maandag 1 oktober 2012

Man Besmetting van de Gist Symptomen


Man gist infectie kan leiden tot ernstige mentale stress, samen met fysieke pijn. Een man die lijden aan gist infectie vindt het moeilijk en gênant om over de infectie. Bovendien is de symptomen na een lange periode van infectie, waardoor behandeling moeilijker.

Man gist infectie is een van de meest onbegrepen en over het hoofd gezien gezondheidsproblemen bij mannen georiënteerde ziekten. Gist infecties worden meestal geassocieerd met vrouwen, maar mannen zijn ook gevoelig voor deze aandoening. De infectie blijft onderdrukt als mannen vinden het heel ongemakkelijk om de kwestie te bespreken met zowel vrienden en familie. De detectie is erg moeilijk, omdat de symptomen verschijnen wanneer de infectie is in volle bloei. Een effectieve behandeling kan worden gegeven na opname van de oorzaken voor de behandeling.

Wat is de oorzaak Man Besmetting van de Gist?

Candidiasis (schimmelinfectie) wordt veroorzaakt door een schimmel, Candida albicans, die in het algemeen aanwezig in de huid, mond, en darmkanaal.Mannelijke schimmelinfectie wordt gewoonlijk gedetecteerd wanneer problemen beginnen in verschillende delen van het lichaam. Het kan nog jaren duren voordat een mannetje detecteert de infectie, die kan worden wanneer er problemen in verband met gezondheid van de prostaat te beginnen die op een bepaald punt in hun leven. De infecties komen in de vorm van de penis schimmelinfectie, orale schimmelinfectie (spruw), en interne schimmelinfectie.

De fundamentele oorzaken van gist infectie bij mannen zijn onder andere seksuele transmissie, overmatig gebruik van antibiotica, lage immuunsysteem en diabetes. Wanneer een man onbeschermde seks heeft met een vrouw die lijdt aan schimmelinfectie, hij heeft een zeer grote kans om besmet te raken. Sommige bacteriën die zijn gevonden op de penis en in het kruis beschermen het lichaam tegen infecties. Bepaalde antibiotica is bekend dat deze bacteriën te doden, waardoor schimmelinfectie bij mannen. Een man met een traag werkende schildklier of lijden aan chronische stress, HIV, ziekte van Lyme, die het immuunsysteem belemmeren is ook kwetsbaar voor de infectie. Diabetes kan leiden tot de ontwikkeling van infectie door verhoogde suikergehalte in de urine, met een gunstige toename omgeving creëert voor de gist.

Symptomen van Male Besmetting van de Gist

De symptomen bij mannen zijn vrij veel het zelfde als vrouwtjes, maar ze kunnen verschillen volgens de aard van de infectie. De symptomen verschillen afhankelijk van de erfelijke samenstelling van een persoon en zijn fysieke status. Een man met een aandoening, zoals diabetes heeft een hogere kans op schimmelinfecties dan een gezonde man. De volgende zijn de meest voorkomende vormen van mannelijke gist infecties en hun symptomen.

Penile Besmetting van de Gist en de symptomen
Penile schimmelinfectie is de meest pijnlijk en ongemakkelijk infectie bij mannen. De infectie wordt weergegeven met een branderig gevoel, jeuk en pijn tijdens het urineren en seksuele interactie. De penis gaat door een roodheid op de koepel en de rand van de penis wordt zeer pijnlijk. De pijn gaat gepaard met blaren en rode vlekken, een branderig gevoel en prickle aan de rand van de penis. Er is ook een witachtige, onaangename afscheiding en uitbarstingen, waardoor het uiteinde van de penis rood worden weergegeven.

Orale Besmetting van de Gist en de symptomen
Orale gist infectie of spruw komt met de verschijning van romige witte, licht verhoogd laesies in de mond, die meestal verschijnen de buurt van de tong of de binnenste wangen. Het kan ook op het dak van de mond, gom, amandelen of aan de achterkant van de keel. De laesies hebben een cottage cheese-achtige verschijning, en zijn pijnlijk en bloeden als geschraapt, tijdens het poetsen. Als de laesies verspreid in de slokdarm of slikken buis, kan dat leiden tot een cakey gevoel in de tong, samen met pijn of moeite met slikken.

Internal Besmetting van de Gist en de symptomen
Internal gist infectie symptomen zijn constipatie, slechte adem, opgeblazen gevoel, indigestie, frequente winderigheid, frequente diarree, zeer dunne ontlasting, seksuele disfunctie, prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. Gevoel van vermoeidheid met een gebrek aan energie, geheugenverlies, jock jeuk, droge jeukende schilferige huid, sport voeten en prostaat problemen kunnen worden waargenomen. Behoefte aan zoetigheid, pasta, chips, enz., en andere voedingsmiddelen wordt ook gezien. De parasiet noopt worden gevoed, die wordt veroorzaakt zonder realisatie over de infectie.

Sommige mannen vertonen geen symptomen, totdat ernstige symptomen ontstaan ​​later. Hoewel, het uiterlijk van de tekenen en symptomen zal verschillen van een mannetje naar de andere, dienen mannelijke gist infectie behandeld worden in een zo vroeg om een ​​ernstige complicatie te voorkomen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten