maandag 1 oktober 2012

Tekenen en symptomen van Besmetting van de Gist bij mannen


Ieder van ons zijn heel vertrouwd met gist, maar wat we niet weten, is de infectie veroorzaakt door het. Voor meer informatie over de gist infecties bij mannen weet wel, gewoon naar beneden scrollen ...

Gist in het menselijk lichaam zonder enige positieve of negatieve symptomen. Maar, het is de schimmelinfectie (candidiasis) dat we bezorgd zijn over. Eerste opname van gist infectie is moeilijker bij mannen, in vergelijking met vrouwen. Men kan beperken de gist infectie alleen een lijster infectie (orale infectie), maar het kan gemakkelijk omslaan meer rampzalig dan dat. Er is een andere veel voorkomende misvatting, dat vrouwen zijn meer vatbaar voor de gist infecties dan mannen. In werkelijkheid worden schimmelinfecties bij vrouwen snel geïdentificeerd, maar zowel mannen als vrouwen op gelijke risico van besmetting. Laten we eens een korte blik op de oorzaken, behandeling en de tekenen en symptomen van infectie bij mannen.

Oorzaken van Besmetting van de Gist
Eetstoornissen zijn positief gecorreleerd met schimmelinfecties. De overmatige consumptie van zetmeel bevattende producten, zoals tarwe, maïs, pinda's en gerst, overdosis van alcohol, het eten van ongezond voedsel op vreemde tijden, onregelmatig eetpatroon enz., waarschijnlijk gist infecties veroorzaken. De infectie kan zich ook verspreiden door seksuele besmetting. Onbeschermde seks met een gist-besmette partner is een andere belangrijke oorzaak van candida en kan worden herkend als een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Condooms die de zaaddodend glijmiddel 'nonoxynol-9' zijn bekend om schimmelinfecties veroorzaken.

Een verzwakt immuunsysteem, om welke reden dan maakt een persoon gevoelig voor schimmelinfecties. Als het immuunsysteem is beschadigd als gevolg van stress, gebrek aan voedingsstoffen, kanker, HIV / AIDS, een recente ernstige ziekte of transplantatie chirurgie, tekort aan witte bloedcellen, enz., het lichaam is onderhevig aan schimmelinfecties te krijgen. Een andere oorzaak is diabetes. De gist schimmel leeft op suiker, dus diabetische patiënten zijn meer vatbaar voor en geïnfecteerd raken. Ook het langdurig gebruik van antibiotica, vernietigt de slechte en de goede bacteriën, die op hun beurt leiden tot een dergelijke infectie.

Symptomen van Besmetting van de Gist
Een systemische schimmelinfectie heeft een aantal makkelijk om de symptomen te lezen. Mannen hebben de neiging om de neurotische symptomen van deze vorm van infectie te ontslaan. Overmatige vermoeidheid van lichaam en excessieve spierpijn, gewrichtspijn, hoge mate van craving voor zetmeel en suiker bevattende voedingsmiddelen, zoals brood, chips, koekjes en bier, verstoorde spijsvertering functioneren, diarree, verhoogde hartslag, tekort aan witte bloedcellen, enz. zijn de meest voorkomende symptomen.

Balanitis of het zwellen van de glans penis, is een moeilijk te symptoom van schimmelinfecties negeren. Ondraaglijke jeuk en branderig gevoel van de eikel, pijn en gevoeligheid van de penis in het bijzonder na de seks, kan rode vlekken, extreme roodheid en witte stof op de voorhuid en eikel, soms druipen van de voorhuid en blaren ook, opgemerkt te worden wanneer men een gist infectie.

Candidemie is de term gebruikt om de aanwezigheid van schimmel in de bloedstroom verklaren. De symptomen zijn zeer veel op die van genitale herpes. Tekenen van infectie verschijnen vooral op de slijmvliezen, zoals de penis, anus en urineblaas. Infectieuze plekken in de navel en oksels, zijn de meest voorkomende. De schimmel gebruikt de bloedbaan de verspreiding kan deze infectie worden veroorzaakt door een geïnfecteerde injectiespuit ook.

Diagnose van Besmetting van de Gist
De zelfonderzoek spit test kan vertonen de eerste tekenen van de infectie. In deze test moet men spuwen in een waterreservoir en houd apart gedurende 20-30 minuten. Maar dit moet recht worden gedaan na het opstaan ​​'s morgens. Als het spit lost volledig in het water, dan zijn er zeldzame kans dat u wordt besmet.

Als u een van de hierboven genoemde symptomen, is het hoog tijd voor u om de dokter te zien. De artsen in het algemeen doen de pH te controleren. Gistculturen zijn eigenlijk steriele swabs wreef op de geïnfecteerde delen van het lichaam. Ze worden geïncubeerd bij dezelfde temperatuur als die van het menselijk lichaam. Tests van de ontlasting zijn onder meer het doen van bepaalde microscopische observaties van de genitale vloeistoffen, om te weten of de borden af ​​te stemmen op de gist infectie.

Behandeling van Besmetting van de Gist
De artsen in het algemeen voorschrijven van bepaalde geneesmiddelen met fluconazol, amfotericine B suspensie, econazol, ketoconazol, enz. die helpen bij het totale herstel van de patiënt. Het belangrijkste is, is om de arts te raadplegen in de eerste plaats. Hoe eerder u de arts te raadplegen, zal de sneller de behandeling.

Boven alles, preventie is de beste manier om infectie te voorkomen. Gezonde voeding, gezonde levensstijl, zelfonderzoek van een lichte symptomen van de infectie en het vermijden van onveilige seks met een besmette partner, zijn de basis dingen om gezond te blijven en niet beïnvloed door elke vorm van infectie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten