maandag 1 oktober 2012

Besmetting van de Gist Behandelingen: How to Get Rid van Besmetting van de Gist


Een overgroei van gist bacteriën zorgt ervoor dat de gist infectie. Gist-infectie begint meestal met jeuk in het besmette gebied. Hoe zich te ontdoen van gist infectie? Lees verder om te weten ...

De gist schimmel bacterie candida albicans en een aantal andere bacteriën van deze soorten veroorzaken gist infectie. Daarom wordt ook wel candidiasis. Deze bacterie is normaal aanwezig in het lichaam, maar het veroorzaakt problemen wanneer het groeit overdreven.

Candidiasis: Overzicht en symptomen
Voornaamste symptoom van een schimmelinfectie wordt jeuk en een branderig gevoel in het getroffen gebied. Het veroorzaakt onrust en irritatie bij de geïnfecteerde mensen. Het wordt vaker waargenomen bij vrouwen. De gist bacteriën groeien in de plaatsen zoals vagina, anus, spijsvertering, oksels, mond of tussen de tenen. In de meeste gevallen, infectie ontwikkelt in genitale gebied. Vaginale schimmelinfectie produceert zetmeelrijke geur en dikke, witte of gelige vaginale afscheiding, bij vrouwen. Bij vrouwen ontwikkelt door het warme en vochtige vaginale gebied, die een geschikte omgeving biedt voor de groei van gist bacteriën. Ongeveer 70 tot 80% van de vrouwen last van schimmelinfectie. Bij mannen wordt gist infectie overgedragen via seksueel contact met de besmette persoon. Het wordt nog erger, als het niet onmiddellijk wordt behandeld. Het beïnvloedt zowel fysieke als psychische gezondheid van de persoon aanzienlijk.

Besmetting van de Gist Behandelingen
Hoe zich te ontdoen van een schimmelinfectie? Eigenlijk zijn er vele manieren waarop u kunt zich te ontdoen van vaginale schimmelinfectie. Artsen meestal behandelen hun patiënten om schimmeldodende medicijnen te nemen. Er zijn veel over-the-counter die OTC geneesmiddelen op de markt. Sommige home remedies ook helpen bij het verminderen van de infectie. Het dragen van synthetische en strakke doeken, natte doeken of badpak voor langere tijd verhoogt ook de groei van deze bacterie.

Veel OTC schimmeldodende crèmes en zetpillen worden aanbevolen aan patiënten met gist infectie te behandelen onder strikt medisch toezicht. Deze crèmes minimaliseren brandend gevoel en irritatie veroorzaakt door de infectie. Ze werken effectief tegen de gist bacteriën. Meestal, schimmelinfectie behandeling bevat zetpillen, die eindigen met "azol", zoals miconazol, tioconazol, Butoconazole, clotrimazol, itraconazol, econazol etc. Deze worden toegevoegd of aangebracht op het genitale gebied.Meestal zijn deze medicijnen tonen positieve effecten binnen drie dagen. Als u vindt dat u de medicijnen gebruikt voor meer dan drie dagen en nog steeds is er geen verbetering in uw toestand, onmiddellijk naar uw arts.

Natuurlijke remedies helpen ook om schimmelinfectie effectief te genezen. Acidophilus voeding zoals yoghurt en probiotica zijn ook een deel van de populaire vaginale schimmelinfectie behandeling.Tea tree olie toepassing op het besmette gebied helpt ook om het minimaliseren van de infectie. Home remedies zoals appelazijn, knoflook ook grote opluchting van irritatie veroorzaakt door de infectie. Sommige schimmelinfectie behandelingen ook orale medicatie, afhankelijk van de pijn en ongemak niveau van de patiënt en of de fysieke conditie van de patiënt ernstig is.

Terugkerende schimmelinfectie kan een symptoom van HIV-infectie. Veel vrouwen lijden onder vaginale schimmelinfectie tijdens de zwangerschap.Kans op het ontwikkelen schimmelinfectie toename tijdens de zwangerschap als gevolg van de toegenomen vaginale afscheiding. Te veel glucose in het bloed kan ook leiden tot een schimmelinfectie. Er zijn een aantal andere factoren, zoals diabetes, aids infectie, hepatitis B-infectie, kanker behandelingen, steroïden, anticonceptiepillen of antibiotica die de kans op infectie ontwikkeling te vergroten. Het ontwikkelt zich in beide, seksueel actieve en inactieve mensen. Patiënten met gist infectie hebben pijn bij het plassen of geslachtsgemeenschap. Je moet naar een dokter als u vergelijkbare symptomen, en je nooit had candidiasis tevoren. Vertrouw niet op zelfdiagnose, want er zijn verschillende andere genitale infecties, die dezelfde symptomen hebben. Als u al last van een schimmelinfectie, kan uw oordeel juist, maar het is beter om een ​​arts te raadplegen voordat u een geneesmiddel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten