan ook leiden tot candidiasis in het genitale gebied. Een dieet ontbreekt in essentiële voedingsstoffen creëert een omgeving voor gist te groeien in grote, waardoor candidiasis. Slechte voeding is een van de belangrijkste infectie oorzaken bij mannen en vrouwen.

Behandeling

Yoghurt
Het eten van yoghurt is een van de beste home remedies om zich te ontdoen van orale schimmelinfecties. Yoghurt bevat acidophilus, een goede bacterie die kan helpen om schimmelinfecties te bestrijden. Plain ongezoete yoghurt zit vol met goede bacteriën (actief culturen van acidophilus) en dus het verbruik is van cruciaal belang om deze infectie te overwinnen.

Knoflook
Knoflook is een uitstekend anti-schimmel middel en dus kan men altijd gebruiken om spruw te genezen. Inname van knoflook tabellen die beschikbaar zijn in reformwinkels, zijn even effectief. Echter, met 2 rauwe teentjes knoflook elke dag is de beste manier om het gebruik van deze krachtige natuurlijke anti-schimmel te maken. Het toevoegen van geperste knoflook sap is een andere manier om knoflook te gebruiken voor het vernietigen van de schimmel. Het belangrijkste bestanddeel van knoflook is allicine, die een uitstekende antischimmel eigenschappen bezit en dus kunnen makkelijk vernietigen de schimmels.

Karnemelk
Zoals karnemelk wordt bereid door toevoegen van water aan yoghurt, kan men drinken op een dagelijkse basis om spruw te elimineren. Het drinken van een glas karnemelk alledaagse verhoogt de weerstand tegen candida, die uiteindelijk elimineert de infectie.

Medicijnen
In geval de genoemde huismiddeltjes niet symptomen van spruw verbeteren, zal men aan medicijnen die sterk antischimmelmiddelen nemen. Sommige antischimmelmiddelen zijn in vloeibare vorm. Als het aankomt op het gebruik ervan, wordt zwiepende met de vloeistof eerst aanbevolen. De persoon kan vervolgens doorslikken van de vloeistof.

Actuele antischimmelmiddelen worden vaak gebruikt om candidiasis dat de huid aantast behandelen. De meeste gevallen van candidiasis invloed zijn op de huid heel goed reageren op deze schimmeldodende crèmes. Over de toonbank antifungale zalven zoals monistat zijn nuttig om deze microben te doden veroorzaken huiduitslag. Het toepassen van yoghurt aan het getroffen gebied kan ook verlichten het ongemak in verband met gist infecties van de huid.

Gist infecties van de mond of de huid zal niet reageren op natuurlijke remedies of geneesmiddelen op recept, tenzij candida schimmelinfectie dieet wordt gevolgd. Met het oog op genezing van schimmelinfectie bij mannen en vrouwen te bevorderen, moet men weg te blijven van suikerhoudende voedingsmiddelen zoals gebak, taarten en honing. Men moet ook voorkomen of te beperken inname van fruit, omdat ze natuurlijke suiker bevatten. Gluten rijke voedingsmiddelen zoals gerst, tarwe pasta en via groei van gist en derhalve moeten worden vermeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten