maandag 1 oktober 2012

Besmetting van de Gist in de mond


Een zwak immuunsysteem, stress, slechte voeding en ziekte aandoeningen zoals HIV, kanker, etc. kan verstoren de balans van gist aanwezig is in je mond. Hun boven groei veroorzaakt infectie.

Lijdt u aan een romige witte laesie in je mond die enigszins wordt verhoogd, pijnlijke en vaak bloedingen op het krijgen van pijn? U bent waarschijnlijk dragen schimmelinfecties in de mond. Het is ook bekend als spruw en wordt veroorzaakt door een schimmel genaamd Candida. Het kan iedereen overkomen, maar de gemeenschappelijke slachtoffers zijn baby's, ouderen van meer dan 50 jaar en iedereen met een slecht werkend immuunsysteem. In een menselijk lichaam, kleine hoeveelheden gist is altijd aanwezig in de mond, spijsverteringskanaal en op de huid. Echter de hoeveelheid onder controle gehouden door de bacteriën en andere micro-organismen in het lichaam. Sommige factoren kunnen dit evenwicht verstoren van gist in de mond. Dit resulteert in schimmelinfectie in de mond.

Wat is de oorzaak Besmetting van de Gist in de mond

Hieronder worden de verschillende middelen die een verstoring veroorzaken in de normale balans van gist in de mond.
·         Verzwakte weerstand
·         Spanning
·         Corticosteroïden
·         Ondervoeding
·         Antibiotica
·         De anticonceptiepil
·         Ongecontroleerde diabetes
·         Droge mond
·         Kreeft
·         HIV-infectie
·         Zwangerschap
·         Verkeerd gemonteerd kunstgebit
·         Roken
Hoe kan ik Besmetting van de Gist Cure

Antischimmelmiddelen
Neem over-the-counter schimmeldodende geneesmiddelen voor gist infectie behandeling. Dit zijn meestal in de vorm van pastilles die zijn bedoeld om hetzij gezogen en vastgehouden in de mond plaatselijke. Een arts kan u geneesmiddelen tegen schimmels in de vorm van tabletten of injectie voor systemische werking.

Rauwe knoflook
Knoflook heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en uitharding schimmelinfecties in de mond is er een van. Eet een teentje rauwe knoflook een keer per dag. Neem het in en laat het gedurende 20-30 sec. Het zal behandelen uw conditie binnen een paar dagen.  

Water
Water helpt je lichaam bij het ontgiften. Het helpt je lichaam bij het verwijderen van gifstoffen en overtollig van voedingsstoffen. Suiker is nodig voor de groei en reproductie van gist. Overvloed van suiker in het lichaam zal helpen de gist om hun kolonies groeien. Als je veel water drinkt, zal het spoelen een bepaalde hoeveelheid suiker, en zal dus gist infectie te genezen tot op zekere hoogte.

Azijn
Apple cider azijn is bekend dat het gist te doden, maar als het is vrij sterk, het is niet aanbevolen voor directe opname. Er bestaat een risico van weefselbeschadiging. U kunt het gebruiken als een ingrediënt van sommige levensmiddelen. Gebruik nooit gewone, witte azijn omdat het helpt de gist groei.

Probiotica
Je lichaam heeft miljarden micro-organismen die in het. Sommige zijn noodzakelijk voor behoud van een goede lichamelijke gezondheid. Dergelijke bacteriën worden probiotica. U kunt gebruik maken van probiotica terug te brengen van de hoeveelheid gist in je mond tot een normaal limiet. Raadpleeg een arts om de aard en de dosis van het probioticum te leren voor dit doel.

Divers
Er kan een aantal dingen die je kunt proberen op het comfort van uw huis, aan gist infectie te genezen zijn. Probeer vloeistoffen te drinken bij koude temperaturen. Verminderen of volledig te vermijden suikers, indien mogelijk, omdat de groei van gist. Was uw mond met zout water ten minste twee keer per dag. Dit werkt tegen de gistcultuur in de mond. Gentiaanviolet is een stof die bekend is gist te doden. Bespreek met een arts, over de geschiktheid in uw geval. Schimmelinfectie in de mond kan het zeer gevoelig om alle andere activiteiten regelmatig poetsen van de tanden. Gebruik een zachte tandenborstel. Vaak wassen van de mond met 3% waterstofperoxide-oplossing zal blijken te zijn een grote hulp.  

Schimmelinfectie in de mond kan zowel acute als chronische. Een onbehandelde infectie kunnen verspreiden naar andere delen zoals slokdarm en daardoor de maag. Dit zal nog verder te compliceren de zaak, waardoor de behandeling een beetje moeilijk. Daarom, probeer dan de hierboven voorgestelde home remedies voor gist infectie en bewaken van uw aandoening voor 3-4 dagen. Als significante verbetering wordt waargenomen, raadpleeg dan een medisch deskundige voor de noodzakelijke interventie.


Möchten Sie wissen, wo die besten natürlichen Behandlung für Hefe-Infektionen zu kaufen? Klicken Sie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten