maandag 1 oktober 2012

Externe Besmetting van de Gist


Externe schimmelinfectie wordt veroorzaakt als gevolg van verschillende redenen, zoals, langdurige antibiotica administratie, hormonale onbalans, seksuele transmissie, sterke huid producten en strakke kleding. Voor meer informatie over de symptomen te begrijpen, diagnose, behandeling en natuurlijke remedies van deze infectie, lees dan verder.

Gist-infectie is een veel voorkomende medische probleem wereldwijd. Het wordt veroorzaakt door de candida soorten en derhalve is bekend als candidiasis. Geen twijfel, specifieke stammen van de gist bewonen gezonde individuen zonder de manifestatie van merkbare symptomen. Opgemerkt wordt dat het gistgehalte onder controle wordt gehouden zolang de stofwisseling goed werkt. In geval van storingen in de normale lichaamsfuncties, de giststammen aanzienlijk vermenigvuldigen, waardoor een schimmelinfectie. Vandaar dat mensen die een verzwakt immuunsysteem of een onderliggende gezondheidstoestand zijn zeer gevoelig voor schimmelinfecties. De symptomen van een externe infectie moet niet worden verward met een infectie veroorzaakt door een ringworm, omdat de symptomen zijn bijna gelijk.

Schimmelinfecties kunnen oppervlakkig voorkomen in de vorm van huiduitslag of in de interne organen van het lichaam. Wanneer de symptomen zich manifesteren oppervlakkig wordt aangeduid als een externe infectie. In de meeste gevallen, systemische symptomen van gist infecties zijn ernstig en levensbedreigend zijn. In vergelijking met systemische infecties, externe schimmelinfecties zijn vaak mild en goed te behandelen. Hier bespreken we de oorzaken, symptomen, diagnose en behandeling van deze aandoening.

Oorzaken en symptomen

Externe schimmelinfectie is te wijten aan verschillende factoren veroorzaakt. Een van de belangrijkste redenen voor het veroorzaken van een schimmelinfectie is langdurig gebruik van antibiotica, die de nuttige bacteriën doodt. Dit verstoort de totale microbiële balans van het lichaam, zodat het bevorderen van de groei en vermenigvuldiging van gist. Andere mogelijke oorzaken voor zijn hormonale onbalans, seksuele transmissie, verkeerde voeding, harde huidverzorgingsproducten en strakke kleding.

De meest voorkomende gist besmette gebieden zijn oren, oksels, liezen en de vagina. Externe gist infectie symptomen zijn ernstige jeuk, roodheid, zwelling, branderig gevoel, pijn en pijn in de aangetaste huid. Frequente krassen op het besmette gebied kan leiden tot bloedingen en andere infecties. Een andere opvallende symptoom is de ontwikkeling van wit, geel of groen patches. Dezelfde symptomen bij externe vaginale infectie, waarbij infecties optreden in het vaginale gebied. Zeer zelden, is de aangetaste huid lekken uit vloeistof.

Diagnose en Behandeling

De diagnose van een externe schimmelinfectie wordt gedaan door een fysiek onderzoek en microscopische waarneming van de cel monster dat vanuit het getroffen gebied. Om een ​​infectie te bevestigen, kan de arts uitvoeren kweken van het wattenstaafje uit de aangetaste huid. Binnen enkele dagen zal gistkolonies ontwikkelen in het kweekmedium. Na juiste diagnose zal de arts voorschrijven juiste zalven met drugs en medicijnen voor de behandeling van de infectie.

Externe gist infectie behandeling opties omvatten over-the-counter of op recept, antischimmel zalven en crèmes. Een zetpil kan worden gebruikt, die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van vaginale schimmelinfecties. Toediening van orale antifungale tabletten en capsules moeten worden uitgevoerd onder goede medische begeleiding. In andere woorden zelf toedienen van de geneesmiddelen sterk afgeraden, omdat in combinatie met andere geneesmiddelen (indien aanwezig). Een woord van advies is om de medicatie cursus te voltooien zoals voorgeschreven door de arts. Anders zijn er grote kans op terugkerende externe schimmelinfecties.

Natuurlijke Remedies en Cure

Een aantal van de effectieve natuurlijke remedies voor het genezen van een externe gist infectie zijn, de toepassing van yoghurtmengsel, tea tree olie, oregano-olie en aloë vera sap. Persoonlijke hygiëne is een noodzakelijke stap om de symptomen te bestrijden. Het getroffen gebied moet schoon worden gehouden en droog. Het consumeren van een ruime hoeveelheid yoghurt die bevat Lactobacillus bacteriën helpen bij het beheersen van de vermenigvuldiging van gist. Veel artsen zijn van mening dat het volgen van een Candida reinigen dieet dat een lage hoeveelheid vetten en suiker hulp in verhongeren de gist tot de dood bevat. Het maken van gezonde veranderingen in levensstijl, prenten correcte hygiëne gewoonten, samen met voorgeschreven medicijnen zal helpen bij het effectief genezen u van de externe gist infectie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten