maandag 1 oktober 2012

Herhaalde Gist Infecties


Herhaalde schimmelinfecties te maken van de ziekte Candida, meer frustrerend. Wat kan de mogelijke oorzaken achter deze?

Schimmelinfectie, ook wel bekend als candidiasis is een schimmelinfectie die mensen die last hebben van een zwak immuunsysteem aantast. Gist of candida is een schimmel die overal en vooral in de vochtige delen leven, als het gaat om het menselijk lichaam, delen dat zijn de meer licht vochtige, zoals mond, rectum, slokdarm, vagina en de bloedstroom ook.  

Gist-infectie is een veel voorkomend verschijnsel bij beide geslachten, maar het problemen vrouwen meer dan de mannetjes. Het komt vaak in de vorm van vaginale candidiasis. Het is ook waargenomen dat vrouwen zijn meer vatbaar voor herhaaldelijke schimmelinfecties te krijgen, dan hun collega's. Wat kan de reden achter de herhaalde vaginale schimmelinfecties of herhaalde schimmelinfecties, in het algemeen? Ze kunnen veel zijn, laat me je vertellen. Omdat deze infectie problemen vrouwen meer dan mannen, richten we ons op gist infectie symptomen bij vrouwen vooral.  

Symptomen
Symptomen van infectie kan variëren per de plaats van voorkomen. Bij herhaalde schimmelinfecties komt voor in de mond regio, de mondslijmvliezen wordt rood en pijnlijk, met witte en rode vlekken en patches kunnen ontwikkelen op de mond en wang voering.

Externe schimmelinfectie, zoals over het huidoppervlak kan leiden tot jeuk van de huid en roodheid, samen met huiduitslag en zwelling van de huid oppervlak. Meest voorkomende gebieden van externe gist infecties zijn de oksel, lies of onder de borsten. De meest gevaarlijke en gemeenschappelijke soort van herhaalde gist infectie is vaginale yeas infectie. Herhaalde vaginale schimmelinfecties zijn zeer vaak voor en met alarmerende symptomen.

Symptomen van vaginale schimmelinfectie zijn wit, dik en pasta-achtige afscheiding uit de vagina (die ook lijkt op cottage cheese), roodheid van de vulva (buitenste deel van de vagina), branderig gevoel tijdens het plassen en seksuele daad, samen met pijn en jeuk in en uit de vagina. Het is ook een feit dat sommige vrouwen niet eens elke vorm van de symptomen ervaren. Lees verder chronische infectie.

Oorzaken
Vaginale omgeving is eigenlijk zuur van aard. Is er een kans en dingen die veranderen in deze omgeving veroorzaken, kan een oorzaak zijn candida overgroei symptomen. Verschillende persoon gewoonten kan ook blijken onhygiënisch en uitnodigend voor gist infecties. Deze gewoonten zijn douchen, het dragen van strakke kleding die de bar van het vocht te krijgen verdampt en het gebruik van geparfumeerde vrouwelijke producten zoals sprays, kan maandverband en Veroorzaakt tampongebruik schimmelinfecties.

Verbinding tussen antibiotica en gist infecties kunnen niet worden over het hoofd gezien. Antibiotica die worden genomen om verschillende medische aandoeningen met verschillende ziekten, die het immuunsysteem verzwakken, kan leiden tot herhaalde schimmelinfecties. Deze ziekten zijn, diabetes, HIV / AIDS, en verschillende van dergelijke ziekten. Veel vrouwen lijden ook met gist infecties tijdens de zwangerschap als het immuunsysteem is vrij laag, in die periode.  

Verschillende andere mogelijke oorzaken zijn stress, vermoeidheid, slapeloosheid of slaapgebrek, enz. Er is kans dat onbehandelde infectie ook kan de schimmels om de medicijnen die worden voorgeschreven om de infecties te behandelen weerstaan. 

Diagnose en Behandeling
Diagnose van de infectie is de belangrijkste bepalende factor voor de behandeling van schimmelinfectie en de gezondheid van de patiënt. Volgens de meeste van de gynaecologen, een vrouw is normaal als ze lijdt aan minder dan drie herhaalde schimmelinfecties in de tijdsspanne van een jaar. Iets meer dan dat moet nodig een goede evaluatie en passende gist infectie behandeling.

Behandeling varieert per individu. Sommige vrouwen hebben ernstige soort van gist infectie en dus moeten ze de behandeling tot dat niveau overeenkomt ook. Het is een must om een ​​tijdige evaluatie van de oorzaak kan het een teken zijn van infectie bacteriële vaginose, trichomoniasis, gonorroe, chlamydia en dergelijke ernstige ziekten, in vermomming zijn.

Degenen die hebben ervaren een van de hierboven genoemde symptomen van gist infecties, moet u een afspraak te maken met de gynaecologen, zo snel mogelijk, om verdere complicaties te omzeilen. Let op!


1 opmerking:

  1. Geweldige Dr. James kruidengeneeskunde is de perfecte remedie voor het HIV / Herpes-virus, ik werd 8 jaar gediagnosticeerd met HIV en elke dag ben ik altijd op zoek naar onderzoek om de perfecte manier te vinden om van deze vreselijke ziekte af te komen, omdat ik altijd weet dat wat we nodig hebben omdat onze gezondheid op aarde is. Dus tijdens mijn zoektocht op internet zag ik verschillende getuigenissen over hoe Dr. James HIV kan genezen met krachtige kruidengeneesmiddelen. Ik besloot contact op te nemen met deze man, ik nam contact met hem op voor kruidengeneesmiddelen die ik ontving via de koeriersdienst van DHL. En hij leidde me hoe. Ik vroeg hem om een ​​oplossing om twee weken kruidengeneeskunde te nemen. En toen zei hij dat ik moest gaan kijken wat ik aan het doen was. Kijk naar mij (HIV NEGATIEF). Godzijdank voor Dr. James voor het gebruik van een krachtig kruidengeneesmiddel om me te genezen. hij heeft ook een behandeling voor ziekten zoals de ziekte van Parkinson, bacteriële vaginosise, vaginale kanker, epilepsie, angststoornissen, auto-immuunziekten, rugpijn, verstuikingen, bipolaire stoornis, hersentumoren, maligne, bruxisme, boulimia, baarmoederhalsaandoeningen, hart- en vaatziekten, hart- en vaatziekten, verstuikingen, bipolaire stoornis, hersentumoren, kwaadaardig, bruxisme, boulimia, baarmoederhalsaandoeningen, hart- en vaatziekten, hart- en vaatziekten, verstuikingen, bipolaire stoornis, hersentumoren, kwaadaardig, bruxisme, boulimia, baarmoederhalsaandoeningen, hart- en vaatziekten, chronische ademhaling ziekten, mentale en gedragsstoornissen, cystische fibrose, hypertensie, diabetes, astma, auto-immuun gemedieerde artritis. Chronische nierziekte, artritis, rugpijn, impotentie, feta-alcoholspectrum, dysthyme stoornissen, eczeem, huidkanker, tuberculose, chronisch vermoeidheidssyndroom, obstipatie, inflammatoire darmziekte, botkanker, longkanker, zweertjes in de mond, mondkanker, lichaamspijn, koorts, hepatitis ABC, syfilis, diarree, ziekte van Huntington, rugacne, chronisch nierfalen, ziekte van Addison, chronische ziekte, ziekte van Crohn, cystische fibrose, fibromyalgie, inflammatoire darmziekte, schimmelnagelziekte, verlamming, celiaziekte, lymfoom, ernstige depressie , Maligne melanoom, manie, melorheostose, de ziekte van Menière, mucopolysaccharidose, multiple sclerose, spierdystrofie, reumatoïde artritis, e-mail naar de ziekte van Alzheimer - drjamesherbalmix@gmail.com / of {whatssapp ..... + 2348152855846

    BeantwoordenVerwijderen