maandag 1 oktober 2012

Lijster Behandeling


Spruw is een schimmelziekte dat slijmvliezen in het lichaam aantasten. Lees verder om te weten over de verschillende spruw behandeling opties beschikbaar voor het omgaan met deze aandoening.

Spruw een andere naam voor candidiasis, een schimmelinfectie die voorkomt op mucomembranous lichaamsdelen. Zo spruw komt meestal voor als twee soorten - spruw en vaginale spruw. In ernstige gevallen van immuungecompromitteerde personen kan het Candida-infectie systemisch, waardoor Candida meningitis en sepsis Candida onder anderen. Echter, wanneer het gaat om spruw of vaginale schimmel, de basis behandelingsprotocol voor spruw is het gebruik van antimycotica. In de meeste gevallen actuele schimmeldodende crèmes voldoende zijn om de aandoening te behandelen, maar als de symptomen niet wijken met het gebruik van topische antimycotica dus de persoon zijn toevlucht tot het gebruik van systemische antimycotica, zoals meestal gezien in gevallen van immuungecompromitteerde patiënten, waar er geen andere keuze dan te hoge doses sterke systemische antimycotica gebruiken. Laten we gaan met de behandelingen van spruw en vaginale spruw een voor een.

Spruw behandeling

Ten eerste, spruw misschien zich als gevolg van constante irritatie van ofwel een kunstgebit of relining, die zelfs kan leiden tot hoekige cheilitis en prothese zere mond. In dergelijke gevallen moet de prothese grondig gereinigd. Soms kan het ook optreden als gevolg opheffing of wijziging van antibiotica, in welk geval het voorschrift moet dubbel worden gecontroleerd door de arts. In de meeste gevallen orale behandeling voor spruw worden gedaan met behulp van lokale en systemische geneesmiddelen.

Actuele spruw
Orale candidiasis, wanneer zij worden lokaal werden behandeld, dient te bestaan ​​uit lokale toediening gedurende zeven dagen. Hoewel een cursus van zeven dagen voor de mond spruw behandeling helpt wel bij het wegwerken van de symptomen, recidieven komen vaak voor, omdat de meeste gevallen van spruw voorkomen bij mensen die verzwakt immuunsysteem. Anti-ungal crèmes zijn zeer nuttig bij de behandeling van spruw. Deze omvatten clotrimazol, nystatine, ketoconazol, etc. Deze zijn verkrijgbaar als zalf en de mond spoelt ook. Naast het gebruik van deze lokale geneesmiddelen, is het belangrijk om een ​​gezond gebit te behouden door regelmatig poetsen en met mondspoelingen met chloorhexidine.

Systemische spruw
In sommige gevallen die ernstig zijn en die niet reageren op actuele crèmes en zalven, wordt er moet de systemische medicijnen te gebruiken om spruw te genezen.Verschillende systemische antimycotica zijn nystatine, ketoconazol en fluconazol tabletten die moeten regelmatig worden genomen. Wanneer ketoconazol, is het belangrijk om te controleren leverfunctie, als een van de bijwerkingen van deze drug is hepatotoxiciteit. Normaal gevallen die niet reageren op topische behandeling zeer goed reageren op systemische behandeling. In bepaalde gevallen waar de patiënt is zo verzwakt immuunsysteem dat de respons is erg traag om zowel lokale en systemische behandeling, dan steroïden worden gebruikt als een laatste redmiddel. Er moet echter worden bedacht dat steroïden alleen de ziekte en de symptomen te onderdrukken en niet genezen, dus moet met voorzichtigheid worden gebruikt en strikt onder toezicht van een arts.

Vaginale Lijster Behandeling

De behandeling van vaginale spruw is ook verdeeld in lokale behandeling en systemische behandeling. Vaginale schimmel komt vaak voor na seksueel contact met een persoon die al lijden aan het. Deze voorwaarde kan ook worden behandeld met topicale of systemische routes.

Actuele Vaginale Lijster
Plaatselijke behandeling van candida-infectie bestaat uit het gebruik van pessaria die worden ingevoegd in de vagina of schimmeldodende crèmes die moeten worden toegepast op de vulva en de vagina. In de meeste gevallen het gebruik van deze lokale toepassingen alleen bijdragen tot een aanzienlijke tot een afname van de ernst van de symptomen. Echter, deze behandeling vaak een beetje rommelig en ongemakkelijk, dus het is het beste om deze crèmes toe te passen of de pessaria te voegen in de nacht, vlak voor het naar bed gaan. Bovendien zal de lengte van de behandeling afhankelijk van de ernst van de symptomen en de reactie van het lichaam naar de drugs. Sommige vrouwen zelfs suggereren bepaalde natuurlijke spruw behandeling opties, zoals het gebruik van calendula uit goudsbloem bloemen, die inherent anti-schimmel in de natuur. Ook knoflook en tea tree olie zijn natuurlijke germiciden dat wonderen voor vaginale schimmel behandeling. Zelfs melkzuur wassen en het gebruik van azijn (die zure is dus hulp bij het herstellen van de pH van de vagina) Ook zouden helpen bij topische vaginale schimmel behandeling.

Systemische Vaginale Lijster
Voor patiënten vaginale schimmel die niet heeft gereageerd op lokale topische toediening van het geneesmiddel, vaak een enkele of dubbele sterke dosis antimycoticum, die beschikbaar is in capsule vorm, voldoende. Echter, raadpleeg dan een arts voordat u orale antimycotica, omdat deze geneesmiddelen kunnen allergische reacties veroorzaken, of er kunnen interacties met andere medicijnen die u mogelijk gebruikt, wat kan leiden tot verdere ongewenste en vermijdbare complicaties. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, dan is het sterk aanbevolen dat u probeert en alleen uw spruw symptomen te behandelen met behulp van actuele crèmes.

Zo, spruw is een relatief veel voorkomende probleem dat veel mensen over de hele wereld en niet in een zeer ernstige ziekte beïnvloedt, spruw behandeling is gemakkelijk beschikbaar zijn. Om te voorkomen dat getroffen door deze ziekte, het beste eten yoghurt, omdat hierin   Lactobacillus acidophilus, die bacteriën die helpen om de niveaus van gist in het lichaam onder controle.Vergeet ook niet om te blijven goed gehydrateerd en een gezond dieet en een gezonde levensstijl te volgen. Echter, als uw aanvallen van spruw is terugkerende in de natuur, of als u voortdurend last van andere opportunistische infecties, dan is het het beste om een ​​arts te bezoeken en een paar tests voor de diagnose en erachter te komen of er een onderliggende ernstige ziekte of helemaal niet uitgevoerd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten