maandag 1 oktober 2012

Candida albicans: oorzaken, symptomen en Cure


Candida albicans is de meest voorkomende en virulente schimmel die candidiasis of gist infectie veroorzaakt in verschillende delen van het lichaam. Om te weten over de oorzaken, symptomen, diagnose en behandeling van candida-infectie, lees dan verder.

Candida albicans, ook bekend als monilia, een schimmel die de huid, mond, maag-darmkanaal en vagina leeft. In ongeveer 80 procent de gevallen, het leeft in het menselijk lichaam systemen zonder enige schadelijke effecten. Toch kan een ongecontroleerde groei van Candida albicans leiden tot candidiasis moniliasis (of gewoon candidiasis) of schimmelinfectie. Candidiasis is het meest voor bij individuen die een gecompromitteerd immuunsysteem, zoals AIDS-patiënten, kankerpatiënten en degenen die beenmergtransplantatie ondergaan. Andere risicofactoren van Candida-infectie zijn zwangerschap, obesitas en frequente blootstelling aan vochtige omstandigheden.

Candida albicans Oorzaken

Candida albicans kan leiden tot tal van ziekten, variërend van mild subcutane infecties tot ernstige infecties van de keel, slokdarm, darmen en het hart. Een van de belangrijkste redenen voor Candida infectie is het veelvuldig gebruik van antibiotica die micro-organismen van het lichaam vernietigt, waardoor de overmatige groei van Candida albicans. Veel tijd, Candida-infectie wordt overgedragen zonder belangrijke reden.

Candida infectie bekend onder verschillende voorwaarden, gebaseerd op het gebied van infectie. Als bijvoorbeeld de groei van Candida albicans in de mond, heet spruw; dat infectie in de vagina wordt aangeduid als vaginitis. Candida albicans veroorzaakt schilferige huiduitslag en onychomycose in de nagels. Deze schimmel heeft het potentieel om te overleven in de bloedbaan en invloed op de vitale organen.

Candida albicans Symptomen

De symptomen van Candida albicans verschilt afhankelijk van de ernst en de plaats van de infectie. Hieronder volgen een lijst met symptomen die bij elke infectie:
·         Huidinfecties worden gekenmerkt door een ontsteking, roodheid, ruwe en schilferige huid.
·         Vaginitis veroorzaakt ontsteking en jeuk van de vaginawand, die gepaard kan gaan met een witte of gele afscheiding.
·         Onychomycose resultaten in het rood, pijnlijk en stinkende nagels, samen met pus vorming rond de aangetaste nagels.
·         Candida-infectie in de penis veroorzaakt ontsteking (balanitis).
·         Overgroei van Candida albicans in de nier leidt vaak tot bloed in de urine.
·         In het hart, kan Candida albicans schade aan de kleppen en hartweefsel.
·         Candida-infectie in de longen kan leiden tot bloederig sputum.
·         In geval van infectie in de ogen, zijn pijn en wazig zien vaak waargenomen.
Een van de ernstige gevallen van Candida albicans is een infectie in de hersenen, wat kan leiden tot beslag en hersentumoren. De patiënt kan ook last hebben van verwardheid, stemmingswisselingen, geheugenverlies en andere gedragsveranderingen.

Candida albicans Cure

Diagnose van Candida albicans is gebaseerd op de symptomen lichamelijk onderzoek en medische voorgeschiedenis van de patiënt. Indien nodig kan de arts voeren laboratoriumtests zoals biopsie, bloedonderzoek en het kweken van het bloed en / of wond. Na juiste diagnose kan de arts schrijft bepaalde behandelingen voor Candida albicans.

Afhankelijk van het gebied of type infectie, kan de arts aanbevolen gebruik van antifungale topische crèmes, antifungale orale medicatie of intraveneuze injecties. Voor een effectieve behandeling kan een follow Candida reinigen therapie.Dieet moet niet bevatten geraffineerde suiker, want het bevordert de groei van de schimmel. Azijn en andere gefermenteerde voedingsmiddelen worden vermeden. Het is altijd raadzaam om te raadplegen en het advies van een gekwalificeerde arts te zoeken alvorens te kiezen voor een behandeling opties van Candida albicans.

Om te voorkomen dat Candida-infecties, is het noodzakelijk om de algemene hygiëne en netheid tips te volgen. Voor het voorkomen van infecties van de huid, dient de huid te worden schoon en droog. Een individu met andere huidaandoeningen gevoeliger zijn overgroei van Candida albicans. In geval van symptomen van een Candida-infectie, moet men contact opnemen met een gekwalificeerde arts om verdere complicaties te voorkomen.

Möchten Sie wissen, wo die besten natürlichen Behandlung für Hefe-Infektionen zu kaufen? Klicken Sie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten