maandag 1 oktober 2012

Acidophilus Besmetting van de Gist Cure


Schimmelinfectie is een type schimmelinfectie die meer van invloed op de vochtige gebieden van het lichaam. Acidophilus gist infectie behandeling is een natuurlijke benadering om te vernietigen en de controle van de bevolking van deze schadelijke schimmel in ons lichaam en daarmee de behandeling van schimmelinfectie.

Vrouwen zijn meer vatbaar voor infectie, een type schimmelinfectie voornamelijk veroorzaakt door de schimmel zogenaamde 'candida albicans' ontwikkelen. Gist-infectie is ook bekend als candidiasis en vooral van invloed op de vochtige en vochtige gebieden van het lichaam, zoals de mond en vagina. Een kleine hoeveelheid van candida albicans of gisten aanwezig in onze huid en slijmvliezen en dit veroorzaakt geen gezondheidsprobleem, vooral als hun bevolking wordt in toom gehouden door een gezond immuunsysteem en nuttige bacteriën. Echter factoren zoals chronische ziekten zoals AIDS, kanker of diabetes en medicatie zoals antibiotica, kan immunosuppressieve geneesmiddelen tegen kanker en leiden tot een overgroei van gist in het menselijk lichaam en leiden tot candidiasis, waardoor het moeilijk te behandelen. Dergelijke factoren ofwel vernietigen de goede bacteriën in ons lichaam, of vermindering van de kracht van het immuunsysteem om te vechten tegen schadelijke micro-organismen zoals gist.

Behandeling voor Besmetting van de Gist
Conventionele behandelingen voor gist infectie zijn actueel anti-schimmel crèmes, orale antifungale medicatie en vaginale zetpillen. Enkele veel gebruikte orale medicatie fluconazol of diflucan, amfotericine B, caspofungine, of voriconazol. Anderzijds, topische crèmes of geneesmiddelen zijn clotrimazol, nystatine, fluconazol, ketoconazol en Terazol. In aanvulling op medicatie, het vermijden of verminderen van de hoeveelheid suiker rijk voedsel uit je dieet is erg belangrijk voor gist infectie te genezen. Dit is omdat, de schimmel, gist, overleeft op suikers. Samen met de conventionele medische behandelingen, een aantal natuurlijke remedies ook uit hun doeltreffendheid in de behandeling van schimmelinfectie.

Acidophilus Besmetting van de Gist De behandeling
Een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor infectie is acidophilus of Lactobacillus acidophilus, een soort bacterie. Het staat bekend om de snelle en volledige verlichting van schimmelinfectie. Acidophilus is eigenlijk een soort van nuttige bacteriën die helpt om de bevolking van schadelijke bacteriën en micro-organismen te houden zoals gist onder controle. Een vermindering van het aantal bacteriën dat dit gunstig kan vaak resulteren in snelle vermeerdering van gistgehalte en dus candidiasis.

Acidophilus bacteriën kunnen worden geïntroduceerd in het lichaam op verschillende manieren. Van deze de meest eenvoudigste manier is om te consumeren levensmiddelen die een hoog niveau van deze bacteriën bevatten. Een andere manier is om acidophilus supplementen of probioticum. Deze behandeling kan ook effectief zijn in het voorkomen van verdere infectie. In het algemeen kan deze behandeling een paar uur tot ongeveer een maand schimmelinfectie genezen, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Een van de meest voorkomende voedselbron van acidophilus is yoghurt. Yoghurt, kunnen aanzienlijke verlichting of verbruikt of plaatselijk aangebracht op het getroffen gebied te bieden in gist infectie. Echter, moet u de vlakte en suiker-vrije variant van yoghurt, gemaakt met lactobacillus acidophilus te gebruiken. Ander zuivelproduct dat kan worden door de patiënten van candidiasis is kefir, gemaakt van gefermenteerde melk. Ook augurken en zuurkool zijn ook goede bronnen van probiotica die kunnen helpen om schadelijke gist en andere micro-organismen te vernietigen.

Naast deze voedingsmiddelen, acidophilus tabletten en supplementen andere behandelingsmethoden. Dosering van dergelijke probiotica acidophilus supplementen afhangen van het aantal levende organismen die ze bevatten. Echter mild gastrointestinale stoornissen ten gevolge van inname van teveel acidophilus. Schimmelinfectie, kan daarentegen veel tijd te harden bij lage concentratie van acidophiplus. Om dit probleem op te lossen, kan men de hulp van een arts om te weten over de geschikte dosering van Lactobacillus acidophilus supplementen te nemen voor gist infectie te genezen.

Men moet ook een arts raadplegen, vooral als de infectie is terugkerende en ernstig van aard. Het is ook belangrijk om geen voedsel dat gist bevat voorkomen, te elimineren of suiker en suiker rijk voedsel te verminderen van een dieet, en het getroffen gebied schoon en droog de hele dag te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten