maandag 1 oktober 2012

Antibiotica en Gist Infecties


Antibiotica en gist infecties hebben een vreemde relatie. Terwijl antibiotica is bekend dat ze helpen veel andere infecties te genezen, soms zijn ze ook veroorzaken of verergeren gist infectie.

Schimmelinfectie, ook wel bekend als candidiasis is een infectie veroorzaakt door een groep microscopische schimmels of gist. Gist komt meestal in warme vochtige delen van het lichaam, zoals de vagina, anus, oksels en mond. Kleine hoeveelheden van gist hoeveelheden veroorzaken geen gezondheidsproblemen. Echter, wanneer ze zich vermenigvuldigen verspreiden en, verandert het in een infectie, die onmiddellijke medische aandacht nodig heeft.  Antibiotica zijn gebruikt om veel infecties en ziekten.Maar er zijn veel gevallen waarin antibiotica hebben geleid tot complicaties. Een dergelijke complicatie is de infectie of candidiasis. Het is belangrijk om de relatie tussen antibiotica en schimmelinfecties begrijpen, gist voorkomen.

Besmetting van de Gist veroorzaakt door antibiotica
Ons immuunsysteem speelt een belangrijke rol in het controleren van alle infecties. Echter, wanneer antibiotica componenten reizen in ons lichaam, veroorzaakt een aantal veranderingen in de delicate chemische balans van het lichaam. Het verstoort de bacteriële flora in het lichaam, waardoor Candidiasis. Bepaalde antibiotica terwijl het vernietigen van de schadelijke bacteriën, ook schade aan de goede of noodzakelijke bacteriën. Zoals de goede bacteriën vermindert, candidiasis vermenigvuldigen en verspreidde zich snel. Sterke of overmatig gebruik van deze geneesmiddelen veroorzaken een onbalans in de bacteriële flora.  

Het behandelen van antibiotica veroorzaakt Besmetting van de Gist
Candidiasis behandelen afhankelijk van het type, ernst en de plaats van voorkomen. Hieronder volgt de lijst van de soorten gist infecties en wat kan helpen om het te behandelen.
·         Deep candidiasis: Deep candidiasis kan heel goed worden genezen door fluconazol of intraveneus amfotericine B.
·         Candida Vaginitis: behandelingen bevat antifungale medicatie zoals clotrimazol, nystatine, terconazole, etc in de vorm van verzachtend, zalven of zetpillen die rechtstreeks kunnen worden toegepast in de vagina.
·         Cutane candidiasis: Cutane candidiasis kan effectief worden genezen met behulp van schimmeldodende poeders en crèmes.Voor het aanbrengen van deze antifungale medicatie moet men helemaal schoon en droog de huid.
·         Orofaryngeale Candidiasis (spruw): ​​spruw wordt vaak genezen met schimmeldodende medicijnen zoals nystatine en clotrimazol, en het komt in vloeibare vorm.
Preventie terwijl het gebruik van antibiotica
Hoewel het misschien noodzakelijk worden soms antibiotica nemen om de verspreiding van sommige infecties te stoppen, zijn er manieren men kan infectie veroorzaakt door deze geneesmiddelen op afstand te houden. Vermijd overdosering van het lichaam, zodat het lichaam het eigen immuunsysteem gebruiken om te vechten tegen infecties. Nooit medicijnen zelf, met behulp van een voorafgaande recept, ook al kan men het gevoel hebben dat het probleem van nu werd gecorrigeerd door het gebruik van de antibiotica eerder. Bij inname van antibiotica, vermindering van de consumptie van suiker, omdat dit de groei van de infectie versnelt. Voeg een grote hoeveelheid verse yoghurt aan uw dieet dagelijks. De levende culturen helpen om op natuurlijke wijze te bestrijden infectie. Drink veel water, zal het water spoelen veel gifstoffen uit het lichaam. Een gezonde en evenwichtige voeding zal het lichaam meer weerstand tegen infecties.  

Er zijn een aantal natuurlijke remedies die kunnen helpen een schimmelinfectie te voorkomen, terwijl men het nemen van antibiotica. Inclusief gist vechten voedsel zoals voedsel gecombineerd met probiotica, en natuurlijke voedingssupplementen als grapefruit zaad extract, knoflook, oregano olie, enz. Houd het getroffen gebied schoon en droog te allen tijde Gebruik milde zeep om te baden.Echter, de meest belangrijke ding om te onthouden is om ervoor te zorgen dat men niet overmatig antibiotica, en onmiddellijk een arts te raadplegen, in het geval men voelt dat de infectie is veroorzaakt door hen.  

Schimmelinfecties zal niet een belangrijke oorzaak van zorg, als er een is uitgerust met kennis over de manier om te gaan met hen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten