maandag 1 oktober 2012

Het behandelen van Besmetting van de Gist tijdens de zwangerschap


Vrouwen zijn meer vatbaar voor aanbestedende schimmelinfectie tijdens de zwangerschap. Hoewel, het is niet heel ernstig, beïnvloedt niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele gezondheid van de vrouwen. Voor meer informatie over het behandelen van gist infectie tijdens de zwangerschap weten, lees dan verder ...

Een schimmelinfectie is een overmatige groei van gistcellen in het genitale gebied. Vrouwen hebben de neiging om schimmelinfectie gemakkelijk te ontwikkelen, tijdens de zwangerschap. Oestrogeen in het lichaam te verhogen tijdens de zwangerschap, waardoor de toegenomen vaginale afscheiding. De vaginale gebied blijft warm en vochtig is als gevolg van deze afscheidingen. Dit helpt de ontwikkeling van gistcellen. Gist infecties leiden tot ernstige vaginale en genitale jeuk, pijn en irritatie. De infectie kan ook ziektes veroorzaken in de blaas, daarom vroege diagnose en behandeling is erg belangrijk.

Symptomen van Besmetting van de Gist tijdens de zwangerschap

Tekenen van infectie kunnen zeer overvloedig, vooral tijdens de zwangerschap. Enkele veel voorkomende symptomen zijn als volgt:
·         Reukloos of zetmeelrijke geur, witte of gelige afscheiding.
·         Jeuk en een branderig gevoel in het genitale gebied.
·         Pijn tijdens de geslachtsgemeenschap.
·         Pijn in de onderbuik.
·         Problemen bij het ​​plassen (zoals brandend gevoel en irritatie).
Behandeling voor Besmetting van de Gist tijdens de zwangerschap

Zwangerschap gist infectie behandeling omvat meestal een aantal over-the-counter schimmeldodende medicijnen. Patiënten worden gewoonlijk aangeraden om een ​​vaginale crèmes. In sommige gevallen ook aan artsen antifungale capsules. Geneesmiddelen zoals miconazol (monistat), butoconazole (Femstat), clotrimazol (gyne lotrimin), en terconazole (Terazol) worden gebruikt om gist infectie te behandelen, maar het is aan te raden om medicijnen in te nemen na goed overleg met uw arts. Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat Diflucan medicatie, omdat het schadelijk kan zijn voor zowel moeder als de baby. Zetmeel-vrij droog poeder zoals Nystatin helpt ook om het minimaliseren van de irritatie. Zwangere vrouwen moeten kiezen voor een veilige medicatie voor de behandeling gist infectie, zoals sommige geneesmiddelen kunnen schadelijke bijwerkingen veroorzaken op zichzelf en op de baby.  

Hoe kan ik Besmetting van de Gist voorkomen

Er zijn een aantal eenvoudige tips te volgen tijdens de periode van de zwangerschap, die voorkomen dat de ontwikkeling van de infectie.
·         Een gezond dieet tijdens de zwangerschap helpt bij het ​​voorkomen van een infectie.Acidophilus-rijk voedsel, zoals yoghurt, helpt bij het behoud van de natuurlijke flora van de vagina, en voorkomt de ontwikkeling van gist infectie.
·         Beperk de inname van suiker en vermijd het eten van voedingsmiddelen die voedergist, voor bijvoorbeeld brood.
·         Vermijd het dragen van strakke of synthetische jurken.Gebruik stoffen, waarin u comfortabel kunt ademen. Gebruik katoenen ondergoed.
·         Draag geen natte kleren of een nat badpak voor een langere periode.
·         Gebruik milde zeep en parfums tijdens de zwangerschap, omdat harde producten kan de irritatie in het genitale gebied te verhogen.
·         Houd de onbedekte genitale gebied voor enige tijd, gedurende de dag.
Post-zwangerschap Besmetting van de Gist

Spruw is een schimmelinfectie die gebruikelijk is in pasgeborenen en ontwikkelt zich in de eerste weken na de geboorte. Gist-infectie bij baby's veroorzaakt witte vlekken in de mond en tong. De infectie kan zich ook verspreiden naar de tepels van de moeder, waardoor pijn en irritatie, wat problemen in borstvoeding geeft. Hoewel, het niet ernstig is, moet het onmiddellijk worden behandeld voor de algehele gezondheid van de moeder en de baby.

Verschillende andere factoren, zoals hormonale substitutietherapie, breed-spectrum antibiotica, verhoging van het oestrogeengehalte en weinig medicijnen accentueren het risico op infectie. De tijd vereist voor volledige herstel van de infectie kan tien tot veertien dagen. Vrouwen met gist infectie moet voorkomen dat voedsel en medicijnen, die de groei van gistcellen kunnen versnellen. Een gezonde levensstijl met een goed uitgebalanceerd dieet, weinig stress niveau en voldoende slaap helpt bij het voorkomen van een zwangerschap schimmelinfectie.

Als u een van de symptomen van infectie, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. Vroege behandeling zal de mogelijke lichamelijke en psychische problemen te minimaliseren, moet u wellicht geconfronteerd als gevolg van de infectie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten