maandag 1 oktober 2012

Home remedies voor Gist Infectie Cure


Vaginale schimmelinfectie is de meest voorkomende soort gist infectie. Meer dan 75% van alle vrouwen last van op een bepaald tijdstip. Dit artikel spreekt van een aantal home remedies voor het beheer van deze aandoening.

Vaginale schimmelinfectie wordt veroorzaakt door een schimmel, Candida albicans. Het is zelden een ernstige aandoening, maar kan erg ongemakkelijk. Veel vrouwen schamen om naar een arts voor behandeling en behandeling van de aandoening met behulp van enkele beproefde huismiddeltjes voorkeur.
Home Remedies

Tea Tree Oil
Tea tree olie is een bekende natuurlijke antischimmel. Giet een paar druppels onverdund tea tree olie op een tampon bedekt met een smeermiddel en invoegen in de vagina. Houd het voor minstens een half uur. Doe dit elke ochtend en avond voor een paar dagen. Dit zal zeker te ontdoen van de infectie.

Knoflook
Maak een pasta van knoflook pods en gelden voor de huid rond de vagina. Het kan branden een beetje, maar is zeer effectief. Deze pasta kan gebruikt worden voor schimmelinfectie in andere delen van het lichaam ook. Een andere manier om knoflook te gebruiken is om een ​​paar knoflook peulen fijn te snijden en het verpakken in een kaasdoek. Plaats in de vagina voor ongeveer 20 minuten, waarbij een deel van de kaasdoek opknoping uit voor gemakkelijke verwijdering.

Yoghurt
Dompel een tampon in yoghurt en breng in de vagina. Doe dit twee keer per dag, een keer in de ochtend en 's avonds tot de symptomen verdwijnen. Een andere manier is om een ​​eetlepel yoghurt en inzet in de vagina. Dit gaat het beste 's avonds vlak voor het naar bed gaan. Regelmatig douchen met yoghurt effectief gebleken. Samen met deze behandelingen is het ook aangeraden om voldoende yoghurt eten. Het is goed voor je hele systeem en zal de schimmel te genezen. Karnemelk geeft goede resultaten ook. Drink een glas karnemelk in de middag, en een 's nachts.

Honing
Dit is waarschijnlijk de meest plakkerige en ongemakkelijk manier genezen van vaginale schimmelinfectie, maar er wordt gezegd dat wonderen verrichten. Neem een ​​half kopje honing in de badkamer. Giet een flinke hoeveelheid honing op alle betrokken delen, zittend op de wc-bril. Gaat u zitten op deze manier voor ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u een bad met warm water. Droog het vaginale gebied grondig met super absorberend papier. U zult zich veel beter voelen. Doe dit twee keer per dag, 's ochtends en net voor het naar bed gaan' s nachts.

Azijn
Azijn staat bekend om zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Vul een bad met warm water gemengd met 1 kopje azijn. Genieten in dit bad oplossing gedurende ongeveer 20 minuten. Droog het vaginale gebied grondig met super absorberend papier. Elke azijn zal doen, maar de beste resultaten zijn gevonden met behulp van appel cider azijn.
Symptomen

Er wordt geschat dat meer dan 75% van de vrouwen last van vaginale schimmelinfectie ten minste een keer in hun leven. Het is een klein probleem dat wordt uitgehard binnen een paar dagen voor sommige en sommige vrouwen is bekend lijden aan deze schimmel jaren. Het is opgevallen dat vrouwen die deze infectie hebben al jaren hebben meestal geen medische hulp gezocht, en zij hebben niet geprobeerd een fatsoenlijk huis remedie om de schimmel uit te roeien.

Sommige symptomen van deze infectie zijn:
·         Een ongewone dikke, reukloos, witachtige vaginale afscheiding
·         Onverklaarbare pijn tijdens geslachtsgemeenschap
·         Oncontroleerbare jeuk en een branderig gevoel in de vagina en de huid rondom de vagina (vulva)
·         Onverklaarde zwelling van de vulva
·         Brandend gevoel tijdens het urineren.
Als u vermoedt dat u vaginale schimmelinfectie hebben en het is de eerste keer, is het raadzaam dat u uw gynaecoloog te bezoeken en krijgen gecontroleerd. Het kan wat meer ernstige vorm van vaginale infectie of vaginale ontsteking, zoals trichomonas of bacteriële vaginose zijn.
Wat veroorzaakt het?

In normale omstandigheden schimmel aanwezig is op de huid en in de vagina van bijna alle gezonde vrouwen. Het zure milieu in de vagina helpt controleren van de groei van deze schimmel. Het is wanneer de zure niveau zakt door diverse factoren, variërend van menstruatie, inname van antibiotica, steroïden en diabetes, dat de schimmel begint te vermenigvuldigen en veroorzaakt een vaginale infectie. Onjuist persoonlijke hygiëne Ook dat is een primaire oorzaak van vaginale schimmelinfectie
Voorzorgsmaatregelen die genomen kunnen worden

Voorkomen is beter dan genezen. Rekening houdend met deze maatregelen zal ervoor zorgen dat u geen last hebben van vaginale schimmelinfectie.
·         Vermijd het dragen van kleding gemaakt van synthetisch materiaal
·         Vermijd het dragen van maillots en panty dagelijkse
·         Vermijd het dragen van strak zittende slipje
·         Vermijd het dragen van strakke jeans dagelijkse
·         Vermijd die nog in natte kleren te lang
·         Draag kleding van natuurlijke vezels
·         Draag goed passende katoenen slipje
·         Onmiddellijk te veranderen natte kleren te drogen degenen.Veeg jezelf te reinigen, vooral het vaginale gebied met super absorberend papier.
·         Vermijd het gebruik van sprays en parfums in het genitale gebied.Ook weg te blijven van deodorant maandverband en tampons.
·         Na gebruik van het toilet veeg altijd van voor naar achter, nooit achter naar voor.
Gist-infectie kan pijnlijk en als niet tijdig wordt behandeld, kan het leiden tot complicaties als goed. Preventie is de beste ding om te doen, maar als u hebben ontwikkeld de infectie, als gevolg van de hierboven genoemde huismiddeltjes moet ervoor zorgen dat je nooit hoeft te lijden en jezelf te trakteren voor gistbesmetting nooit meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten