woensdag 29 augustus 2012

Besmetting van de Gist Pill


Schimmelinfectie pillen voor mannen en vrouwen komen in beeld wanneer over the counter geneesmiddelen tegen schimmels werken niet om de infectie te verlichten.

Microben achtige schimmel zijn berucht voor het veroorzaken van schade aan het lichaam, maar ze worden schadelijk wanneer hun bevolking overschrijdt voorbij een bepaalde grens. Candida albicans verwijst naar een schimmel (gist) dat blijft in het slijm lagen van de mond, darm en de vagina. Te veel inname van antibiotica veroorzaakt de vernietiging van goede bacteriën en creëert een klimaat dat gunstig is voor meer dan de groei van de schimmel. Anderzijds, slechte voeding is verantwoordelijk voor het veroorzaken intestinale infectie. Een gemeenschappelijke voorziening van deze infecties omvat het gebruik van antifungale geneesmiddelen die beschikbaar zijn in de vorm van zalven, zetpillen en pillen. Artsen meestal voorschrijven gist infectie behandeling pillen in combinatie met andere topische middelen.

Hoe kan ik Besmetting van de Gist te behandelen

Of de schimmel binnendringt de vagina, penis of de mond, een gemeenschappelijke oplossing die werkt om de infectie te elimineren uit de getroffen site is de gist infectie behandeling pil. Er zijn verschillende manieren om infectie te behandelen, ook bekend als candidiasis, en een daarvan is het gebruik van deze orale oplossing. De meest voorgeschreven orale antifungale medicatie is fluconazol (Diflucan). Het is niet alleen vernietigt de schimmel, maar kan ook helpen om schimmelinfectie op afstand te houden. De dosering van deze pil zal variëren, afhankelijk van de ernst van de aantasting door schimmels is. In de meeste gevallen wordt de pil slechts eenmaal aan de patiënt te behandelen. Echter kan een enkele dosis niet voldoende om symptomen van ernstige infectie te verbeteren. In dergelijke gevallen, de tweede dosis moet oraal worden toegediend na een periode van 72 uur. Monistat, Terazol, lotrimin en Mycostatin zijn andere antifungale geneesmiddelen beschikbaar in zowel crème en tablet vorm.

Let op.

Helaas, gist infectie behandeling pil is niet van toepassing op iedereen. Vrouwen tijdens de zwangerschap wordt geadviseerd om weg te blijven van deze antischimmelmiddelen. Zwangere vrouwen meestal last van vaginale schimmelinfectie, dat maakt het getroffen gebied jeukende en pijnlijke en gaat gepaard met een branderig gevoel tijdens het plassen. Echter, het nemen van deze pil op het moment van de zwangerschap is zeker niet een haalbare optie. Dit is omdat, in tegenstelling tot topicale zalven, moet intern die de foetus schadelijk worden. Orale dosering voor de behandeling van infectie tijdens de zwangerschap kan een grote bedreiging voor de ongeboren baby zo pose en, toe te passen topisch wordt aanbevolen.

In de meeste gevallen, gist infectie behandeling over de toonbank gaat het vooral om het gebruik van anti-schimmel crèmes die werken meestal om zich te ontdoen van de infectie. Orale geneeskunde is het laatste redmiddel, en wordt gebruikt als plaatselijke toepassing of zetpillen niet aan de symptomen te beheersen. Ook de voorkeur deze pil opzichte van andere methoden heeft zijn eigen nadelen, want het zorgt ervoor dat een aantal vervelende bijwerkingen. Een persoon die Diflucan kunnen ervaren misselijkmakend gevoel, buikpijn en hoofdpijn.

Naast het nemen van een enkele dosis van gist infectie pil (indien nodig), moet men volgen gist vrij dieet, zoals bepaalde levensmiddelen bevorderen de groei van de schimmel. Suikerhoudende voedingsmiddelen zoals honing, ahornsiroop, gebak, koekjes en muffins moeten worden verwijderd uit het dieet. Om op de veiliger kant, voor het gebruik van krachtige gist infectie behandeling, zoals pillen, probeer een aantal huismiddeltjes als het hebben van een kop yoghurt. Deze eenvoudige beste huis remedie voor gist infectie verhoogt de bevolking van goede bacteriën, waardoor de symptomen van infectie te overwinnen.

Stoppen Candida und verhindern Hefe-Infektionen beeinflussen Sie nie wieder! Besuchen Sie die Yeastrol Webseite für weitere Informationen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten