maandag 1 oktober 2012

Besmetting van de Gist Discharge


Abnormale afscheiding is een symptoom geassocieerd met candidiasis of gist infectie. Lees verder om meer over schimmelinfectie ontlading te leren kennen.

Schimmelinfectie bij mensen worden veroorzaakt door een overmatige groei van nuttige schimmels in het lichaam of door de aanwezigheid van schadelijke. Schimmelinfecties kunnen beïnvloeden verschillende delen van het lichaam, vooral de warme en vochtige delen, zoals de mond, genitaliën, huidplooien, darmen, enz. De symptomen van de infectie varieert met het type infectie. In de meeste gevallen Candida soorten schimmels (met name Candida albicans schimmel) zijn verantwoordelijk voor infectie bij mensen. Dit type schimmelinfectie wordt ook genoemd als gist infectie of candidiasis, die voornamelijk te vinden is als vaginale infectie en spruw. Gist-infectie ontlading is een van de meest voorkomende symptomen van vaginale schimmelinfectie. Hoewel zeldzaam, is een dergelijke ontlading ook ervaren door een paar mannen, die worden getroffen door de penis schimmelinfectie.  

Normaal vaginale afscheiding

Vaginale afscheiding is normaal bij vrouwen, omdat de baarmoederhals en baarmoeder muren sommige klieren, dat kleine hoeveelheden vloeistof te produceren, bezitten in stand te houden de vagina schoon en om dode cellen te verwijderen. In normale vrouwen, zal deze vloeistof zijn helder of melkachtig wit, zonder slechte geur. Het kan verschijnen tijdens specifieke momenten, zoals de ovulatie en borstvoeding. Dus, kunnen veranderingen in de normale vaginale afscheiding worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals seksuele opwinding, lage voeding, zwangerschap, medicatie en het gebruik van de pil. Veranderingen zoals toename van de hoeveelheid van de lozing, kleur, consistentie, pijn in het gebied, jeuk, branderig gevoel en abnormale geur, zijn tekenen en symptomen van een van beide infectie of een andere aandoening. Een dergelijke voorwaarde is vaginale schimmelinfectie, waardoor ongewone afscheiding.  

Besmetting van de Gist Discharge

Vaginale schimmelinfectie wordt veroorzaakt door een schimmel genaamd Candida albicans (zoals eerder vermeld), en de conditie staat ook bekend als vaginale candidiasis. De gemeenschappelijke symptomen van deze infectie zijn jeuk, pijn, pijn tijdens het urineren en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap. Afgezien van deze symptomen, kan de geïnfecteerde vrouwen ervaren ook schimmelinfectie afscheiding, die is dik en wit en lijkt op cottage cheese in uiterlijk. De kleur kan variëren tussen een lichtgeel tot wit. Deze kwijting kunnen hetzij geen geur of geur, zoals bakkersgist of bier. Een donkere gele of groene afscheiding wordt vaak geassocieerd met bacteriële vaginose. De geïnfecteerde vrouwen kunnen op deze voorwaarde te door te geven aan haar seksuele partner. In het geval van mannen, kan gist infectie van invloed op de penis, waardoor branderig gevoel, pijn en jeuk in de penis tijdens geslachtsgemeenschap of plassen. Het uiteinde van de penis kan rood en kan ook de ontwikkeling van blaren of uitslag. Hoewel zeldzaam, kan deze lozingen worden ervaren door mannen. In het geval van mannen, de kleur van kwijting is wit. Maar geen gebruikelijke symptoom zoveel penis infectie betreft.

Schimmelinfectie ontlading en andere symptomen worden behandeld met antifungale medicatie, waaronder zalven die topisch kunnen worden toegepast. Artsen kunnen ook voorschrijven orale geneesmiddelen voor de behandeling. Echter, kan deze infectie worden voorkomen en gecontroleerd tot op zekere hoogte door het beoefenen van een goede persoonlijke hygiëne, zich te onthouden van seks met besmette partners, het vermijden van overmatig gebruik van antibiotica of immunosuppressiva. Vrouwen met medische aandoeningen zoals diabetes en HIV / AIDS, zijn ook gevoelig voor deze aandoening. Als er bij u een schimmelinfectie ontlading en andere gerelateerde symptomen, krijgen gediagnosticeerd en behandeld op zijn vroegst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten