maandag 1 oktober 2012

Wat is Besmetting van de Gist


Gist-infectie is een veel voorkomende medische probleem dat mensen over de hele wereld treft. Het wordt gevonden in meer vrouwen dan bij mannen. Weet wat is gist infectie van het volgende artikel.

Candida albicans, een schimmel, is een gist die candidiasis veroorzaakt (schimmelinfectie). Warme en vochtige omgeving bevorderen de groei van deze schimmels en infecties veroorzaken. De mond, de vliezen van vingers en tenen, plooien van de huid, nagels en teennagels, en genitaliën, zijn de kwetsbare gebieden van het lichaam die het meest worden getroffen door een schimmelinfectie.

Soorten Besmetting van de Gist

In Mannen
Deze infectie, zoals gezegd, komt vaker voor bij vrouwen en is moeilijk te detecteren in een vroeg stadium bij mannen. Dit is vooral door de mannelijke anatomie en in de meeste gevallen de betrokken persoon zich niet bewust van de infectie lang. Candidiasis bij mannen is vooral het gevolg van onbeschermde geslachtsgemeenschap met een partner die heeft dezelfde infectie. Het belangrijkste symptoom is een huiduitslag en irritatie op de kop van de penis. Er kan ook een branderig gevoel tijdens het urineren.

In Baby's
Een schimmelinfectie wordt vaak verkeerd begrepen als een luieruitslag bij baby's. Een veel voorkomende oorzaak kan langdurig gebruik van antibiotica. Dus moeders die op dergelijke middelen kan gemakkelijk passeren op de infectie met hun pasgeborenen via de borstvoeding.

In Vrouwen
Een vaginale infectie is ook bekend als vaginale candidiasis. Gist leeft op alle oppervlakken van het lichaam, zoals de vaginale oppervlak. Dus als er een abnormale vermenigvuldiging van candida albicans in de vagina, leidt deze infectie. Vaginale branden, jeuk en afscheiding zijn de gemeenschappelijke symptomen. Zwangerschap, menstruatie, sperma, diabetes, en de pil zijn de meest voorkomende daders in dit geval.

Wat is Orale Besmetting van de Gist?
Ook bekend als spruw, is een infectie van de mond. Het beïnvloedt vaak het dak van de mond, de tong, het tandvlees en de lippen. Een laag aantal witte bloedcellen, lage IgA tellen en IgA-deficiëntie in het lichaam, zijn de meest waarschijnlijke oorzaken van spruw. De symptomen zijn onder meer wit, geel of crème-gekleurde, gezwollen plekken in de mond. Deze vlekken zijn meestal pijnloos, maar als geschraapt, kan het gebied bloeden en achter te laten een pijnlijke zweer.

Wat veroorzaakt de infectie?
Stress, alcohol misbruik, overconsumptie van graanproducten, pinda's, tarwe producten en gerst, het voordeel van de overgroei van gist in het lichaam. Antibiotica, zoals gezegd, ook verantwoordelijk voor het veroorzaken van de infectie. Dergelijke geneesmiddelen, toegediend lang, vaak de 'goede bacteriën vernietigen in het lichaam. Deze zogenaamde 'goede bacteriën' houden een tab op de groei van de gist en daarmee te voorkomen dat de begroeiing. Dus een hoge verhouding van gist over het 'vriendelijke bacteriën' verzoekt het begin van infectie in het lichaam. Diabetes draagt ​​ook bij aan de oorzaak als het verhoogt de suikerspiegel in het lichaam en is voorstander van een snelle groei van de schimmels. Afgezien van een verzwakt immuunsysteem, het dragen van nauwsluitende kleding (innerlijke slijtage) en niet houden van het lichaam goed droog (vooral na een douche), voorziet in de juiste warme en vochtige omgeving die nodig is voor de gist om zich te vermenigvuldigen.

Het behandelen van elke vorm van schimmelinfectie is om te gaan met de onderliggende oorzaken. Houd de oorzaken op een afstand in de eerste plaats en kunt u de infectie te voorkomen. Bepaalde maatregelen zoals het verminderen van de inname van suiker gebaseerde producten, prenten gist-vrij dieet en het afzien van commerciële voedingsmiddelen, gebakken voedsel en andere eenvoudige koolhydraten, werk veel in het voorkomen van de infectie en zorgen voor een snellere genezing.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten