maandag 1 oktober 2012

Candida Die Uit Symptomen


Wat zijn de meest voorkomende candida afsterven symptomen? Scroll naar beneden naar informatie over manieren om te gaan met dergelijke symptomen te vinden.

Candida albicans   is een soort schimmel dat een normale bewoner van de menselijke darm.Mensen met een zwak immuunsysteem, of reeds lijden aan candidiasis, alsook AIDS-patiënten zijn meer vatbaar voor Candida ziekten. Candida afsterven, die ook wordt aangeduid als een Herxheimer reactie, wordt bedoeld de vrijgave van metabole producten die plaatsvindt als het lichaam probeert te gaan met candida begroeiing. Wanneer ons lichaam ontgiften proces initieert, deze symptomen zich voordoen. De symptomen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de fysieke conditie van het lichaam, intensiteit van de groei van deze organismen en de fysieke veranderingen veroorzaakt door Candida in het lichaam.

Laten we eerst leren hoe lang gaan deze symptomen mee? De symptomen bestaan ​​in ons lichaam zolang deze gist te suiker en koolhydraatbron voor hun groei in ons lichaam. In het geval dat, je bent op een behandeling met antibiotica, proberen om de dosering van de antibiotica verminderen. Deze antibiotica stoppen met de bacteriële infectie, maar bevorderen gist infecties in ons lichaam. Antimycotica zal helpen om verdwijnen de groei van gist, maar overmatig gebruik van antimycotica in een korte periode kan de gist doden. Alvorens te sterven, deze gist los te meer giftige stoffen in ons lichaam. Deze symptomen kunnen twee tot drie dagen en ervaring symptomen voor een week.

Symptomen

De symptomen wijzen op een groot aantal gist sterven, omdat hierdoor de giftige overbelasting in het lichaam. Als u al last van gist infectie of candidiasis, kunnen de symptomen meer erger. Deze stervende gist scheiden giftige stoffen, die kunnen worden vermengd met de toxinen vrijgegeven door de live-Candida. Dientengevolge vanwege populatie gist in bloed stijgt, er meer gezondheidsproblemen. Wordt het moeilijk voor het lichaam te overwinnen de toxineproductie. Als de symptomen te ernstig, is het raadzaam om uw dosis antimycoticum te verlagen. Hieronder volgt een lijst van deze symptomen.
·         Hoofdpijn, vermoeidheid en vermoeidheid.
·         Gastro-intestinale problemen, zoals diarree, misselijkheid, constipatie en een opgeblazen gevoel
·         Koorts, koude rillingen, keelpijn, zweten en hypotensie.
·         Slaperigheid, angst, depressie, wazig zien en plotselinge woede reacties.
·         Pijn op de borst, sinusitis en hartkloppingen.
·         Spierkrampen, gezamenlijke pijn, lichaam jeuk met pijn.
·         Huiduitslag op het lichaam, vanwege allergische reacties.
·         Gretigheid om zoete voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten te eten.
Preventieve maatregelen

Drink acht tot tien glazen water om de candida te spoelen uit je lichaam. Het nemen van vitamine C supplement in uw dieet wordt aanbevolen. Probeer vezels in uw dieet op te nemen. Psyllium is een goed oplosbare vezel, die een water-absorberende capaciteit. Als u bent gestopt opnemen koolhydraten in uw dieet, dan consumeren voedsel bronnen die rijk zijn aan koolhydraten in kleine hoeveelheden elke dag. Probeer om constipatie te vermijden. Taking magnesiumcitraat kan helpen de juiste stoelgang. Voeg lijnzaad (vermalen in een mixer) in lauw water, goed roeren en drink het op een lege maag. Een Epsom zout bad is goed voor je lichaam als het trekt gifstoffen uit het lichaam. U kunt ook proberen stoombad, weg te houden van het lichaam gifstoffen. Goede slaap en volledige rust kan helpen genezen snel.

De hiervoor genoemde symptomen kunnen volledig worden verminderd, als de juiste zorg wordt genomen. Na een candida dieet zal ook blijken. Candida dieet bevat weinig koolhydraten voedingsmiddelen zoals kip, vlees en niet-zetmeelhoudende groente. Consumptie van voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte de groei van Candida verhogen, zodat deze moet worden vermeden. Sommige gefermenteerde voedingsmiddelen bevatten gist, zoals brood, champignons, kaas en yoghurt. Niet consumeren deze voedingsmiddelen als ze te bevorderen gist groei in het lichaam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten