maandag 1 oktober 2012

Candida Natuurlijke Remedies en Cure


Candida, ook bekend als infectie of candidiasis is eigenlijk een schimmelinfectie veroorzaakt door Candida soorten. Algemeen hun aantal in het lichaam wordt onder controle gehouden door het immuunsysteem en andere heilzame bacteriën. Meer weten over de ziekte, de oorzaken ervan en sommige kruidengeneesmiddelen ...

Candida is een infectieziekte veroorzaakt door schimmels die tot de candida soorten. Het is ook bekend als schimmelinfectie en candidiasis. De schimmelinfectie meestal slaan de vochtige gebieden als huid en de slijmvliezen van het lichaam. De infectie kan beïnvloeden verschillende delen van het lichaam zoals mond (orale candidiasis), keel, vagina (vaginale candidiasis), slokdarm en zelfs het maagdarmkanaal. In het algemeen, de infectie resulteert in witte en lichtjes gezwollen plekken op de huid of het slijmvlies. Het kan ook jeuk en irritatie. Soms kan het ook leiden tot ernstige complicaties bij mensen met een zwak immuunsysteem, met name kanker en aids-patiënten.

Candida gisten algemeen gevonden in de darm, en hun populatie wordt door het immuunsysteem van het lichaam en de andere nuttige micro-organismen. Soms zijn bepaalde voorwaarden, zoals langdurig gebruik van antibiotica kan het aantal van deze nuttige bacteriën, die essentieel zijn voor het controleren van de groei van candida. Dit kan leiden tot overmatige groei van Candida, en het voorkomen van candidiasis. Andere belastende factoren zijn overmatige consumptie van voeding rijk aan suiker, verandering van de pH-waarde van het spijsverteringsstelsel, kwetsbaar immuunsysteem en de inname van sommige medicijnen, zoals steroïden, orale anticonceptiva, tegen maagzweren geneesmiddelen, enz.

Hoe kan ik Besmetting van de Gist behandelen?
Hoewel candida infectie kan gewoonlijk worden behandeld met antimycotica, enkele natuurlijke remedies, een combinatie van zowel voeding en supplementen zijn ook effectief voor het genezen van de ziekte.

Sommige vluchtige of etherische oliën, zoals oregano-olie, pepermuntolie kunnen voorkomen van de groei van schimmel van de Candida soort. Capsules bekleed met enterische beschikbaar die deze oliën bevatten. Bovendien kunnen sommige nuttige bacteriën zoals acidophilus ook de groei van de candida schimmel door het aanzuren van de darm. Acidophilus kan produceren ook waterstofperoxide die de candida schimmel kan dodelijk zijn. Dus, supplementen van dit heilzame bacteriën effectief zijn bij de behandeling van candidiasis.

Caprylzuur die kan worden afgeleid van kokosolie en oliezuur afgeleid van olijfolie ook effect zien bij het beheersen van de groei van Candida. Daarnaast kunnen oplosbare vezels die guargom, pectine en psylliumschil bevatten worden meegenomen met water door de patiënten van candidiasis.

U kunt ook gorgelen een mengsel van tea tree olie en water voor het genezen van orale candidiasis. Tea tree olie is ook effectief voor de behandeling van vaginale candidiasis. Een ander gunstig geneeskunde voor orale candidiasis is appelazijn. Het kan worden gebruikt voor gorgelen door mengen met water. Yoghurt, in het bijzonder degene die bevat lactobacillus bacteriën kunnen beheersen van de groei van candida. Knoflook kan ook effectief zijn voor de ziekte als het schimmeldodende eigenschap heeft.

Aloë Vera en echinacea zijn ook effectief bij de behandeling van candidiasis zij blijken te immuunstimulerende werking hebben. Kaneel wordt ook gevonden gunstig voor de patiënten van orale candidiasis. Lavendel is effectief voor de behandeling elke vorm van infectie geassocieerd met de huid. Mensen die lijden aan candidiasis kan ook van toepassing zijn op de getroffen gebieden van de huid. Rozemarijn en berberissen hebben ook gevonden om schimmeldodende eigenschap bezitten. Rozemarijnblaadjes of de olie gedestilleerd uit de bladeren kan worden gebruikt op de getroffen gebieden van het lichaam. Capsules met rozemarijnolie zijn ook beschikbaar. Tijmolie ook antifungale bezit en derhalve geschikt voor topisch gebruik.

Naast geneesmiddelen, zijn een aantal voorzorgsmaatregelen ook voorzien voor een optreden en ernst van candidiasis. Patiënten met candidiasis dient zich te onthouden van het eten van suiker rijk dieet, omdat de schimmel kan gemakkelijk gedijen op suiker. Zij moeten ook voorkomen dat het dragen van strakke kleding, omdat dit voorkomt dat de huid uitdroogt, en daarmee zorgt voor een vochtig klimaat dat gunstig is voor de groei van schimmel. Bovendien zou het drinken van veel water, eten van bananen, yoghurt, knoflook en met inbegrip van voedsel rijk aan vitamine A, B, C, zink en ijzer in uw dieet van groot nut zijn voor het regelen van de uitbraak en de ernst van de ziekte. Echter, als de infectie blijft bestaan, is het altijd raadzaam om contact op met een ervaren arts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten